LAJMI I FUNDIT:

Reduktimet e rrymës

210 Artikuj

Vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet

Vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet

Energjetika
Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të martën

Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të martën

Energjetika
KEDS tregon për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten dhe të shtunën

KEDS tregon për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten dhe të shtunën

Energjetika
KEDS: Mbesin pa rrymë një numër i caktuar i qytetarëve, erërat e forta dëmtuan përçues dhe shtylla elektrike në disa vende

KEDS: Mbesin pa rrymë një numër i caktuar i qytetarëve, erërat e forta dëmtuan përçues dhe shtylla elektrike në disa vende

Energjetika
Vendet ku do të ketë ndërprerje të planifikuar të rrymës për shkak të punimeve për siguri të sistemit energjetik

Vendet ku do të ketë ndërprerje të planifikuar të rrymës për shkak të punimeve për siguri të sistemit energjetik

Energjetika
KEDS: Ndërprerje të rrymës gjatë ditës së martë për shkak të punimeve për siguri të sistemit

KEDS: Ndërprerje të rrymës gjatë ditës së martë për shkak të punimeve për siguri të sistemit

Energjetika
Në këto komuna të premten do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve për siguri të sistemit

Në këto komuna të premten do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve për siguri të sistemit

Energjetika
Komunat ku do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë të martës për siguri të sistemit energjetik

Komunat ku do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë të martës për siguri të sistemit energjetik

Energjetika
Punimet në rrjet, vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë ditës së enjte

Punimet në rrjet, vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë ditës së enjte

Energjetika
Siguria e sistemit, në këto komuna do të ketë ndërpreje të rrymës gjatë të premtes

Siguria e sistemit, në këto komuna do të ketë ndërpreje të rrymës gjatë të premtes

Energjetika
Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Energjetika
Punime në rrjet, të premtën dhe të shtunën do të ketë ndërprerje të rrymës në disa komuna

Punime në rrjet, të premtën dhe të shtunën do të ketë ndërprerje të rrymës në disa komuna

Energjetika
Vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten për shkak të punimeve në rrjet

Vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten për shkak të punimeve në rrjet

Energjetika
Punime të domosdoshme në sistem, vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të hënën

Punime të domosdoshme në sistem, vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të hënën

Energjetika
Punime në rrjet, KEDS: Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

Punime në rrjet, KEDS: Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

Energjetika
KEDS-i ka reduktuar mbi 40 për qind të humbjeve të energjisë elektrike

KEDS-i ka reduktuar mbi 40 për qind të humbjeve të energjisë elektrike

Energjetika
Kursime dhe reduktime të rrymës – deputetët votojnë zgjatjen e masës emergjente për energjinë

Kursime dhe reduktime të rrymës – deputetët votojnë zgjatjen e masës emergjente për energjinë

Energjetika
Punime në rrjet, në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës të hënën dhe të martën

Punime në rrjet, në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës të hënën dhe të martën

Energjetika
Punime të domosdoshme, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të entjen dhe të premten

Punime të domosdoshme, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të entjen dhe të premten

Energjetika
Kursimi i energjisë deri në 1000 kWh vështirë i arritshëm gjatë dimrit

Kursimi i energjisë deri në 1000 kWh vështirë i arritshëm gjatë dimrit

Energjetika
Tri poçe elektrike mund të kursejnë miliona

Tri poçe elektrike mund të kursejnë miliona

Energjetika
KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten, shkaku i punimeve në rrjet

KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten, shkaku i punimeve në rrjet

Energjetika
Punimet në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten

Punimet në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten

Energjetika
KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten, për shkak të punimeve në rrjet

KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten, për shkak të punimeve në rrjet

Energjetika