LAJMI I FUNDIT:

Ozzy Osbourne

22 Artikuj

Ozzy Osbourne anulon të gjitha shfaqjet, nuk do të jetë më në turne për shkak të gjendjes shëndetësore

Ozzy Osbourne anulon të gjitha shfaqjet, nuk do të jetë më në turne për shkak të gjendjes shëndetësore

Muzikë
Droga dobësoi efektin e barnave, Ozzy Osbourne mori katër herë dozë më të madhe anestezie

Droga dobësoi efektin e barnave, Ozzy Osbourne mori katër herë dozë më të madhe anestezie

Po Flitet
Me lot në sy, Sharon tregon se Ozzy Osbourne është infektuar me COVID-19

Me lot në sy, Sharon tregon se Ozzy Osbourne është infektuar me COVID-19

Yjet
Lista e gjatë e yjeve që vuajnë nga sëmundjet kronike

Lista e gjatë e yjeve që vuajnë nga sëmundjet kronike

Yjet
‘Muzika më mban gjallë’ – Ozzy është duke punuar në albumin e ri

‘Muzika më mban gjallë’ – Ozzy është duke punuar në albumin e ri

Muzikë
Nëntë fëmijët e yjeve të muzikës që gjetën rrugën e tyre drejt famës

Nëntë fëmijët e yjeve të muzikës që gjetën rrugën e tyre drejt famës

Yjet
Për shkak të coronavirusit, vajza e Ozzy Osbourne nuk i takoi prindërit për tri javë – edhe kur i vizitoi nuk guxoi t’u afrohej

Për shkak të coronavirusit, vajza e Ozzy Osbourne nuk i takoi prindërit për tri javë – edhe kur i vizitoi nuk guxoi t’u afrohej

Yjet
Pendimi më i madh i Ozzy Osbourne, tradhtia ndaj gruas me shumë femra

Pendimi më i madh i Ozzy Osbourne, tradhtia ndaj gruas me shumë femra

Po Flitet
Jason Momoa në rolin e Ozzy Osbourne në videoklipin e ri

Jason Momoa në rolin e Ozzy Osbourne në videoklipin e ri

Muzikë
Ozzy Osbourne pranon se vuan nga sëmundja Parkinson

Ozzy Osbourne pranon se vuan nga sëmundja Parkinson

Po Flitet
Ozzy Osbourne bashkëpunon me Slashin në këngën e re

Ozzy Osbourne bashkëpunon me Slashin në këngën e re

Muzikë
Katërmbëdhjetë njerëzit e famshëm që u njohën prej vitesh dhe përfunduan të dashuruar

Katërmbëdhjetë njerëzit e famshëm që u njohën prej vitesh dhe përfunduan të dashuruar

Yjet
Ozzy Osbourne i tejkalon problemet shëndetësore, cakton datat e reja të koncerteve

Ozzy Osbourne i tejkalon problemet shëndetësore, cakton datat e reja të koncerteve

Muzikë
Ozzy Osbourne e anulon turneun për shkak të sëmundjes së mushkërive

Ozzy Osbourne e anulon turneun për shkak të sëmundjes së mushkërive

Muzikë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Agron Shala
Viti 1948: Lindja e “dashurisë” Shqipëri-BRSS dhe “vëllezërit” jugosllavë

Viti 1948: Lindja e “dashurisë” Shqipëri-BRSS dhe “vëllezërit” jugosllavë

Agron Shala
Dymbëdhjetë të famshmit që ndryshuan me kalimin e kohës në mënyrë dramatike (Foto)

Dymbëdhjetë të famshmit që ndryshuan me kalimin e kohës në mënyrë dramatike (Foto)

Yjet
Tetë bijat e të famshmëve që trashëguan nga baballarët e tyre talentin dhe pamjen e jashtme (Foto)

Tetë bijat e të famshmëve që trashëguan nga baballarët e tyre talentin dhe pamjen e jashtme (Foto)

Yjet
Ozzy Osbourne e tradhtoi gruan me gjashtë femra të tjera

Ozzy Osbourne e tradhtoi gruan me gjashtë femra të tjera

Yjet
Punët e mëparshme të këngëtarëve dhe arsyet pse u pushuan (Video)

Punët e mëparshme të këngëtarëve dhe arsyet pse u pushuan (Video)

Yjet
Ndryshimet me kalimin e viteve, si dukeshin yjet të rinj (Foto)

Ndryshimet me kalimin e viteve, si dukeshin yjet të rinj (Foto)

Yjet
Ozzy Osbourne vazhdon ta mbajë unazën e martesës

Ozzy Osbourne vazhdon ta mbajë unazën e martesës

Yjet