LAJMI I FUNDIT:

Policia

693 Artikuj

MPB: Secili ka të drejtë të protestojë

MPB: Secili ka të drejtë të protestojë

Politikë
Alarm i rrejshëm bombe në Tetovë

Alarm i rrejshëm bombe në Tetovë

Komunat
Promovohen 434 policët e rinjë të Maqedonisë

Promovohen 434 policët e rinjë të Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Rrahje e përgjakshme në Tetovë

Rrahje e përgjakshme në Tetovë

Komunat
Maqedonia blen pajisje për kontroll të masave njerëzore

Maqedonia blen pajisje për kontroll të masave njerëzore

Politikë
Gjendet një predhë artilerie në Tetovë

Gjendet një predhë artilerie në Tetovë

Komunat
Forca të shtuara policie drejtohen drejt Butelit, pritet të filloj protesta (Video)

Forca të shtuara policie drejtohen drejt Butelit, pritet të filloj protesta (Video)

Komunat
Paditen penalisht tre persona për sulm fizik ndaj Todor Petrovit

Paditen penalisht tre persona për sulm fizik ndaj Todor Petrovit

Maqedonia e Veriut
Një kryetar komune në Maqedoni paditet penalisht

Një kryetar komune në Maqedoni paditet penalisht

Komunat
Zhduken dy persona në Maqedoni

Zhduken dy persona në Maqedoni

Komunat
Mësimdhënësi gjen mbetje të një predhe në oborin e shkollës në Likovë

Mësimdhënësi gjen mbetje të një predhe në oborin e shkollës në Likovë

Komunat
Konfiskim armësh në Prishtinë

Konfiskim armësh në Prishtinë

Kronika e Zezë
Digjet një fermë në Shkup

Digjet një fermë në Shkup

Shkupi
Kryeministri sllovak, Robert Fico, viziton kufirin jugor të Maqedonisë

Kryeministri sllovak, Robert Fico, viziton kufirin jugor të Maqedonisë

Politikë
Përsëri keqtrajtohen pjesëtarët e ‘Grupit të Kumanovës’

Përsëri keqtrajtohen pjesëtarët e ‘Grupit të Kumanovës’

Maqedonia e Veriut
Policia e Gostivarit sekuestron dhjetë pako me heroin

Policia e Gostivarit sekuestron dhjetë pako me heroin

Komunat
Paditen penalisht gjashtë persona për vjedhje të rëndë në Maqedoni

Paditen penalisht gjashtë persona për vjedhje të rëndë në Maqedoni

Komunat
MPB e Maqedonisë: Në incidentin e djeshëm në kufirin jugor janë lënduar dy policë

MPB e Maqedonisë: Në incidentin e djeshëm në kufirin jugor janë lënduar dy policë

Politikë
Ja se si përleshen refugjatët dhe policia në Maqedoni (Video)

Ja se si përleshen refugjatët dhe policia në Maqedoni (Video)

Venhar Ramadani
Policia: Salih Zyba u arrestua me urdhëresë të Gjykatës

Policia: Salih Zyba u arrestua me urdhëresë të Gjykatës

Politikë
Drejtori harxhon 98000 euro nëpër kafene

Drejtori harxhon 98000 euro nëpër kafene

Komunat