LAJMI I FUNDIT:

Rexhep Selimi

804 Artikuj

Specialja ua vazhdon edhe për dy muaj paraburgimin Selimit e Krasniqit

Specialja ua vazhdon edhe për dy muaj paraburgimin Selimit e Krasniqit

Drejtësi
Dy dëshmitarë të mbrojtur përfundojnë dëshminë në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve

Dy dëshmitarë të mbrojtur përfundojnë dëshminë në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve

Kosovë
​Dëshmitari: Thaçin e kam njohur gjatë luftës, pastaj kemi qenë bashkë në institucione

​Dëshmitari: Thaçin e kam njohur gjatë luftës, pastaj kemi qenë bashkë në institucione

Drejtësi
​Abrahams përfundon dëshminë kundër Thaçit dhe të tjerëve

​Abrahams përfundon dëshminë kundër Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Emmerson: Raportet e dëshmitarit të prokurorisë janë riciklim i lajmeve serbe

Emmerson: Raportet e dëshmitarit të prokurorisë janë riciklim i lajmeve serbe

Kosovë
Hilmi Shala emërohet drejtor i ri në Spitalin e Gjakovës

Hilmi Shala emërohet drejtor i ri në Spitalin e Gjakovës

Kosovë
​Nervozohet dëshmitari në Speciale: Më thanë tradhtar i kombit, gjykatësi e ndërprenë seancën

​Nervozohet dëshmitari në Speciale: Më thanë tradhtar i kombit, gjykatësi e ndërprenë seancën

Drejtësi
​Dëshmitari i njëzetë në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve flet për një familjar të zhdukur

​Dëshmitari i njëzetë në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve flet për një familjar të zhdukur

Drejtësi
Përfundon dëgjimi i dëshmitarit, gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon javën tjetër

Përfundon dëgjimi i dëshmitarit, gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve vazhdon javën tjetër

Politikë
Vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Seanca ndaj Thaçit dhe të tjerëve, trupi gjykues vendos në favor të një kërkesë të mbrojtjes

Seanca ndaj Thaçit dhe të tjerëve, trupi gjykues vendos në favor të një kërkesë të mbrojtjes

Drejtësi
Fillon dëgjimi i dëshmitarit të radhës në rastin kundër Thaçit dhe të tjerëve

Fillon dëgjimi i dëshmitarit të radhës në rastin kundër Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Gjykata Speciale ofron informacione të përditësuara mbi gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve, si dhe për rastin e Shalës e Mustafës

Gjykata Speciale ofron informacione të përditësuara mbi gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve, si dhe për rastin e Shalës e Mustafës

Drejtësi
Dëshmitarja serbe në Gjykatën Speciale flet për periudhën e korrikut 1998 në komunën e Rahovecit

Dëshmitarja serbe në Gjykatën Speciale flet për periudhën e korrikut 1998 në komunën e Rahovecit

Drejtësi
Dëshmitarja në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve po dëshmon pa masa mbrojtëse

Dëshmitarja në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve po dëshmon pa masa mbrojtëse

Drejtësi
Vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe krerëve të tjerëve të UÇK-së

Vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe krerëve të tjerëve të UÇK-së

Politikë
Gjykimi Thaçi dhe të tjerët, lejohet bashkëshorti i njërës prej viktimave të marr pjesë në proces në emër të saj

Gjykimi Thaçi dhe të tjerët, lejohet bashkëshorti i njërës prej viktimave të marr pjesë në proces në emër të saj

Drejtësi
Specialja ia vazhdon paraburgimin Rexhep Selimit

Specialja ia vazhdon paraburgimin Rexhep Selimit

Drejtësi
Dëshmitari i 15-të vazhdon dëshminë e tij edhe sot në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Dëshmitari i 15-të vazhdon dëshminë e tij edhe sot në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Prokuroria në Hagë e pyet Remin se çfarë bënin Thaçi, Veseli, Selimi e Krasniqi gjatë luftës

Prokuroria në Hagë e pyet Remin se çfarë bënin Thaçi, Veseli, Selimi e Krasniqi gjatë luftës

Drejtësi
Seancë private në Hagë, mbrojtja e Selimit merr në pyetje dëshmitarin e prokurorisë

Seancë private në Hagë, mbrojtja e Selimit merr në pyetje dëshmitarin e prokurorisë

Drejtësi
​ZPS kërkon pranimin e deklaratave të një dëshmitari, mbrojtja do intervistim në gjykatore

​ZPS kërkon pranimin e deklaratave të një dëshmitari, mbrojtja do intervistim në gjykatore

Drejtësi
Diskutime mes ZPS dhe mbrojtjes për (mos)pranimin e deklaratave të një dëshmitari në vend të pyetjeve të drejtpërdrejta

Diskutime mes ZPS dhe mbrojtjes për (mos)pranimin e deklaratave të një dëshmitari në vend të pyetjeve të drejtpërdrejta

Drejtësi
Disa mërgimtarë vizitojnë ish krerët e UÇK-së, thonë se janë më të fortë se kurrë

Disa mërgimtarë vizitojnë ish krerët e UÇK-së, thonë se janë më të fortë se kurrë

Elfije Boletini