LAJMI I FUNDIT:

Shkupi

1279 Artikuj

Mbeturinat “bllokojnë” trotuaret në Shkup

Mbeturinat “bllokojnë” trotuaret në Shkup

Shkupi
“Ujësjellësi dhe Kanalizimi”: Uji në Shkup është i sigurt për pije

“Ujësjellësi dhe Kanalizimi”: Uji në Shkup është i sigurt për pije

Maqedonia e Veriut
Arrestohet një banor i Bllacës së Shkupit, transportonte dru joligjërisht

Arrestohet një banor i Bllacës së Shkupit, transportonte dru joligjërisht

Maqedonia e Veriut
Aksident mes katër veturave në Shkup, lëndohet rëndë një person

Aksident mes katër veturave në Shkup, lëndohet rëndë një person

Kronikë e Zezë
Bastisje në Shkup, gjendet drogë – arrestohen tre persona

Bastisje në Shkup, gjendet drogë – arrestohen tre persona

Kronikë e Zezë
Kontrolle të shtuara në çerdhe, për një ditë në Shkup janë regjistruar 14 raste me kollën e keqe

Kontrolle të shtuara në çerdhe, për një ditë në Shkup janë regjistruar 14 raste me kollën e keqe

Maqedonia e Veriut
Dalin pamjet nga zjarri në kafenenë në Çair të Shkupit, që dyshohet se lidhet me vrasjen e mbrëmshme

Dalin pamjet nga zjarri në kafenenë në Çair të Shkupit, që dyshohet se lidhet me vrasjen e mbrëmshme

Maqedonia e Veriut
Shtatë raste të reja me kollën e keqe në Shkup

Shtatë raste të reja me kollën e keqe në Shkup

Shëndetësi
NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”: Uji në Shkup është i sigurt për pije

NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”: Uji në Shkup është i sigurt për pije

Shkupi
Policia në Shkupi gjobiti 155 shoferë, 23 për tejkalim të shpejtësisë

Policia në Shkupi gjobiti 155 shoferë, 23 për tejkalim të shpejtësisë

Maqedonia e Veriut
Aksident në Shkup, është lënduar një polic

Aksident në Shkup, është lënduar një polic

Kronikë e Zezë
Bastisje anti-drogë në Shkup – vajza nga Haraçina gjatë ikjes godet me veturë policin

Bastisje anti-drogë në Shkup – vajza nga Haraçina gjatë ikjes godet me veturë policin

Kronikë e Zezë
Shkupi nesër sërish pa transport publik, të punësuarit në NPT kërkojnë pagesë të rrogës së janarit

Shkupi nesër sërish pa transport publik, të punësuarit në NPT kërkojnë pagesë të rrogës së janarit

Shkupi
175 gjoba për shoferët në Shkup, 32 për vozitje nën ndikimin e alkoolit

175 gjoba për shoferët në Shkup, 32 për vozitje nën ndikimin e alkoolit

Shkupi
Policia në Shkup gjobiti 187 shoferë, 29 për tejkalim të shpejtësisë

Policia në Shkup gjobiti 187 shoferë, 29 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi
Të shtëna me armë në Shkup, plagoset një person

Të shtëna me armë në Shkup, plagoset një person

Kronikë e Zezë
Vazhdon ndotja e lartë e ajrit, Shkupi sot qyteti më i ndotur në Evropë

Vazhdon ndotja e lartë e ajrit, Shkupi sot qyteti më i ndotur në Evropë

Maqedonia e Veriut
Shkupi sot sërish ndër qytetet më të ndotura në botë

Shkupi sot sërish ndër qytetet më të ndotura në botë

Shkupi
Gjoba për 153 shoferë në Shkup, 16 për vozitje të shpejtë

Gjoba për 153 shoferë në Shkup, 16 për vozitje të shpejtë

Shkupi
Aksident në Shkup, lëndohet rëndë një 29-vjeçar

Aksident në Shkup, lëndohet rëndë një 29-vjeçar

Kronikë e Zezë
Shkupi sot pa transport publik, punonjësit kërkojnë pagat e dhjetorit

Shkupi sot pa transport publik, punonjësit kërkojnë pagat e dhjetorit

Shkupi
Mungesa e internetit në RMV pamundëson digjitalizimin në arsim

Mungesa e internetit në RMV pamundëson digjitalizimin në arsim

Arsim
Punonjësit e transportit publik në Shkup nga nesër në grevë

Punonjësit e transportit publik në Shkup nga nesër në grevë

Shkupi
Тë hënën Shkupi pa transport publik, punonjësit nuk e kanë marrë pagën e dhjetorit

Тë hënën Shkupi pa transport publik, punonjësit nuk e kanë marrë pagën e dhjetorit

Shkupi