LAJMI I FUNDIT:

Pleurat Sejdiu

53 Artikuj

Vizat po shihen si shpresë për të braktisur Kosovën

Vizat po shihen si shpresë për të braktisur Kosovën

Sociale
Javën e ardhshme pritet të hapet konkursi i ri për specializantë

Javën e ardhshme pritet të hapet konkursi i ri për specializantë

Shëndetësi
Inspektimet në institucionet private shëndetësore bëhet vetëm çdo tre vjet

Inspektimet në institucionet private shëndetësore bëhet vetëm çdo tre vjet

Shëndetësi
Shqetësuese ikja e punëtorëve shëndetësorë, nga janari i këtij viti 32 mjekë braktisën institucionet shëndetësore publike

Shqetësuese ikja e punëtorëve shëndetësorë, nga janari i këtij viti 32 mjekë braktisën institucionet shëndetësore publike

Elfije Boletini
Sejdiu: Të hetohen të gjitha rastet e vdekjeve brenda klinikave

Sejdiu: Të hetohen të gjitha rastet e vdekjeve brenda klinikave

Shëndetësi
Ikja e mjekëve, këmbanë alarmi që kërkon reagim urgjent

Ikja e mjekëve, këmbanë alarmi që kërkon reagim urgjent

Shëndetësi
Kërkohen më shumë masa për mbrojtjen e shëndetit të stafit mjekësor

Kërkohen më shumë masa për mbrojtjen e shëndetit të stafit mjekësor

Shëndetësi
Kosova në krizë për personel mjekësor, por 600 mjekë po kërkojnë punë

Kosova në krizë për personel mjekësor, por 600 mjekë po kërkojnë punë

Donjeta Zeqiraj
Sejdiu i reagon ministrit Latifi: Mjekët po ikin, nuk presin 5-10 vjet

Sejdiu i reagon ministrit Latifi: Mjekët po ikin, nuk presin 5-10 vjet

Shëndetësi
Mjekët e mirëpresin Projektligjin e pagave por janë kundër vonesës për të hyrë në fuqi

Mjekët e mirëpresin Projektligjin e pagave por janë kundër vonesës për të hyrë në fuqi

Kosovë
Sejdiu: Mjekët nuk janë pjesë e grevës, por nuk iu ka dalë paga

Sejdiu: Mjekët nuk janë pjesë e grevës, por nuk iu ka dalë paga

Shëndetësi
Për gjashtë muaj ikën 108 mjekë, zgjidhje shihet Ligji i pagave

Për gjashtë muaj ikën 108 mjekë, zgjidhje shihet Ligji i pagave

Shëndetësi
Mbi 500 mjekë në Kosovë janë të papunë

Mbi 500 mjekë në Kosovë janë të papunë

Shëndetësi
Mbi 60 mjekë janë larguar për tre muaj, shtetit i kërkohet të mos e injorojë këtë dukuri

Mbi 60 mjekë janë larguar për tre muaj, shtetit i kërkohet të mos e injorojë këtë dukuri

Shëndetësi
Brenda një muaji mbi 20 mjek u larguan nga Kosova, Sejdiu: Për 10 vjet spitalet do të fillojnë të mbyllen

Brenda një muaji mbi 20 mjek u larguan nga Kosova, Sejdiu: Për 10 vjet spitalet do të fillojnë të mbyllen

Shëndetësi
​Kosova pa Strategji Sektoriale të Shëndetësisë, në MSh thonë se kanë krijuar grupet punuese

​Kosova pa Strategji Sektoriale të Shëndetësisë, në MSh thonë se kanë krijuar grupet punuese

Shëndetësi
Për 28 ditë u larguan 42 mjekë nga Kosova

Për 28 ditë u larguan 42 mjekë nga Kosova

Shëndetësi
​Inaugurohet obelisku për sakrificën dhe profesionistëve shëndetëorë

​Inaugurohet obelisku për sakrificën dhe profesionistëve shëndetëorë

Shëndetësi
Vazhdon ikja e mjekëve nga Kosova, edhe shtëpitë e shëndetit në Skenderaj me mungesë të stafit

Vazhdon ikja e mjekëve nga Kosova, edhe shtëpitë e shëndetit në Skenderaj me mungesë të stafit

Meridiana Statovci
Vihet gurthemeli i obeliskut për të përkujtuar punëtorët shëndetësorë

Vihet gurthemeli i obeliskut për të përkujtuar punëtorët shëndetësorë

Shëndetësi
Oda e Mjekëve e mbështet vendimin e Qeverisë për deklarimin e pasurisë nga mjekët

Oda e Mjekëve e mbështet vendimin e Qeverisë për deklarimin e pasurisë nga mjekët

Shëndetësi
Polici që humbi këmbën nga infeksionet në QKUK

Polici që humbi këmbën nga infeksionet në QKUK

Shëndetësi
Kryetari i Odës së Mjekëve: Shkollat po hapen, IKSHPK-së nuk po ka guxim t’i thotë “jo” qeverisë

Kryetari i Odës së Mjekëve: Shkollat po hapen, IKSHPK-së nuk po ka guxim t’i thotë “jo” qeverisë

Kosovë
Largimi i mjekëve e sakaton shëndetësinë kosovare

Largimi i mjekëve e sakaton shëndetësinë kosovare

Shëndetësi