LAJMI I FUNDIT:

Rilindja

17 Artikuj

Bie plafoni në një nga tualetet e objektit të ish-Rilindjes

Bie plafoni në një nga tualetet e objektit të ish-Rilindjes

Kosovë
Të dashur prindër amerikanë, ky është Davidi i Michelangelos!

Të dashur prindër amerikanë, ky është Davidi i Michelangelos!

Skulptura
Nikollë Leonik Tomeu, rilindësi shqiptar që frymëzoi Kopernikun, Erazmin dhe Galileon

Nikollë Leonik Tomeu, rilindësi shqiptar që frymëzoi Kopernikun, Erazmin dhe Galileon

Histori
Letra anonime, problemet e Petro Markos dhe kërkesa e Ramiz Alisë: Në Kosovë kurrë mos dërgoni dorëshkrime

Letra anonime, problemet e Petro Markos dhe kërkesa e Ramiz Alisë: Në Kosovë kurrë mos dërgoni dorëshkrime

Fakte
Rilindja evropiane dhe ndikimi në histori

Rilindja evropiane dhe ndikimi në histori

Fakte
Ish-punëtorët e ‘Rilindjes’ kërkojnë pagesën e 20 përqindëshit, paralajmërojnë padi në Arbitrazh

Ish-punëtorët e ‘Rilindjes’ kërkojnë pagesën e 20 përqindëshit, paralajmërojnë padi në Arbitrazh

Financa
​Ish-punëtorët e “Rilindjes” kërkojnë 20 përqindëshin dhe njohjen e stazhit të punës

​Ish-punëtorët e “Rilindjes” kërkojnë 20 përqindëshin dhe njohjen e stazhit të punës

Ekonomi
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 1990: Rrahmoni, “shqiptarët e ndershëm”, helmimet, vrasjet, demonstratat, Republika, Kushtetuta, pajtimi… rezistenca!

Viti 1990: Rrahmoni, “shqiptarët e ndershëm”, helmimet, vrasjet, demonstratat, Republika, Kushtetuta, pajtimi… rezistenca!

Agron Shala
Arkitektura hermafrodite

Arkitektura hermafrodite

Xhelal Llonçari
Analizat e detajuara të pikturës së Rafaelit

Analizat e detajuara të pikturës së Rafaelit

Cult+
Erotika dhe artistët e Rilindjes

Erotika dhe artistët e Rilindjes

Piktura
Lëvizja intelektuale dhe filozofike që dominoi botën e ideve

Lëvizja intelektuale dhe filozofike që dominoi botën e ideve

Analiza
Furgoni i Rilindjes shpërndan miell për votuesit (Foto)

Furgoni i Rilindjes shpërndan miell për votuesit (Foto)

Shqipëri
73 vjetori i gazetës “Rilindja”

73 vjetori i gazetës “Rilindja”

Politikë
72-vjetori i gazetës “Rilindja”

72-vjetori i gazetës “Rilindja”

Kosovë
Olsi Jazexhi: Shqiptarët para 1912-së kanë qenë osmanë; kombi shqiptar është pjellë e Turqisë; Skënderbeu është i sajuar nga Rilindja!

Olsi Jazexhi: Shqiptarët para 1912-së kanë qenë osmanë; kombi shqiptar është pjellë e Turqisë; Skënderbeu është i sajuar nga Rilindja!

Shqipëri