LAJMI I FUNDIT:
Qeveria e Maqedonisë së Veriut

Qeveria e Maqedonisë së Veriut

3134 Artikuj

Stadiumi i Tetovës përplas Qeverinë me Komunën

Stadiumi i Tetovës përplas Qeverinë me Komunën

Maqedonia e Veriut
Geer: Nuk përzihemi në negociatat e partive për qeverinë e re, kemi komunikim me të gjithë

Geer: Nuk përzihemi në negociatat e partive për qeverinë e re, kemi komunikim me të gjithë

Politikë
Taravari: Ende nuk kam vendosur nëse do të jem ministër i Shëndetësisë

Taravari: Ende nuk kam vendosur nëse do të jem ministër i Shëndetësisë

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Qeveria e re deri më 20 qershor

Milloshoski: Qeveria e re deri më 20 qershor

Maqedonia e Veriut
Qeveria i kërkon Komunës së Tetovës të ndërpresë punimet për stadiumin e ri, reagon Bilall Kasami

Qeveria i kërkon Komunës së Tetovës të ndërpresë punimet për stadiumin e ri, reagon Bilall Kasami

Maqedonia e Veriut
Musliu: Koncepti se partia që humb zgjedhjet në kampin shqiptarë mund të bëhet pjesë e qeverisë nuk do të jetë në funksionim afatgjatë

Musliu: Koncepti se partia që humb zgjedhjet në kampin shqiptarë mund të bëhet pjesë e qeverisë nuk do të jetë në funksionim afatgjatë

Politikë
Qeveria me njoftim: Qytetarët të mos bien pre e mashtrimeve, nuk kemi dërguar mesazhe për kompensim

Qeveria me njoftim: Qytetarët të mos bien pre e mashtrimeve, nuk kemi dërguar mesazhe për kompensim

Maqedonia e Veriut
Ndryshimet kushtetuese, “nyje” në bisedimet mes OBRM-PDUKM-së dhe VLEN-it

Ndryshimet kushtetuese, “nyje” në bisedimet mes OBRM-PDUKM-së dhe VLEN-it

Politikë
Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Kompletohen grupet e punës për formimin e Qeverisë, do të takohen ditët e ardhshme

Politikë
Ulja e numrit të të punësuarve në administratë, sfidë për secilën qeveri

Ulja e numrit të të punësuarve në administratë, sfidë për secilën qeveri

Maqedonia e Veriut
NP “Parqet dhe gjelbërimi”: Nuk kemi marrëveshje me Qeverinë për mirëmbajtjen e oborrit të objektit

NP “Parqet dhe gjelbërimi”: Nuk kemi marrëveshje me Qeverinë për mirëmbajtjen e oborrit të objektit

Maqedonia e Veriut
Kasselakis: I bëjmë thirrje qeverisë së re në Maqedoninë e Veriut të vijnë në vete

Kasselakis: I bëjmë thirrje qeverisë së re në Maqedoninë e Veriut të vijnë në vete

Maqedonia e Veriut
Smilevski: Mbetet të shihet se si do të përballet qeveria e re me ekonominë

Smilevski: Mbetet të shihet se si do të përballet qeveria e re me ekonominë

Maqedonia e Veriut
Kullosa e pakositur rreth Qeverisë përplas Xhaferin dhe Arsovskën

Kullosa e pakositur rreth Qeverisë përplas Xhaferin dhe Arsovskën

Maqedonia e Veriut
OBRM-PDUKM dhe VLEN bisedojnë për formimin e Qeverisë së re

OBRM-PDUKM dhe VLEN bisedojnë për formimin e Qeverisë së re

Politikë
Ekspertët amerikan: Është koha që RMV-ja të lëviz përpara

Ekspertët amerikan: Është koha që RMV-ja të lëviz përpara

Politikë
Talat Xhaferi: Zhvilluam zgjedhje evropiane dhe kontribuam në sjelljen evropiane të vendit

Talat Xhaferi: Zhvilluam zgjedhje evropiane dhe kontribuam në sjelljen evropiane të vendit

Politikë
Mbi 10 qytetarë paguan sigurim më të shtrenjtë për veturat, pritet vendimi nëse do të kompensohen

Mbi 10 qytetarë paguan sigurim më të shtrenjtë për veturat, pritet vendimi nëse do të kompensohen

Maqedonia e Veriut
Kasami: Nga e hëna nisin bisedimet për formimin e qeverisë

Kasami: Nga e hëna nisin bisedimet për formimin e qeverisë

Politikë
Rikthehen çmimet e vjetra për sigurimin e automjeteve

Rikthehen çmimet e vjetra për sigurimin e automjeteve

Maqedonia e Veriut
Komisioni për siguri të përgjegjësisë automobilistike propozon kthimin e çmimeve të vjetra për polisat

Komisioni për siguri të përgjegjësisë automobilistike propozon kthimin e çmimeve të vjetra për polisat

Maqedonia e Veriut
AMS: Qeveria të bëjë ndryshime në tarifat e sigurimeve të automjeteve

AMS: Qeveria të bëjë ndryshime në tarifat e sigurimeve të automjeteve

Maqedonia e Veriut
Fronti Europian: Vetingu, kusht për Qeverinë e re

Fronti Europian: Vetingu, kusht për Qeverinë e re

Politikë
Të punësuarit në Fondin për Sigurim Shëndetësor nesër në protesta, kërkojnë rritjen e pagave

Të punësuarit në Fondin për Sigurim Shëndetësor nesër në protesta, kërkojnë rritjen e pagave

Maqedonia e Veriut