LAJMI I FUNDIT:

Probleme me gjumin

14 Artikuj

Njerëzit me çrregullime të gjumit mund të kenë rrezik të rritur për goditje në tru

Njerëzit me çrregullime të gjumit mund të kenë rrezik të rritur për goditje në tru

Shëndetësi Lajme
Shtatë gjërat befasuese që mund të prishin ciklin e gjumit

Shtatë gjërat befasuese që mund të prishin ciklin e gjumit

Shëndetësi Lajme
Një truk i ushtrisë për të fjetur në dy minuta: Nuk ka teknikë më të mirë

Një truk i ushtrisë për të fjetur në dy minuta: Nuk ka teknikë më të mirë

Të tjera
Shkaqet e një gjumi jo të qetë

Shkaqet e një gjumi jo të qetë

Shëndetësi Lajme
Disa arsye të papritura pse mund të keni tepricë kilogramësh

Disa arsye të papritura pse mund të keni tepricë kilogramësh

Ushqimi dhe Dieta
Si mund ta dëmtojnë shëndetin problemet me zorrët

Si mund ta dëmtojnë shëndetin problemet me zorrët

Shëndetësi Lajme
Mësoni shenjat që tregojnë se po konsumoni shumë sheqer

Mësoni shenjat që tregojnë se po konsumoni shumë sheqer

Këshilla mjekësore
Tri mënyra të thjeshta si mund të flini më shpejt sonte

Tri mënyra të thjeshta si mund të flini më shpejt sonte

Si të…
Përdorimi i marihuanës gjatë shtatzënisë rrit rrezikun e sëmundjeve psikike dhe problemet me gjumin tek fëmijët

Përdorimi i marihuanës gjatë shtatzënisë rrit rrezikun e sëmundjeve psikike dhe problemet me gjumin tek fëmijët

Shtatzëna
Problemet me gjumin rrisin rrezikun e paraqitjes së sëmundjes së Alzheimer-it

Problemet me gjumin rrisin rrezikun e paraqitjes së sëmundjes së Alzheimer-it

Shëndetësi Lajme
Keni mungesë gjumi? Nuk jeni të vetmit – por fajin e kanë teknologjia dhe telefonat e mençur

Keni mungesë gjumi? Nuk jeni të vetmit – por fajin e kanë teknologjia dhe telefonat e mençur

Shëndetësi Lajme
Nga diabeti deri te kanceri… pse duhet të brengoseni nëse zgjoheni gjatë natës

Nga diabeti deri te kanceri… pse duhet të brengoseni nëse zgjoheni gjatë natës

Këshilla mjekësore
Arsyeja se përse gjatë natës zgjoheni shpesh

Arsyeja se përse gjatë natës zgjoheni shpesh

Të tjera
Ja përse nuk duhet të flini me celularin afër

Ja përse nuk duhet të flini me celularin afër

Të tjera