LAJMI I FUNDIT:

Sazan Ibrahimi

108 Artikuj

Komunat i përkrahin masat e reja anti-covid, kërkojnë rishikim të masave çdo dy javë

Komunat i përkrahin masat e reja anti-covid, kërkojnë rishikim të masave çdo dy javë

Kosovë
Ibrahimi: Nuk kishte koordinim ndërmjet nivelit lokal dhe qendror, komunat nuk ishin në dijeni për vendimin rreth hapjes së kopshteve

Ibrahimi: Nuk kishte koordinim ndërmjet nivelit lokal dhe qendror, komunat nuk ishin në dijeni për vendimin rreth hapjes së kopshteve

Kosovë
Asociacioni i Komunave kërkon të lejohet mbajtja e mbledhjeve të kuvendeve komunale

Asociacioni i Komunave kërkon të lejohet mbajtja e mbledhjeve të kuvendeve komunale

Komunat
Mbahet takimi i përbashkët koordinues ndërmjet MAPL-së, MPBAP-së dhe AKK-së

Mbahet takimi i përbashkët koordinues ndërmjet MAPL-së, MPBAP-së dhe AKK-së

Kosovë
Haziri: Po vazhdojmë me zbatimin e masave strikte kundër COVID-19

Haziri: Po vazhdojmë me zbatimin e masave strikte kundër COVID-19

Kosovë
Ibrahimi: Komunat kërkojnë që sa më shpejt të fillojë zbatimi i Pakos Emergjente Fiskale

Ibrahimi: Komunat kërkojnë që sa më shpejt të fillojë zbatimi i Pakos Emergjente Fiskale

Kosovë
Vazhdon koordinimi mes Ministrisë së Shëndetësisë dhe komunave në përcaktimin e orarit të qarkullimit të qytetarëve

Vazhdon koordinimi mes Ministrisë së Shëndetësisë dhe komunave në përcaktimin e orarit të qarkullimit të qytetarëve

Kosovë
Asociacioni mund të sjellë edhe ndryshime kushtetuese në Kosovë

Asociacioni mund të sjellë edhe ndryshime kushtetuese në Kosovë

Kosovë
Ibrahimi: Riciklimi i kontrolluar i mbeturinave do të zgjidh problemin e deponive ilegale

Ibrahimi: Riciklimi i kontrolluar i mbeturinave do të zgjidh problemin e deponive ilegale

Kosovë
Gjendja e qeneve endacak në terren është alarmante – AUVK thotë se kanë projekt të ri

Gjendja e qeneve endacak në terren është alarmante – AUVK thotë se kanë projekt të ri

Kosovë
Kryetarët e komunave veriore dorëzuan dorëheqjen duke i referuar Kosovës me “Kosovë e Metohi”

Kryetarët e komunave veriore dorëzuan dorëheqjen duke i referuar Kosovës me “Kosovë e Metohi”

Kosovë
Ibrahimi: Asociacionit të Komunave Serbe nuk duhet dhënë asnjë kompetencë

Ibrahimi: Asociacionit të Komunave Serbe nuk duhet dhënë asnjë kompetencë

Kosovë