LAJMI I FUNDIT:

Pensione

20 Artikuj

Maqedoni: Prej nesër fillon pagesa e pensioneve, me rritje prej 5.3%

Maqedoni: Prej nesër fillon pagesa e pensioneve, me rritje prej 5.3%

Maqedonia e Veriut
LSDM: Për gjashtë vjet e rritëm pensionin mesatar për 40 %

LSDM: Për gjashtë vjet e rritëm pensionin mesatar për 40 %

Maqedonia e Veriut
LSDM: Në shtator pensioni do të rritet për 1200 denarë

LSDM: Në shtator pensioni do të rritet për 1200 denarë

Maqedonia e Veriut
Regjistroi persona kundërligjshëm për të përfituar pensione bazë, nalohet një zyrtar në Gjilan

Regjistroi persona kundërligjshëm për të përfituar pensione bazë, nalohet një zyrtar në Gjilan

Kronika e Zezë
Qytetarët e konsiderojnë të pamjaftueshëm indeksimin e pensioneve në Shqipëri

Qytetarët e konsiderojnë të pamjaftueshëm indeksimin e pensioneve në Shqipëri

Shqipëri
Hoti: Kosova do të ketë një kod për të gjitha skemat pensionale

Hoti: Kosova do të ketë një kod për të gjitha skemat pensionale

Financa
Mbi 400 mijë kontribuues kanë aplikuar për 10 përqindëshin, tërhiqen 186 milionë euro nga Trusti

Mbi 400 mijë kontribuues kanë aplikuar për 10 përqindëshin, tërhiqen 186 milionë euro nga Trusti

Financa
Ministria e Punës: Nga 1 tetori pensionistët përsëri duhet të paraqiten në zyrat komunale të pensioneve

Ministria e Punës: Nga 1 tetori pensionistët përsëri duhet të paraqiten në zyrat komunale të pensioneve

Financa
Reçica thotë se do të rrisë pensionet bazë për të moshuarit

Reçica thotë se do të rrisë pensionet bazë për të moshuarit

Financa
Pas heqjes së masave, qytetarët në radhë të gjata për regjistrimin e veturave dhe marrjes së pensioneve

Pas heqjes së masave, qytetarët në radhë të gjata për regjistrimin e veturave dhe marrjes së pensioneve

Të Tjera
Dalin pensionet dhe pagesat e skemave sociale

Dalin pensionet dhe pagesat e skemave sociale

Financa
Përfituesit e ndihmës sociale nga dita e martë mund t’i tërheqin paratë e tyre për dy muaj

Përfituesit e ndihmës sociale nga dita e martë mund t’i tërheqin paratë e tyre për dy muaj

Financa
Presioni i protestuesve në Francë e detyron Macronin të dorë nga reforma e pensioneve

Presioni i protestuesve në Francë e detyron Macronin të dorë nga reforma e pensioneve

Të Tjera
Rritet hendeku i pensioneve në SHBA

Rritet hendeku i pensioneve në SHBA

Financa
Arrihet marrëveshja për pensione, shmanget kriza qeveritare në Gjermani

Arrihet marrëveshja për pensione, shmanget kriza qeveritare në Gjermani

Nga Bota
Kërkohet informim transparentë lidhur me Marrëveshjen për Sigurimet Shoqërore ndërmjet Kosovës dhe Zvicrës

Kërkohet informim transparentë lidhur me Marrëveshjen për Sigurimet Shoqërore ndërmjet Kosovës dhe Zvicrës

Financa
Tkurrja e kursimeve në Trust, sa janë të sigurta kursimet pensionale?

Tkurrja e kursimeve në Trust, sa janë të sigurta kursimet pensionale?

Albert Spahiu
Sejdiu propozon reformën pensionale që lidhet me transformimin e arsimit

Sejdiu propozon reformën pensionale që lidhet me transformimin e arsimit

Të Tjera
Pensionistët të lodhur nga paraqitja e tyre çdo gjashtë muaj për pensione (Video)

Pensionistët të lodhur nga paraqitja e tyre çdo gjashtë muaj për pensione (Video)

Kosovë
Miliona euro të buxhetit për skema sociale dhe pensionale

Miliona euro të buxhetit për skema sociale dhe pensionale

Financa