LAJMI I FUNDIT:

Partnerët

45 Artikuj

Përse shumica qëndrojnë të martuar edhe pse nuk janë të lumtur – dhe nuk dashurohen

Përse shumica qëndrojnë të martuar edhe pse nuk janë të lumtur – dhe nuk dashurohen

Lifestyle
Nuk doni që ai t’ju tradhtojë? Gratë e zgjuara bëjnë këto gjëra

Nuk doni që ai t’ju tradhtojë? Gratë e zgjuara bëjnë këto gjëra

Këshilla dhe arsye
Dëshironi të martoheni, ai jo! Dhe, si t’ia bëni?

Dëshironi të martoheni, ai jo! Dhe, si t’ia bëni?

Këshilla dhe arsye
Shtatë ide rolesh për lojëra seksuale, pas së cilave meshkujt çmenden

Shtatë ide rolesh për lojëra seksuale, pas së cilave meshkujt çmenden

Në çift
Partnerët romantikë që koordinohen në ndjekjen e qëllimeve jetësore, kanë më shumë gjasa t’i arrijnë ato

Partnerët romantikë që koordinohen në ndjekjen e qëllimeve jetësore, kanë më shumë gjasa t’i arrijnë ato

Në çift
Me këta katër lloje partnerësh nuk duhet të qëndroni më gjatë, largohuni prej tyre

Me këta katër lloje partnerësh nuk duhet të qëndroni më gjatë, largohuni prej tyre

Në çift
A mund të jetë martesa “e shëndetshme” pa seks? Ja si duhet ta mbani

A mund të jetë martesa “e shëndetshme” pa seks? Ja si duhet ta mbani

Intimitet dhe Pasion
Çdo e pesta femër “e spiunon” ish-partnerin nëpërmjet profileve të rreme në rrjetet shoqërore

Çdo e pesta femër “e spiunon” ish-partnerin nëpërmjet profileve të rreme në rrjetet shoqërore

Lifestyle
Pyeteni nënën sa partnerë i ka pasur në jetë, sepse kjo mund t’jua zbulojë një gjë të rëndësishme se a do të martoheni

Pyeteni nënën sa partnerë i ka pasur në jetë, sepse kjo mund t’jua zbulojë një gjë të rëndësishme se a do të martoheni

Lifestyle
Hulumtimi mbi numrin e partnerëve intimë gjatë jetës, prijnë turqit

Hulumtimi mbi numrin e partnerëve intimë gjatë jetës, prijnë turqit

Intimitet dhe Pasion
Ngjyrat e syve që konsiderohen më tërheqëse në zgjedhjen e partnerit

Ngjyrat e syve që konsiderohen më tërheqëse në zgjedhjen e partnerit

Lifestyle
Femrat gjithmonë kanë partnerë “rezervë”

Femrat gjithmonë kanë partnerë “rezervë”

Lifestyle
Kur duhet lidhjen e re ta mbani në fshehtësi?

Kur duhet lidhjen e re ta mbani në fshehtësi?

Këshilla dhe arsye
Si pozoni, ashtu ju është edhe lidhja: Fotografia e përbashkët ju zbulon!

Si pozoni, ashtu ju është edhe lidhja: Fotografia e përbashkët ju zbulon!

Lifestyle
Personat me këto tipare janë partnerët më të mirë

Personat me këto tipare janë partnerët më të mirë

Në çift
Arsyeja më e mirë përse nuk bën të grindemi

Arsyeja më e mirë përse nuk bën të grindemi

Lifestyle
Kur partneri ka luhatje humori

Kur partneri ka luhatje humori

Këshilla Lifestyle
Çiftet që ju kanë bërë për vete të gjithëve, nga shesh xhirimi u bënë partnerë në jetë

Çiftet që ju kanë bërë për vete të gjithëve, nga shesh xhirimi u bënë partnerë në jetë

Trend
Ismaili: PDK-ja është për vazhdimin e taksës, por të pezullohet për 120 ditë me kërkesë të partnerëve (Video)

Ismaili: PDK-ja është për vazhdimin e taksës, por të pezullohet për 120 ditë me kërkesë të partnerëve (Video)

Kosovë
Sa vërtet duhet të jetë i gjatë mashkulli dhe sa femra për të pasur lidhje ideale

Sa vërtet duhet të jetë i gjatë mashkulli dhe sa femra për të pasur lidhje ideale

Lifestyle
Partnerët thyen rekord me vallëzimin më të gjatë nën ujë (Video)

Partnerët thyen rekord me vallëzimin më të gjatë nën ujë (Video)

Fun Lajme
Partnerët që nuk mund të qeshin shkaku i një çrregullimi, shumë të lumtur që u fejuan (Foto)

Partnerët që nuk mund të qeshin shkaku i një çrregullimi, shumë të lumtur që u fejuan (Foto)

Fun Lajme
Partnerët tregojnë kreativitetin duke kombinuar kostumet për Halloween (Foto)

Partnerët tregojnë kreativitetin duke kombinuar kostumet për Halloween (Foto)

Fun Lajme
Studim i ri: Partnerët që dehen së bashku janë më të lumtur

Studim i ri: Partnerët që dehen së bashku janë më të lumtur

Shëndetësi Lajme