LAJMI I FUNDIT:

Shërbyesit civilë

28 Artikuj

Qeveria obligohet të paguajë mbi 100 mijë euro për 52 shërbyes civilë

Qeveria obligohet të paguajë mbi 100 mijë euro për 52 shërbyes civilë

Të Tjera
Sindikalisti i shërbyesve civilë, Sefaj: Koeficienti i marrëzisë prej 105 euro është i papranueshëm

Sindikalisti i shërbyesve civilë, Sefaj: Koeficienti i marrëzisë prej 105 euro është i papranueshëm

Financa
Sindikatat kritikojnë Projektligjin për Pagat: Shërbyesit civilë po diskriminohen, personeli politik po avancohet

Sindikatat kritikojnë Projektligjin për Pagat: Shërbyesit civilë po diskriminohen, personeli politik po avancohet

Financa
Kryetarët e komunave për Projektligjin e Inspektimit Administrativ: Qeveria synon frikësimin e shërbyesve civilë

Kryetarët e komunave për Projektligjin e Inspektimit Administrativ: Qeveria synon frikësimin e shërbyesve civilë

Kosovë
Protestojnë shërbyesit civilë

Protestojnë shërbyesit civilë

Kosovë
​Rreth 70 për qind e shërbyesve civilë janë vaksinuar me dozën e parë

​Rreth 70 për qind e shërbyesve civilë janë vaksinuar me dozën e parë

Shëndetësi
Shërbyesit civilë shkelin ligjin, ishin pjesë e fushatës zgjedhore

Shërbyesit civilë shkelin ligjin, ishin pjesë e fushatës zgjedhore

Kosovë
Shërbyesit civilë nuk i gëzohen Ligjit për Pagat

Shërbyesit civilë nuk i gëzohen Ligjit për Pagat

Financa
Reagon Ministria e Integrimeve lidhur me hapjen e konkursit për shërbyes civilë

Reagon Ministria e Integrimeve lidhur me hapjen e konkursit për shërbyes civilë

Kosovë
Shërbyesit civilë në Kosovë ndihen të diskriminuar

Shërbyesit civilë në Kosovë ndihen të diskriminuar

Kosovë
Shërbyesit civilë i shkruajnë letër Thaçit, kërkojnë që Ligji për Paga të kthehet në Kuvend

Shërbyesit civilë i shkruajnë letër Thaçit, kërkojnë që Ligji për Paga të kthehet në Kuvend

Kosovë
Ahmeti: Kërkesat e punëtorëve të komunës së Prishtinës, janë drejtuar Kuvendit dhe Qeverisë

Ahmeti: Kërkesat e punëtorëve të komunës së Prishtinës, janë drejtuar Kuvendit dhe Qeverisë

Kosovë
Sindikatat e Shërbyesve Civilë pezullojnë grevën, presin miratimin e Projektligjit për Paga

Sindikatat e Shërbyesve Civilë pezullojnë grevën, presin miratimin e Projektligjit për Paga

Kosovë
Shërbyesit civilë të komunës së Prishtinës, hyjnë në grevë të përgjithshme

Shërbyesit civilë të komunës së Prishtinës, hyjnë në grevë të përgjithshme

Kosovë
Vazhdojnë grevat në sektorin publik

Vazhdojnë grevat në sektorin publik

Kosovë
Shërbyesit civilë vazhdojnë grevën edhe nesër

Shërbyesit civilë vazhdojnë grevën edhe nesër

Kosovë
Shërbyesi civil në Prizren refuzon t’i bashkohet grevës: Ka edhe më keq, rastet sociale mbijetojnë me 75 euro

Shërbyesi civil në Prizren refuzon t’i bashkohet grevës: Ka edhe më keq, rastet sociale mbijetojnë me 75 euro

Politikë
Shërbyesit civil në grevë (Foto)

Shërbyesit civil në grevë (Foto)

Kosovë
Shërbyesit civil dhe punëtorët e pylltarisë në grevë njëorëshe

Shërbyesit civil dhe punëtorët e pylltarisë në grevë njëorëshe

Kosovë
Shërbyesit civil të Komunës së Prishtinës nga sot në grevë

Shërbyesit civil të Komunës së Prishtinës nga sot në grevë

Kosovë
Shërbyesit civilë, të martën në grevë njëorëshe

Shërbyesit civilë, të martën në grevë njëorëshe

Kosovë
Shërbyesit civilë paralajmërojnë grevë

Shërbyesit civilë paralajmërojnë grevë

Kosovë
Shërbyesit civilë në Prishtinë, të hënën në grevë, kërkojnë rritje 40 për qind të pagës

Shërbyesit civilë në Prishtinë, të hënën në grevë, kërkojnë rritje 40 për qind të pagës

Kosovë
Të hënën në grevë edhe 25 mijë shërbyes civilë: Ne jemi shteti, pa neve shteti nuk funksionon (Video)

Të hënën në grevë edhe 25 mijë shërbyes civilë: Ne jemi shteti, pa neve shteti nuk funksionon (Video)

Kosovë