LAJMI I FUNDIT:

PGL MAJOR

127 Artikuj

Mësohet vendi ku do të mbahet Majori i parë i Counter-Strike 2 

Mësohet vendi ku do të mbahet Majori i parë i Counter-Strike 2 

eSports
Momentet më të mira nga lojtari më i vlefshëm ‘rain’ – në turneun e CS:GO PGL Antwerp Major

Momentet më të mira nga lojtari më i vlefshëm ‘rain’ – në turneun e CS:GO PGL Antwerp Major

eSports
AESA sjell momente nga turneu më i madh i CS:GO – PGL Antwerp Major 2022

AESA sjell momente nga turneu më i madh i CS:GO – PGL Antwerp Major 2022

eSports
Dhjetë momentet më të mira në turneun më të madh të CS:GO, PGL Antwerp Major – aksioni nga rigoN pjesë e listës

Dhjetë momentet më të mira në turneun më të madh të CS:GO, PGL Antwerp Major – aksioni nga rigoN pjesë e listës

eSports
Momentet fantastike nga ndeshja e finales së PGL Antwerp Major CS:GO – FaZe kundër Na’Vi

Momentet fantastike nga ndeshja e finales së PGL Antwerp Major CS:GO – FaZe kundër Na’Vi

eSports
Rain shpallet lojtari më i vlefshëm i turneut më të madh të CS:GO – PGL Antwerp Major

Rain shpallet lojtari më i vlefshëm i turneut më të madh të CS:GO – PGL Antwerp Major

eSports
Ekipi i FaZe shpallet kampion i turneut më të madh të CS:GO, PGL Antwerp Major 2022

Ekipi i FaZe shpallet kampion i turneut më të madh të CS:GO, PGL Antwerp Major 2022

eSports
Lojtari i ekipit shqiptar Bad News Eagles, RigoN do të luajë në showmatch me lojtarë të famshëm të PGL Antwerp Major

Lojtari i ekipit shqiptar Bad News Eagles, RigoN do të luajë në showmatch me lojtarë të famshëm të PGL Antwerp Major

eSports
Dy ekipet më të mira në botën e CS:GO FaZe dhe Na’Vi do të përballen në finalen e turneut më të madh të CS:GO – PGL Antwerp Major

Dy ekipet më të mira në botën e CS:GO FaZe dhe Na’Vi do të përballen në finalen e turneut më të madh të CS:GO – PGL Antwerp Major

eSports
Na’Vi kundër ENCE – momentet më të mira gjatë ndeshjes gjysmëfinale të PGL Antwerp Major CS:GO

Na’Vi kundër ENCE – momentet më të mira gjatë ndeshjes gjysmëfinale të PGL Antwerp Major CS:GO

eSports
Na’Vi mposht ENCE në PGL Antwerp Major, një fitore larg për të fituar Majorin e dytë të CS:GO radhazi

Na’Vi mposht ENCE në PGL Antwerp Major, një fitore larg për të fituar Majorin e dytë të CS:GO radhazi

eSports
Momentet më të mira në ndeshjen gjysmëfinale të PGL Antwerp Major CS:GO – FaZe kundër Spirit

Momentet më të mira në ndeshjen gjysmëfinale të PGL Antwerp Major CS:GO – FaZe kundër Spirit

eSports
FaZe është finalisti i parë i turneut më të madh PGL Antwerp Major CS:GO

FaZe është finalisti i parë i turneut më të madh PGL Antwerp Major CS:GO

eSports
Orari i ndeshjeve të gjysmëfinales në PGL Antwerp Major CS:GO

Orari i ndeshjeve të gjysmëfinales në PGL Antwerp Major CS:GO

eSports
Çfarë rikthimi nga Na’Vi, mposht Heroic dhe siguron gjysmëfinalen në PGL Antwerp Major CS:GO

Çfarë rikthimi nga Na’Vi, mposht Heroic dhe siguron gjysmëfinalen në PGL Antwerp Major CS:GO

eSports
Momentet më të mira gjatë ndeshjes çerekfinale të PGL Antwerp Major CS:GO – ENCE kundër Copenhagen Flames  

Momentet më të mira gjatë ndeshjes çerekfinale të PGL Antwerp Major CS:GO – ENCE kundër Copenhagen Flames  

eSports
ENCE është ekipi i radhës që siguron gjysmëfinalen në PGL Antwerp Major CS:GO

ENCE është ekipi i radhës që siguron gjysmëfinalen në PGL Antwerp Major CS:GO

eSports
Momentet më të mira të ndeshjes çerekfinale të PGL Antwerp CS:GO Spirit kundër FURIA

Momentet më të mira të ndeshjes çerekfinale të PGL Antwerp CS:GO Spirit kundër FURIA

eSports
Team Spirit mposht ekipin brazilian FURIA, për të siguruar gjysmëfinalen në PGL Antwerp Major CS:GO

Team Spirit mposht ekipin brazilian FURIA, për të siguruar gjysmëfinalen në PGL Antwerp Major CS:GO

eSports
Momentet më të mira nga ndeshja e CS:GO, FaZe kundër NiP

Momentet më të mira nga ndeshja e CS:GO, FaZe kundër NiP

eSports
Ekipi numër një në botë FaZe mposht NiP dhe kalon në gjysmëfinale të PGL Antwerp Major

Ekipi numër një në botë FaZe mposht NiP dhe kalon në gjysmëfinale të PGL Antwerp Major

eSports
Orari i ndeshjeve çerekfinale në turneun PGL Antwerp Major CS:GO

Orari i ndeshjeve çerekfinale në turneun PGL Antwerp Major CS:GO

eSports
Këto janë tetë ekipet që kaluan në fazën ‘Champions Stage’ të PGL Antwerp Major CS:GO

Këto janë tetë ekipet që kaluan në fazën ‘Champions Stage’ të PGL Antwerp Major CS:GO

eSports
Statistikat e ekipit Bad News Eagles, gjatë turneut më të madh të CS:GO

Statistikat e ekipit Bad News Eagles, gjatë turneut më të madh të CS:GO

eSports