LAJMI I FUNDIT:

Rrjet social

201 Artikuj

Twitter teston opsionin që grumbullon lajmet e rëndësishme, për t’ia shfaqur shfrytëzuesve në mëngjes (Foto)

Twitter teston opsionin që grumbullon lajmet e rëndësishme, për t’ia shfaqur shfrytëzuesve në mëngjes (Foto)

Media Sociale
Twitter njofton se shumë mesazhe private kenë qenë publike për disa vite

Twitter njofton se shumë mesazhe private kenë qenë publike për disa vite

Media Sociale
Iku duke vozitur me mbi 150 kilometra në orë, tallet keq nga policët që ia gjetën telefonin (Foto)

Iku duke vozitur me mbi 150 kilometra në orë, tallet keq nga policët që ia gjetën telefonin (Foto)

Dështime
Përdoruesit e Twitterit ndajnë tatuazhet e realizuara më së keqi (Foto)

Përdoruesit e Twitterit ndajnë tatuazhet e realizuara më së keqi (Foto)

Dështime
Maturantja largoi qepallat, partneri i saj nuk i besonte syve se çfarë po shihte (Video)

Maturantja largoi qepallat, partneri i saj nuk i besonte syve se çfarë po shihte (Video)

Fun Lajme
Nëse jeni duke kaluar një ditë të vështirë, kujtoni këta dhjetë njerëz që nuk i përcolli fati aspak (Foto)

Nëse jeni duke kaluar një ditë të vështirë, kujtoni këta dhjetë njerëz që nuk i përcolli fati aspak (Foto)

Dështime
Konkursi shfaqë hapësirat më të pazakonta, që shoferët zgjodhën t’i parkojnë veturat (Foto)

Konkursi shfaqë hapësirat më të pazakonta, që shoferët zgjodhën t’i parkojnë veturat (Foto)

Auto Fun
Vizatoi një rreth të përkryer, as vet nuk mund të besoi si e bëri (Video)

Vizatoi një rreth të përkryer, as vet nuk mund të besoi si e bëri (Video)

Fun Lajme
Rrjet social për ata që kanë ankthe dhe vuajnë nga depresioni

Rrjet social për ata që kanë ankthe dhe vuajnë nga depresioni

Shëndetësi Lajme
Zgjidhja për ata që ende e përdorin numrin shtatë edhe pse kemi hyrë në vitin 2018 (Foto)

Zgjidhja për ata që ende e përdorin numrin shtatë edhe pse kemi hyrë në vitin 2018 (Foto)

Fun Lajme
Do duhej të ruante shtëpinë, frikësohet nga reflektimi në pasqyrë (Video)

Do duhej të ruante shtëpinë, frikësohet nga reflektimi në pasqyrë (Video)

Fun Lajme
Familja Mbretërore me imazh në çuditshëm, në kartolinën e festave të fundvitit (Foto)

Familja Mbretërore me imazh në çuditshëm, në kartolinën e festave të fundvitit (Foto)

Fun Lajme
Kujdesi i qenit për fëmijën e porsalindur (Video)

Kujdesi i qenit për fëmijën e porsalindur (Video)

Fun Lajme
Fytyra tij është parë 226 milionë herë brenda vitit, e megjithatë nuk “kujtohet”! (Video)

Fytyra tij është parë 226 milionë herë brenda vitit, e megjithatë nuk “kujtohet”! (Video)

Fun Lajme
Pjesëmarrësit e mllefosur me festivalin ushqimor, paguan shumë dhe mbetën të uritur (Foto)

Pjesëmarrësit e mllefosur me festivalin ushqimor, paguan shumë dhe mbetën të uritur (Foto)

Dështime
Alivanoset gjatë lëshimit në luhajën e shpejtë (Video)

Alivanoset gjatë lëshimit në luhajën e shpejtë (Video)

Dështime
I ngatërrohet çanta dhe ngeci në laurë (Video)

I ngatërrohet çanta dhe ngeci në laurë (Video)

Dështime
Popullarizohet në Instagram me postimin e fotografive të tepihëve nga hotelet (Foto)

Popullarizohet në Instagram me postimin e fotografive të tepihëve nga hotelet (Foto)

Fun Lajme
Habitet me stolinë e papërshtatshme që gjeti në bredhin e gjyshes (Foto)

Habitet me stolinë e papërshtatshme që gjeti në bredhin e gjyshes (Foto)

Dështime
Rrëzohet dy metra para cakut, studentja fiton garën me ndihmën e rivales (Video)

Rrëzohet dy metra para cakut, studentja fiton garën me ndihmën e rivales (Video)

Interesante
Dentisti japë këshilla duke kënduar këngë të popullarizuara (Video)

Dentisti japë këshilla duke kënduar këngë të popullarizuara (Video)

Fun Lajme
Akullin që provoi ta përpinte, iu kap për nofulle dhe nuk i shkëputej (Video)

Akullin që provoi ta përpinte, iu kap për nofulle dhe nuk i shkëputej (Video)

Dështime
Bëri selfie me telefonin e vjedhur, fotografitë shkuan në llogarinë e pronares (Foto)

Bëri selfie me telefonin e vjedhur, fotografitë shkuan në llogarinë e pronares (Foto)

Dështime
Babai shqelmon dhunshëm të birin e vogël, që s’mund të ecte nëpër rrugët e ngrira (Video, +18)

Babai shqelmon dhunshëm të birin e vogël, që s’mund të ecte nëpër rrugët e ngrira (Video, +18)

Nga Bota