LAJMI I FUNDIT:

QMK-Maqedoni Qendra për Menaxhim me Kriza

173 Artikuj

QMK: Gjatë natës së kaluar janë regjistruar nëntë zjarre në hapësira të hapura

QMK: Gjatë natës së kaluar janë regjistruar nëntë zjarre në hapësira të hapura

Maqedonia e Veriut
QMK: Janë shuar 31 zjarre në ambiente të hapura

QMK: Janë shuar 31 zjarre në ambiente të hapura

Maqedonia e Veriut
QMK: Mbi 36 zjarre në 24 orët e fundit, katër janë aktive

QMK: Mbi 36 zjarre në 24 orët e fundit, katër janë aktive

Maqedonia e Veriut
QMK: Një i moshuar nga Kumanova humb jetën si pasojë e shpërthimit të një zjarri

QMK: Një i moshuar nga Kumanova humb jetën si pasojë e shpërthimit të një zjarri

Politikë
Shpërthen zjarr në një fshat në rrethinën e Shkupit

Shpërthen zjarr në një fshat në rrethinën e Shkupit

Maqedonia e Veriut
QMK: Shpëtohet alpinisti i cili ka mbetur i plagosur në malin Sharr

QMK: Shpëtohet alpinisti i cili ka mbetur i plagosur në malin Sharr

Maqedonia e Veriut
Njëzet zjarre në ambiente të hapura gjatë 24 orët e fundit në Maqedoni

Njëzet zjarre në ambiente të hapura gjatë 24 orët e fundit në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
QMK: Mbi dhjetë raportime për zjarr në ambiente të hapura

QMK: Mbi dhjetë raportime për zjarr në ambiente të hapura

Maqedonia e Veriut
QMK: Shpëtohet një shtetas turk i cili ishte i bllokuar afër pikës kufitare me Bullgarinë

QMK: Shpëtohet një shtetas turk i cili ishte i bllokuar afër pikës kufitare me Bullgarinë

Maqedonia e Veriut
Shpëtohet një preson në Vodno të Shkupit

Shpëtohet një preson në Vodno të Shkupit

Maqedonia e Veriut
QMK: Është regjistruar një viktimë nga zjarri në Otoshnicë

QMK: Është regjistruar një viktimë nga zjarri në Otoshnicë

Maqedonia e Veriut
QMK: Qytetarët duhet të përgatiten për reshje të dendura bore

QMK: Qytetarët duhet të përgatiten për reshje të dendura bore

Maqedonia e Veriut
QMK: 1894 telefonata në 112 në 24 orët e fundit, ka edhe zjarre në ambiente të jashtme

QMK: 1894 telefonata në 112 në 24 orët e fundit, ka edhe zjarre në ambiente të jashtme

Maqedonia e Veriut
Gjithsej 1903 telefonata në 112 në 24 orët e fundit në Maqedoni

Gjithsej 1903 telefonata në 112 në 24 orët e fundit në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Dy persona të ngecur në malin e Galiçicës janë shpëtuar me sukses

Dy persona të ngecur në malin e Galiçicës janë shpëtuar me sukses

Maqedonia e Veriut
Zjarr në një banesë në Shkup, QMK: Nga zjarri me gjasë ka pësuar një person i palëvizshëm dhe i moshuar

Zjarr në një banesë në Shkup, QMK: Nga zjarri me gjasë ka pësuar një person i palëvizshëm dhe i moshuar

Shkupi
QMK: 1,873 telefonata në 24 orët e fundit në numrin 112

QMK: 1,873 telefonata në 24 orët e fundit në numrin 112

Maqedonia e Veriut
QMK: Në 24 orët e kaluara janë regjistruar 2145 thirrje urgjente

QMK: Në 24 orët e kaluara janë regjistruar 2145 thirrje urgjente

Maqedonia e Veriut
Flirtim me operatorët dhe ndihmë për problemet në shtëpi – Punonjësit e “112” tregojnë thirrjet më interesante që kanë pranuar

Flirtim me operatorët dhe ndihmë për problemet në shtëpi – Punonjësit e “112” tregojnë thirrjet më interesante që kanë pranuar

Maqedonia e Veriut
QMK: Mos i digjni deponitë në ambient të hapur

QMK: Mos i digjni deponitë në ambient të hapur

Maqedonia e Veriut
Angellov: Kryqit në Kodrën e Diellit kurrë nuk do t’i vijë radha të largohet

Angellov: Kryqit në Kodrën e Diellit kurrë nuk do t’i vijë radha të largohet

Maqedonia e Veriut
QMK: Është shpëtuar personi i cili kishte mbetur i bllokuar në fshati Radnja, Kavadar

QMK: Është shpëtuar personi i cili kishte mbetur i bllokuar në fshati Radnja, Kavadar

Maqedonia e Veriut
QMK: Informacion urgjent për të gjithë personat që ndodhen aktualisht në Liqenin e Berovës

QMK: Informacion urgjent për të gjithë personat që ndodhen aktualisht në Liqenin e Berovës

Maqedonia e Veriut
QMK: Në 24 orët e fundit janë regjistruar gjithsej 1.504 thirrje në numrin e vetëm të urgjencës 112

QMK: Në 24 orët e fundit janë regjistruar gjithsej 1.504 thirrje në numrin e vetëm të urgjencës 112

Maqedonia e Veriut