LAJMI I FUNDIT:

Qytetarët e Maqedonisë

1613 Artikuj

Maqedoni, të premten ditë jo pune për besimtarët ortodoks

Maqedoni, të premten ditë jo pune për besimtarët ortodoks

Maqedonia e Veriut
Shtrenjtimi i bukës në RMV, qytetarët: Na shtrenjtojnë kafshatën e gojës

Shtrenjtimi i bukës në RMV, qytetarët: Na shtrenjtojnë kafshatën e gojës

Maqedonia e Veriut
Festa e Kurban Bajramit, e diela ditë jo pune për myslimanët në Maqedoni

Festa e Kurban Bajramit, e diela ditë jo pune për myslimanët në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Në bastoret dhe kazinotë e Maqedonisë vitin e kaluar qytetarët kanë lënë 800 milionë euro

Në bastoret dhe kazinotë e Maqedonisë vitin e kaluar qytetarët kanë lënë 800 milionë euro

Maqedonia e Veriut
Përmbaruesit në Maqedoni, rreth 2 miliardë euro për 18 vite

Përmbaruesit në Maqedoni, rreth 2 miliardë euro për 18 vite

Ekonomi
Maqedoni, pagat humbin garën me çmimet

Maqedoni, pagat humbin garën me çmimet

Ekonomi
Për tre muaj nga Gjermania janë dëbuar 483 shtetas të Maqedonisë

Për tre muaj nga Gjermania janë dëbuar 483 shtetas të Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Papunësia dhe jetesa e shtrenjtë janë shqetësimet më të mëdha për qytetarët e RMV-së

Papunësia dhe jetesa e shtrenjtë janë shqetësimet më të mëdha për qytetarët e RMV-së

Maqedonia e Veriut
Vjetërsia mesatare e veturave në RMV është 20 vjet, importuesit kërkojnë të ulet tatimi për veturat Euro 5

Vjetërsia mesatare e veturave në RMV është 20 vjet, importuesit kërkojnë të ulet tatimi për veturat Euro 5

Maqedonia e Veriut
Qeveria me njoftim: Qytetarët të mos bien pre e mashtrimeve, nuk kemi dërguar mesazhe për kompensim

Qeveria me njoftim: Qytetarët të mos bien pre e mashtrimeve, nuk kemi dërguar mesazhe për kompensim

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, një e treta e popullsisë e ka menduar emigrimin

Maqedoni, një e treta e popullsisë e ka menduar emigrimin

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e 27-ta për nga dendësia e popullsisë

Maqedonia e 27-ta për nga dendësia e popullsisë

Maqedonia e Veriut
Shkupjani Qamuran Hirda arrin në Mekë me biçikletë, rrëfen përjetimin e 4000 kilometrave

Shkupjani Qamuran Hirda arrin në Mekë me biçikletë, rrëfen përjetimin e 4000 kilometrave

Maqedonia e Veriut
Mbi 10 qytetarë paguan sigurim më të shtrenjtë për veturat, pritet vendimi nëse do të kompensohen

Mbi 10 qytetarë paguan sigurim më të shtrenjtë për veturat, pritet vendimi nëse do të kompensohen

Maqedonia e Veriut
Sigurimi i makinave, të martën vendimi nëse do të rimbursohen qytetarët që kanë paguar më shtrenjtë

Sigurimi i makinave, të martën vendimi nëse do të rimbursohen qytetarët që kanë paguar më shtrenjtë

Ekonomi
Çmimi i bukës për momentin nuk do të ndryshojë, furrat kanë probleme me ikjen e fuqisë punëtore

Çmimi i bukës për momentin nuk do të ndryshojë, furrat kanë probleme me ikjen e fuqisë punëtore

Ekonomi
Qytetarët lidhin pushimet, shtohen kolonat në pikat kufitare

Qytetarët lidhin pushimet, shtohen kolonat në pikat kufitare

Maqedonia e Veriut
Pesë ditë jo pune në muajin maj, tre për të gjithë qytetarët e RMV-së

Pesë ditë jo pune në muajin maj, tre për të gjithë qytetarët e RMV-së

Maqedonia e Veriut
Ministria e Financave iu jep afat deri në fund të ditës kompanive të sigurimeve për të kthyer çmimet e vjetra për sigurimin e automjeteve

Ministria e Financave iu jep afat deri në fund të ditës kompanive të sigurimeve për të kthyer çmimet e vjetra për sigurimin e automjeteve

Ekonomi
Qytetarët e Maqedonisë së Veriut për një muaj kanë shpenzuar 629.738 MWh energji elektrike

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut për një muaj kanë shpenzuar 629.738 MWh energji elektrike

Ekonomi
Mbi 1000 euro arrijnë harxhimet mujore në Maqedoni

Mbi 1000 euro arrijnë harxhimet mujore në Maqedoni

Ekonomi
Bytyqi: E papranueshme rritja e çmimit për sigurimin e makinave, kompanitë të tërheqin menjëherë vendimin

Bytyqi: E papranueshme rritja e çmimit për sigurimin e makinave, kompanitë të tërheqin menjëherë vendimin

Ekonomi
Këto zgjedhje do të mund të votohet edhe me dokumente me afat të skaduar

Këto zgjedhje do të mund të votohet edhe me dokumente me afat të skaduar

Maqedonia e Veriut
Zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut, 1.814.317 qytetarë me të drejtë vote

Zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut, 1.814.317 qytetarë me të drejtë vote

Maqedonia e Veriut