LAJMI I FUNDIT:

Prokuroria Themelore e Prishtinës

226 Artikuj

Akuzat e studenteve për ngacmim seksual nga profesori Krasniqi, Prokuroria e autorizon policinë të ndërmarrë veprime hetimore

Akuzat e studenteve për ngacmim seksual nga profesori Krasniqi, Prokuroria e autorizon policinë të ndërmarrë veprime hetimore

Drejtësi
Aktakuzë ndaj dy personave, mashtruan me subvencione dhe i shkaktuan dëm buxhetit të Kosovës mbi një milion euro

Aktakuzë ndaj dy personave, mashtruan me subvencione dhe i shkaktuan dëm buxhetit të Kosovës mbi një milion euro

Drejtësi
Rrezikim i sigurisë në punë, ndalohen punimet në një objekt në ndërtim në Hajvali

Rrezikim i sigurisë në punë, ndalohen punimet në një objekt në ndërtim në Hajvali

Kosovë
E rrahën fizikisht e më pas e plagosën, prokuroria nis hetimet për rastin në Prishtinë

E rrahën fizikisht e më pas e plagosën, prokuroria nis hetimet për rastin në Prishtinë

Drejtësi
Prishtinë, ngritet aktakuzë ndaj një polici dhe gjashtë personave tjerë

Prishtinë, ngritet aktakuzë ndaj një polici dhe gjashtë personave tjerë

Drejtësi
Aksidenti me fatalitet në Prishtinë – kërkohet paraburgim për shoferen

Aksidenti me fatalitet në Prishtinë – kërkohet paraburgim për shoferen

Kosovë
Aksidenti me fatalitet në Podujevë, ngritët aktakuzë ndaj një shoferi

Aksidenti me fatalitet në Podujevë, ngritët aktakuzë ndaj një shoferi

Drejtësi
Vrasja e Liridona Ademaj, Prokuroria vazhdon hetimet mbi rastin

Vrasja e Liridona Ademaj, Prokuroria vazhdon hetimet mbi rastin

Kosovë
Vrasja aksidentale e policit gjatë një ahengu në Zllatar, ngritët aktakuzë ndaj 14 policëve të përfshirë në rast

Vrasja aksidentale e policit gjatë një ahengu në Zllatar, ngritët aktakuzë ndaj 14 policëve të përfshirë në rast

Drejtësi
Kërkohet paraburgim për dy zyrtarët e Gjykatës Themelore në Prishtinë, që u arrestuan ditë më parë

Kërkohet paraburgim për dy zyrtarët e Gjykatës Themelore në Prishtinë, që u arrestuan ditë më parë

Drejtësi
Kushtetuesja konstatoi se i ishte shkelur e drejta për jetë Sebahate Morinës, KPK mjaftohet me 30% ulje të pagës për prokuroren Hava Krasniqi

Kushtetuesja konstatoi se i ishte shkelur e drejta për jetë Sebahate Morinës, KPK mjaftohet me 30% ulje të pagës për prokuroren Hava Krasniqi

Drejtësi
Dedaj reagon pas aktakuzës: Pushteti po keqpërdoret duke përndjekur kundërshtarët politik

Dedaj reagon pas aktakuzës: Pushteti po keqpërdoret duke përndjekur kundërshtarët politik

Kosovë
Ndaluan veturën dhe e goditën me shkop druri – dosja ndaj dy të dyshuarve për vrasjen e 18-vjeçarit në Podujevë

Ndaluan veturën dhe e goditën me shkop druri – dosja ndaj dy të dyshuarve për vrasjen e 18-vjeçarit në Podujevë

Drejtësi
Policia kishte raportuar se 18 vjeçari nga Podujeva ishte therur me thikë, IPK nis hetimet

Policia kishte raportuar se 18 vjeçari nga Podujeva ishte therur me thikë, IPK nis hetimet

Jehona Hulaj
Arrestimi i 12 zyrtarëve të ATK-së dhe i një pronari të biznesit e mashtrimi me fatura fiktive në vlerë prej 18 milionë euro – gjithçka nga aksioni i Policisë dhe Prokurorisë

Arrestimi i 12 zyrtarëve të ATK-së dhe i një pronari të biznesit e mashtrimi me fatura fiktive në vlerë prej 18 milionë euro – gjithçka nga aksioni i Policisë dhe Prokurorisë

Kosovë
Mashtruan me fatura fiktive në vlerë prej 18 milionë euro, arrestohen 12 zyrtarë të ATK-së dhe një pronar biznesi

Mashtruan me fatura fiktive në vlerë prej 18 milionë euro, arrestohen 12 zyrtarë të ATK-së dhe një pronar biznesi

Drejtësi
Policia dhe Prokuroria me aksion në disa lokacione në Kosovë

Policia dhe Prokuroria me aksion në disa lokacione në Kosovë

Kosovë
Vdekja e 34-vjeçares në një hotel në Prishtinë – Prokuroria është në pritje të raportit të autopsisë

Vdekja e 34-vjeçares në një hotel në Prishtinë – Prokuroria është në pritje të raportit të autopsisë

Kosovë
Këshilli Prokurorial zgjedh edhe dy kryeprokuror në Prishtinë dhe Gjakovë

Këshilli Prokurorial zgjedh edhe dy kryeprokuror në Prishtinë dhe Gjakovë

Drejtësi
Vrasja e Liridona Murselit, Prokuroria: Kërkesa për masë të paraburgimit ndaj tre të dyshuarve brenda afatit do t`i dorëzohet gjykatës

Vrasja e Liridona Murselit, Prokuroria: Kërkesa për masë të paraburgimit ndaj tre të dyshuarve brenda afatit do t`i dorëzohet gjykatës

Kosovë
Naim Murseli dyshohet se pagoi 30 mijë euro për vrasjen e gruas së tij

Naim Murseli dyshohet se pagoi 30 mijë euro për vrasjen e gruas së tij

Drejtësi
Prokuroria konfirmon arrestimin e Naim Murselit dhe dorasit të Liridona Murselit

Prokuroria konfirmon arrestimin e Naim Murselit dhe dorasit të Liridona Murselit

Drejtësi
Prokuroria deklarohet rreth zjarrit në IML: Kemi lëshuar disa autorizime për kryerjen e ekzaminimeve nga vendi i ngjarjes

Prokuroria deklarohet rreth zjarrit në IML: Kemi lëshuar disa autorizime për kryerjen e ekzaminimeve nga vendi i ngjarjes

Kosovë
Florije Shamolli e Fitore Sadikaj eliminohen nga gara për Kryeprokurore të PSRK-së dhe të Prokurorisë Themelore të Prishtinës

Florije Shamolli e Fitore Sadikaj eliminohen nga gara për Kryeprokurore të PSRK-së dhe të Prokurorisë Themelore të Prishtinës

Drejtësi