LAJMI I FUNDIT:

Pajtimi i gjaqeve

25 Artikuj

Historia e pajtimit të gjaqeve në Kosovë- a e keni ditur që idenë e kishte dhënë një grua?

Historia e pajtimit të gjaqeve në Kosovë- a e keni ditur që idenë e kishte dhënë një grua?

Kosovë
​Drenicaku që pajtoi mbi 20 familje dhe shkroi qindra ngjarje lufte në ditar

​Drenicaku që pajtoi mbi 20 familje dhe shkroi qindra ngjarje lufte në ditar

Kosovë
Haradinaj me mision human në rajonin e Dukagjinit, në dy raste pajton familjet e hasmuara

Haradinaj me mision human në rajonin e Dukagjinit, në dy raste pajton familjet e hasmuara

Sociale
Kujtohet përvjetori i 33-të i Pajtimit të Gjaqeve

Kujtohet përvjetori i 33-të i Pajtimit të Gjaqeve

Kosovë
Hoxha, prifti, frati dhe shehu pajtojnë tri familje në Gjakovë

Hoxha, prifti, frati dhe shehu pajtojnë tri familje në Gjakovë

Sociale
​Kurti: Lëvizja e Pajtimit të Gjaqeve është përvoja jonë kolektive më e mirë

​Kurti: Lëvizja e Pajtimit të Gjaqeve është përvoja jonë kolektive më e mirë

Kosovë
Krasniqi: Lëvizja popullore për pajtimin e gjaqeve, pikë kthese për unitet mbarëshqiptar

Krasniqi: Lëvizja popullore për pajtimin e gjaqeve, pikë kthese për unitet mbarëshqiptar

Kosovë
32 vjet nga pajtimi i gjaqeve te Verrat e Llukës

32 vjet nga pajtimi i gjaqeve te Verrat e Llukës

Kosovë
Dy familje në Rahovec shtrinë dorën e pajtimit, Haradinaj publikon momentin

Dy familje në Rahovec shtrinë dorën e pajtimit, Haradinaj publikon momentin

Kosovë
Viti 1991: Jugosllavia në luftë, copa-copa drejt Evropës së Bashkuar!

Viti 1991: Jugosllavia në luftë, copa-copa drejt Evropës së Bashkuar!

Agron Shala
Bëhen 31 vjet nga nisma për pajtimin e gjaqeve

Bëhen 31 vjet nga nisma për pajtimin e gjaqeve

Kosovë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 1990: Rrahmoni, “shqiptarët e ndershëm”, helmimet, vrasjet, demonstratat, Republika, Kushtetuta, pajtimi… rezistenca!

Viti 1990: Rrahmoni, “shqiptarët e ndershëm”, helmimet, vrasjet, demonstratat, Republika, Kushtetuta, pajtimi… rezistenca!

Agron Shala
Gjashtë vite pa veprimtarin Riza Lluka

Gjashtë vite pa veprimtarin Riza Lluka

Kosovë
Haradinaj kujton lëvizjen për pajtimin e gjaqeve në Deçan

Haradinaj kujton lëvizjen për pajtimin e gjaqeve në Deçan

Kosovë
Tri dekada nga pajtimi i gjaqeve, kujtohet Lëvizja e Anton Çettës

Tri dekada nga pajtimi i gjaqeve, kujtohet Lëvizja e Anton Çettës

Kosovë
Haradinaj: Republikën e Kosovës e kanë bërë intelektualët durimtarë dhe kryengritësit bashkë

Haradinaj: Republikën e Kosovës e kanë bërë intelektualët durimtarë dhe kryengritësit bashkë

Kosovë
30 vjet nga nisma për pajtimin e gjaqeve

30 vjet nga nisma për pajtimin e gjaqeve

Kosovë
Pesë vite pa veprimtarin Riza Lluka, flasin ata që e njohën nga afër për veprën dhe kontributin e tij

Pesë vite pa veprimtarin Riza Lluka, flasin ata që e njohën nga afër për veprën dhe kontributin e tij

Kosovë
Aksidenti tragjik në Gjilan, familjet Çoçaj dhe Avdija shtrijnë dorën e pajtimit

Aksidenti tragjik në Gjilan, familjet Çoçaj dhe Avdija shtrijnë dorën e pajtimit

Kosovë
Alush Seferi për 28 vite shërbeu si pajtues i gjaqeve (Video)

Alush Seferi për 28 vite shërbeu si pajtues i gjaqeve (Video)

Kosovë
29 vjet nga nisma për pajtimin e gjaqeve

29 vjet nga nisma për pajtimin e gjaqeve

Kosovë
Avdi Rexha, 93-vjeçari që pajton gjaqet

Avdi Rexha, 93-vjeçari që pajton gjaqet

Kosovë
“Fushata e pajtimit të gjaqeve 1990-1991”

“Fushata e pajtimit të gjaqeve 1990-1991”

Cult+