LAJMI I FUNDIT:

Pastrimi i Parave

39 Artikuj

Fondi Monetar jep disa rekomandime se si mund të intensifikohet lufta kundër pastrimit të parave

Fondi Monetar jep disa rekomandime se si mund të intensifikohet lufta kundër pastrimit të parave

Financa
Ministri Tahiri autorizoi operacionin ‘Call Center’

Ministri Tahiri autorizoi operacionin ‘Call Center’

Kosovë
The Guardian: Deutsche Bank rrezikon “kolapsin”, pjesë e skemës së pastrimit të parave

The Guardian: Deutsche Bank rrezikon “kolapsin”, pjesë e skemës së pastrimit të parave

Të Tjera
Pastrimi i parave po e dëmton zhvillimin ekonomik

Pastrimi i parave po e dëmton zhvillimin ekonomik

Të Tjera
Tabaku: Indeksi i Bazelit thotë se në Shqipëri po pastrohen paratë e krimit dhe drogës

Tabaku: Indeksi i Bazelit thotë se në Shqipëri po pastrohen paratë e krimit dhe drogës

Shqipëri
Banka Daneze nën hetim, dyshohet se pastroj 200 miliardë euro

Banka Daneze nën hetim, dyshohet se pastroj 200 miliardë euro

Financa
Banka më e madhe e Danimarkës mund të ketë ndihmuar në pastrimin e parave

Banka më e madhe e Danimarkës mund të ketë ndihmuar në pastrimin e parave

Financa
Lufta ndaj pastrimit të parave duhet të jetë e koordinuar

Lufta ndaj pastrimit të parave duhet të jetë e koordinuar

Financa
Skema e pastrimit të parave të politikanëve kosovarë

Skema e pastrimit të parave të politikanëve kosovarë

Financa
Elezi: Përforcohet sistemi për parandalimin e terrorizmit dhe pastrimit të parave

Elezi: Përforcohet sistemi për parandalimin e terrorizmit dhe pastrimit të parave

Bashkim Iljazi
Lansohet raporti i parë mbi tipologjitë e pastrimit të parave

Lansohet raporti i parë mbi tipologjitë e pastrimit të parave

Financa
Kush është nëna e shqiptarit që tërhoqi mijëra euro në Tiranë, që i erdhën nga Panamaja?

Kush është nëna e shqiptarit që tërhoqi mijëra euro në Tiranë, që i erdhën nga Panamaja?

Shqipëri
Njerëz të lidhur me pushtetin – të akuzuar për pastrim parash

Njerëz të lidhur me pushtetin – të akuzuar për pastrim parash

Të Tjera
KIPRED diskuton për pastrimin e parave në Kosovë

KIPRED diskuton për pastrimin e parave në Kosovë

Financa
Ja si i pastrojnë paratë në Shqipëri “politikanët” e huaj

Ja si i pastrojnë paratë në Shqipëri “politikanët” e huaj

Shqipëri