LAJMI I FUNDIT:

Seanca për deportimin e turqve

12 Artikuj

Ish-shefi i AKI-së dhe dy zyrtarë të tjerë deklarohen të pafajshëm për rastin e deportimit të gjashtë shtetasve turq

Ish-shefi i AKI-së dhe dy zyrtarë të tjerë deklarohen të pafajshëm për rastin e deportimit të gjashtë shtetasve turq

Kosovë
Kuvendi miraton raportin e komisionit hetimor për dëbimin e shtetasve turq

Kuvendi miraton raportin e komisionit hetimor për dëbimin e shtetasve turq

Kosovë
Shala: Prokuroria dhe Gjykatat nuk janë përshirë në procesin e deportimit

Shala: Prokuroria dhe Gjykatat nuk janë përshirë në procesin e deportimit

Kosovë
Selmanaj: Të gjithë kishin informata për deportimin e shtetasve turq

Selmanaj: Të gjithë kishin informata për deportimin e shtetasve turq

Kosovë
Sveçla fton deputetët që të votojnë raportin lidhur me dëbimin e shtetasve turq

Sveçla fton deputetët që të votojnë raportin lidhur me dëbimin e shtetasve turq

Kosovë
Seancë e jashtëzakonshme për dëbimin e gjashtë shtetasve turq

Seancë e jashtëzakonshme për dëbimin e gjashtë shtetasve turq

Kosovë
Tahiri: Vitin e kaluar nga Kosova u deportuan 344 persona, nuk është pyetur as presidenti e as kryeministri

Tahiri: Vitin e kaluar nga Kosova u deportuan 344 persona, nuk është pyetur as presidenti e as kryeministri

Politikë
Molliqaj: Personi që ka gisht në deportimin e turqve është presidenti

Molliqaj: Personi që ka gisht në deportimin e turqve është presidenti

Kosovë
Konjufca: Kuvendi i Kosovës të iniciojë shkarkimin e Thaçit

Konjufca: Kuvendi i Kosovës të iniciojë shkarkimin e Thaçit

Kosovë
Hoti: Kërkojmë Komision hetimor për zbardhjen e rastit të deportimit të shtetasve turq

Hoti: Kërkojmë Komision hetimor për zbardhjen e rastit të deportimit të shtetasve turq

Kosovë
Krasniqi: Ende s’kemi raport zyrtar se çfarë ka ndodhur në rastin e deportimin të turqve

Krasniqi: Ende s’kemi raport zyrtar se çfarë ka ndodhur në rastin e deportimin të turqve

Kosovë
Seanca e Kuvendit, debat për deportimin e gjashtë shtetasve turq (Video)

Seanca e Kuvendit, debat për deportimin e gjashtë shtetasve turq (Video)

Kosovë