LAJMI I FUNDIT:

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë

285 Artikuj

Zeka: Qeveria po merr vendime pa konsultime me bizneset (Video)

Zeka: Qeveria po merr vendime pa konsultime me bizneset (Video)

Biznes
OEAK dhe konsullata e Kosovës në Nju Jork dakordohen për aktivitete të përbashkëta promovuese

OEAK dhe konsullata e Kosovës në Nju Jork dakordohen për aktivitete të përbashkëta promovuese

Të Tjera
Zhvillimi i politikave fiskale synon lehtësimin e të bërit biznes

Zhvillimi i politikave fiskale synon lehtësimin e të bërit biznes

Biznes
Oda Ekonomike Amerikane bënë thirrje për shpenzim më të kujdesshëm të parasë publike

Oda Ekonomike Amerikane bënë thirrje për shpenzim më të kujdesshëm të parasë publike

Të Tjera
Zeka: Nuk është punuar në promovimin e mundësive për investim në Kosovë

Zeka: Nuk është punuar në promovimin e mundësive për investim në Kosovë

Të Tjera
Korrupsioni në Shqipëri mbyt bizneset kosovare

Korrupsioni në Shqipëri mbyt bizneset kosovare

Biznes
OEK dhe OEAK: Zhvillimi ekonomik të jetë prioritet i Qeverisë

OEK dhe OEAK: Zhvillimi ekonomik të jetë prioritet i Qeverisë

Të Tjera
Ilir Ibrahimi zgjidhet president i Bordit të Odës Ekonomike Amerikane

Ilir Ibrahimi zgjidhet president i Bordit të Odës Ekonomike Amerikane

Biznes
Ekonomia joformale në Kosovë, mbi 30 për qind

Ekonomia joformale në Kosovë, mbi 30 për qind

Financa
Gjetja e kuadrove të kualifikuara problem për shumë kompani

Gjetja e kuadrove të kualifikuara problem për shumë kompani

Biznes
Partneriteti ndërmjet Iowas dhe Kosovës të zgjerohet në raporte të ngushta ekonomike

Partneriteti ndërmjet Iowas dhe Kosovës të zgjerohet në raporte të ngushta ekonomike

Të Tjera
Zeka: Ligji për Sigurimet Shëndetësore diskriminon sektorin privat

Zeka: Ligji për Sigurimet Shëndetësore diskriminon sektorin privat

Të Tjera
Oda Amerikane organizon tryezën për ekonominë joformale

Oda Amerikane organizon tryezën për ekonominë joformale

Të Tjera
Promovimi i ndërmarrësisë, i rëndësishëm për uljen e papunësisë

Promovimi i ndërmarrësisë, i rëndësishëm për uljen e papunësisë

Biznes
Oda Amerikane fillon javën globale të ndërmarrësisë

Oda Amerikane fillon javën globale të ndërmarrësisë

Biznes
Një kompani amerikane e interesuar për prodhimin e automjeteve ushtarake në Kosovë (Video)

Një kompani amerikane e interesuar për prodhimin e automjeteve ushtarake në Kosovë (Video)

Biznes
Bizneset anëtare të Odës Amerikane flasin mbi perspektivat e CSR

Bizneset anëtare të Odës Amerikane flasin mbi perspektivat e CSR

Biznes
MTI përkrah zhvillimin e sektorit privat

MTI përkrah zhvillimin e sektorit privat

Biznes
OEAK: Marrëveshja Kolektive nuk është ligjërisht e plotfuqishme

OEAK: Marrëveshja Kolektive nuk është ligjërisht e plotfuqishme

Biznes
Qeveria e Kosovës të kompletojë pakon fiskale

Qeveria e Kosovës të kompletojë pakon fiskale

Biznes
Asociacionet e bizneseve, bëjnë pak për bizneset

Asociacionet e bizneseve, bëjnë pak për bizneset

Biznes