LAJMI I FUNDIT:

Play Station 5

16 Artikuj

Sony po ndryshon taktikat për PlayStation 5

Sony po ndryshon taktikat për PlayStation 5

Lojëra
Sony sjell kontrolluesin e parë Play Station 5 për lojtarët me aftësi të kufizuara

Sony sjell kontrolluesin e parë Play Station 5 për lojtarët me aftësi të kufizuara

Lojëra
Sony prezantoi PlayStation 5 të ri me një disk të ndashëm

Sony prezantoi PlayStation 5 të ri me një disk të ndashëm

Lojëra
Sony me ofertë për blerësit e Play Station 5 – publikon listën e videolojërave falas

Sony me ofertë për blerësit e Play Station 5 – publikon listën e videolojërave falas

Lojëra
Sony Play Station 5 mund të jetë pjesë e një veture të re të Hondas

Sony Play Station 5 mund të jetë pjesë e një veture të re të Hondas

Lojëra
Hakerët gjetën një mënyrë të re për të “hakuar” PlayStation 5

Hakerët gjetën një mënyrë të re për të “hakuar” PlayStation 5

Lajme Teknologji
Play Station 5 tani mbështet rezolucionin 1440p

Play Station 5 tani mbështet rezolucionin 1440p

Lojëra
Ky është kontrolluesi DualSense Edge për PlayStation 5

Ky është kontrolluesi DualSense Edge për PlayStation 5

Lojëra
Lojtarët përballen me rritje të çmimit të PlayStation 5, por jo edhe të konsolave

Lojtarët përballen me rritje të çmimit të PlayStation 5, por jo edhe të konsolave

Lojëra
Play Station ka prezantuar ngjyrat e reja të konzollave për Play Station 5

Play Station ka prezantuar ngjyrat e reja të konzollave për Play Station 5

Lojëra
Edhe dy video-lojëra pritet të vijnë në Play Station 5 – Mortal Shell dhe Goodfall

Edhe dy video-lojëra pritet të vijnë në Play Station 5 – Mortal Shell dhe Goodfall

Lojëra
Sërish ka mungesa, Sony redukton prodhimin e konzolave Play Station 5

Sërish ka mungesa, Sony redukton prodhimin e konzolave Play Station 5

Lojëra
Loja Uncharted 4 edhe në kompjuter personal

Loja Uncharted 4 edhe në kompjuter personal

Lojëra
Sony ka prezantuar dy kontrollues të rinj Play Station 5

Sony ka prezantuar dy kontrollues të rinj Play Station 5

Lojëra
Sony tashmë ka shitur 7.8 milionë konsola PlayStation 5

Sony tashmë ka shitur 7.8 milionë konsola PlayStation 5

Lajme Teknologji
Këto janë imazhet e shumëpritura të Sony PlayStation 5

Këto janë imazhet e shumëpritura të Sony PlayStation 5

Lajme Teknologji