LAJMI I FUNDIT:

Piramidat e Egjiptit

20 Artikuj

Si janë zgjidhur misteret më të mëdha të piramidave egjiptiane?

Si janë zgjidhur misteret më të mëdha të piramidave egjiptiane?

Afrika
Fillon restaurimi i arkivolit të artë të Tutankhamunit

Fillon restaurimi i arkivolit të artë të Tutankhamunit

Cult+
Pas 54 vitesh, dy piramida hapen për publikun

Pas 54 vitesh, dy piramida hapen për publikun

Cult+
Më i vjetër dhe më misterioz edhe se Piramidat e Egjiptit – historia e varrit Newgrange në Irlandë (Foto/Video)

Më i vjetër dhe më misterioz edhe se Piramidat e Egjiptit – historia e varrit Newgrange në Irlandë (Foto/Video)

Nga Bota
Dy të vdekur dhe 12 të plagosur pas shpërthimit të një autobusi me turistë, pranë piramidave (Video)

Dy të vdekur dhe 12 të plagosur pas shpërthimit të një autobusi me turistë, pranë piramidave (Video)

Nga Bota
Ekspertët pretendojnë se kanë zbuluar metodën se si janë ndërtuar piramidat në Egjipt (Video)

Ekspertët pretendojnë se kanë zbuluar metodën se si janë ndërtuar piramidat në Egjipt (Video)

Interesante
Nekropoli në Egjipt besohet se është i priftërinjve të Totit (Foto/Video)

Nekropoli në Egjipt besohet se është i priftërinjve të Totit (Foto/Video)

Cult+
Faraoni që me pasaportë udhëtoi në Francë!

Faraoni që me pasaportë udhëtoi në Francë!

Fakte
Misteret e pazgjidhura rreth varrit të faraonit Tutankhamun

Misteret e pazgjidhura rreth varrit të faraonit Tutankhamun

Interesante
Piramida më e madhe në botë nuk gjendet në Egjipt dhe askush nuk e di se kush e ka ndërtuar (Video)

Piramida më e madhe në botë nuk gjendet në Egjipt dhe askush nuk e di se kush e ka ndërtuar (Video)

Interesante
Surpriza e papritur në Piramidën e Madhe të Gizës

Surpriza e papritur në Piramidën e Madhe të Gizës

Interesante
ISIS kërcënon me shkatërrimin e piramidave të Egjiptit (Video)

ISIS kërcënon me shkatërrimin e piramidave të Egjiptit (Video)

Nga Bota
Çfarë fshihet në mrekullinë e piramidave të Egjiptit? (Foto)

Çfarë fshihet në mrekullinë e piramidave të Egjiptit? (Foto)

Interesante
Brenda piramidave: Këto pamje vijnë falë skanimeve me laser dhe grimcave të hapësirës (Foto/Video)

Brenda piramidave: Këto pamje vijnë falë skanimeve me laser dhe grimcave të hapësirës (Foto/Video)

Nga Bota
Pse ende nuk e dimë se çfarë ka brenda piramidave?

Pse ende nuk e dimë se çfarë ka brenda piramidave?

Nga Bota
Fermeri krijoi “kopjen” e piramidave të Egjiptit, për të tërhequr klient

Fermeri krijoi “kopjen” e piramidave të Egjiptit, për të tërhequr klient

Fun Lajme
Udhëheqësi i ISIS-it bën thirrje për shkatërrimin e piramidave në Egjipt

Udhëheqësi i ISIS-it bën thirrje për shkatërrimin e piramidave në Egjipt

Nga Bota
Si u ndërtuan Piramidat e Egjiptit?

Si u ndërtuan Piramidat e Egjiptit?

Nga Bota
Fundamentalistët duan t’i shkatërrojnë piramidat

Fundamentalistët duan t’i shkatërrojnë piramidat

Nga Bota
Piramida më e vjetër egjiptiane rrezikohet nga shkatërrimi

Piramida më e vjetër egjiptiane rrezikohet nga shkatërrimi

Shkencë