LAJMI I FUNDIT:

Sensi i humorit

16 Artikuj

Veprimet e meshkujve që i bëjnë femrat të ‘shkrihen’ pas tyre

Veprimet e meshkujve që i bëjnë femrat të ‘shkrihen’ pas tyre

Këshilla Lifestyle
Përse duhet të shmangni sarkazmën gjatë një interviste pune?

Përse duhet të shmangni sarkazmën gjatë një interviste pune?

Karriera
Kjo karakteristikë i bën meshkujt më tërheqës sesa pamja e mirë dhe sensi i humorit

Kjo karakteristikë i bën meshkujt më tërheqës sesa pamja e mirë dhe sensi i humorit

Lifestyle
Nëse njihni dikë që i pëlqen vetmia, leximi dhe ka sens të mirë të humorit, atëherë ai person është shumë inteligjent

Nëse njihni dikë që i pëlqen vetmia, leximi dhe ka sens të mirë të humorit, atëherë ai person është shumë inteligjent

Lifestyle
Personat me moral të lartë nuk kanë sens të humorit, ndërkaq ata me sens të humorit janë më inteligjentë

Personat me moral të lartë nuk kanë sens të humorit, ndërkaq ata me sens të humorit janë më inteligjentë

Lifestyle
Flirti, lojë për kënaqësi?!

Flirti, lojë për kënaqësi?!

Psikoprofil
Femrat duan meshkuj qesharakë sepse lidhja është argëtuese dhe jeta bëhet më e lehtë

Femrat duan meshkuj qesharakë sepse lidhja është argëtuese dhe jeta bëhet më e lehtë

Lifestyle
Fëmija i vogël e ka sensin më të mirin të humorit

Fëmija i vogël e ka sensin më të mirin të humorit

Fëmija juaj
Personat me sens të mirë të humorit janë më inteligjentë

Personat me sens të mirë të humorit janë më inteligjentë

Lifestyle
Gjërat që meshkujt i pëlqejnë te femrat, përveç pamjes së jashtme

Gjërat që meshkujt i pëlqejnë te femrat, përveç pamjes së jashtme

Lifestyle
Tiparet që meshkujt i vlerësojnë shumë tek një femër

Tiparet që meshkujt i vlerësojnë shumë tek një femër

Këshilla dhe arsye
E mbështetur edhe nga shkenca: Gjëja e cila ju bën të dukeni tejet JOSHËS

E mbështetur edhe nga shkenca: Gjëja e cila ju bën të dukeni tejet JOSHËS

Këshilla Lifestyle
A është humori seksi: përse femrat e dëshirojnë mashkullin gaztor për partner

A është humori seksi: përse femrat e dëshirojnë mashkullin gaztor për partner

Lifestyle
10 cilësitë që ju bëjnë tërheqës

10 cilësitë që ju bëjnë tërheqës

Këshilla Lifestyle
Shkencëtarët: Kjo është karakteristika që e kanë vetëm njerëzit inteligjentë

Shkencëtarët: Kjo është karakteristika që e kanë vetëm njerëzit inteligjentë

Lifestyle
Gjërat të cilat bëjnë të dukeni më pak tërheqës, sipas shkencës

Gjërat të cilat bëjnë të dukeni më pak tërheqës, sipas shkencës

Lifestyle