LAJMI I FUNDIT:

Shëtitje

16 Artikuj

Shëtitje falas në Shkup dhe Manastir me rastin e Ditës Ndërkombëtare Turistike

Shëtitje falas në Shkup dhe Manastir me rastin e Ditës Ndërkombëtare Turistike

Maqedonia e Veriut
Shprehitë e mëngjesit për të pasur funksion të mirë tretës

Shprehitë e mëngjesit për të pasur funksion të mirë tretës

Këshilla mjekësore
Mësojeni qenin tuaj të ecë pa u tërhequr

Mësojeni qenin tuaj të ecë pa u tërhequr

Libri i madh i kafshëve
Këshilla verore për pronarët e kafshëve në kohë pandemie

Këshilla verore për pronarët e kafshëve në kohë pandemie

Kujdesi për kafshët
I mërzitur që nuk po e nxjerrin në shëtitje, qeni i bie vazhdimisht borisë së makinës (Video)

I mërzitur që nuk po e nxjerrin në shëtitje, qeni i bie vazhdimisht borisë së makinës (Video)

Fun Lajme
Birraria belge do të paguajë pushimet në Belgjikë, atyre që duan të shëtisin dhe pinë birra (Video)

Birraria belge do të paguajë pushimet në Belgjikë, atyre që duan të shëtisin dhe pinë birra (Video)

Fun Lajme
Shëtiste botën për të vjedhur bagazhe, hajni serik u kap në aeroportin e Bangkokut duke marrë një valixhe (Video)

Shëtiste botën për të vjedhur bagazhe, hajni serik u kap në aeroportin e Bangkokut duke marrë një valixhe (Video)

Dështime
Voziti ngadalë nëpër barë, për ta shëtitur qenin pa u lodhur (Video)

Voziti ngadalë nëpër barë, për ta shëtitur qenin pa u lodhur (Video)

Dështime
Lumturia mund të blihet, por duhet të dini në çka të shpenzoni

Lumturia mund të blihet, por duhet të dini në çka të shpenzoni

Lifestyle
Partnerët që ‘braktisën gjithçka’ për të shëtitur botën, tregojnë se imazhet e tyre mahnitëse e maskojnë punën e rëndë që bëhet për t’i realizuar (Foto)

Partnerët që ‘braktisën gjithçka’ për të shëtitur botën, tregojnë se imazhet e tyre mahnitëse e maskojnë punën e rëndë që bëhet për t’i realizuar (Foto)

Interesante
Shëtitja në park ul tensionin e gjakut dhe na bën më të lumtur

Shëtitja në park ul tensionin e gjakut dhe na bën më të lumtur

Shëndetësi Lajme
Turë me biçikleta në malet e Osogovës

Turë me biçikleta në malet e Osogovës

Maqedonia e Veriut
Organizohet shëtitja “Përpara rozë “- kundër kancerit në gji në Shkup,

Organizohet shëtitja “Përpara rozë “- kundër kancerit në gji në Shkup,

Maqedonia e Veriut
Kthehet nga shëtitjet në natyrë, nga këmba i dalin krimbat (Foto, +16)

Kthehet nga shëtitjet në natyrë, nga këmba i dalin krimbat (Foto, +16)

Interesante
Kur qeni e tërheq pronaren dhe e përplas për toke! (Video)

Kur qeni e tërheq pronaren dhe e përplas për toke! (Video)

Fun Lajme
Në fotografinë që e bëri gjatë shëtitjes, i shfaqet edhe një siluetë e frikshme (Foto)

Në fotografinë që e bëri gjatë shëtitjes, i shfaqet edhe një siluetë e frikshme (Foto)

Fun Lajme