LAJMI I FUNDIT:
OBRM-PDUKM

OBRM-PDUKM

6402 Artikuj

Info

OBRM-PDUKM është parti e udhëhequr nga Nikolla Gruevski. Kanë udhëhequr Maqedoninë prej vitit 2006 deri më 1 qershor të vitti 2017. Janë opozitë në Kuvend me 51 deputetë.

BDI: Mickoski po injoron të ardhmen europiane të qytetarëve

BDI: Mickoski po injoron të ardhmen europiane të qytetarëve

Politikë
OBRM-PDUKM: Spasovski dhe Kovaçevski, Maqedoninë e kanë shndërruar në Kolumbi

OBRM-PDUKM: Spasovski dhe Kovaçevski, Maqedoninë e kanë shndërruar në Kolumbi

Politikë
LSDM: Është mirë që të debatohet për tarifën e lirë gjatë ditës së diel

LSDM: Është mirë që të debatohet për tarifën e lirë gjatë ditës së diel

Maqedonia e Veriut
Kaevski: Paga minimale në mandatin e ri do të jetë 600 euro, ajo mesatare mbi 1000 euro

Kaevski: Paga minimale në mandatin e ri do të jetë 600 euro, ajo mesatare mbi 1000 euro

Maqedonia e Veriut
Disa nga partitë më të mëdha në RMV e refuzuan propozimin për zgjedhjen e presidentit në Kuvend

Disa nga partitë më të mëdha në RMV e refuzuan propozimin për zgjedhjen e presidentit në Kuvend

Maqedonia e Veriut
Jarevski: Me rritjen e çmimeve të kadastrës deri në 300%, qeveria dëshiron t’i varfërojë qytetarët

Jarevski: Me rritjen e çmimeve të kadastrës deri në 300%, qeveria dëshiron t’i varfërojë qytetarët

Maqedonia e Veriut
Partitë maqedonase kundër partive shqiptare për zgjedhjen e presidentit në Kuvend

Partitë maqedonase kundër partive shqiptare për zgjedhjen e presidentit në Kuvend

Politikë
Nikollovski: OBRM-PDUKM nuk pranon shantazhet e Ali Ahmetit

Nikollovski: OBRM-PDUKM nuk pranon shantazhet e Ali Ahmetit

Maqedonia e Veriut
Siljanovska-Davkova: Qytetarët janë në agoni, është koha për dimensionin femëror në politikë

Siljanovska-Davkova: Qytetarët janë në agoni, është koha për dimensionin femëror në politikë

Politikë
Gordana Siljanovska Davkova kandidate e OBRM-PDUKM-së për presidente të shtetit

Gordana Siljanovska Davkova kandidate e OBRM-PDUKM-së për presidente të shtetit

Maqedonia e Veriut
OBRM-PDUKM kërkon nga LSDM që të mbështesë propozim ligjin për vazhdimin e vlefshmërisë të pasaportave

OBRM-PDUKM kërkon nga LSDM që të mbështesë propozim ligjin për vazhdimin e vlefshmërisë të pasaportave

Politikë
OBRM-PDUKM: Me dy softuer do të zvogëlojmë korrupsionin në urbanizëm

OBRM-PDUKM: Me dy softuer do të zvogëlojmë korrupsionin në urbanizëm

Politikë
OBRM-PDUKM: Ka dyshime se mungesa e formularëve është bërë qëllimisht për të “penguar” ministrin teknik

OBRM-PDUKM: Ka dyshime se mungesa e formularëve është bërë qëllimisht për të “penguar” ministrin teknik

Maqedonia e Veriut
OBRM-PDUKM me kallëzim penal kundër Oliver Spasovskit

OBRM-PDUKM me kallëzim penal kundër Oliver Spasovskit

Maqedonia e Veriut
OBRM-PDUKM: LSDM dhe BDI përmes dy tenderëve në TEC Manastir po përvetësojnë 9 milionë denarë

OBRM-PDUKM: LSDM dhe BDI përmes dy tenderëve në TEC Manastir po përvetësojnë 9 milionë denarë

Maqedonia e Veriut
Mickoski: Deputetët të mbështesin ligjin për vazhdimin e afatit për pasaportat dhe letërnjoftimet

Mickoski: Deputetët të mbështesin ligjin për vazhdimin e afatit për pasaportat dhe letërnjoftimet

Maqedonia e Veriut
Janushev: OBRM-PDUKM do të paraqet kallëzim penal kundër Spasovskit

Janushev: OBRM-PDUKM do të paraqet kallëzim penal kundër Spasovskit

Maqedonia e Veriut
Micevski: Grupi parlamentar i OBRM-PDUKM-së propozon ndryshime ligjore për dokumentet personale

Micevski: Grupi parlamentar i OBRM-PDUKM-së propozon ndryshime ligjore për dokumentet personale

Politikë
OBRM-PDUKM: Ministrja e Kulturës fsheh anëtarët e komisioneve që do të mbledhin 4,5 milionë denarë për programin skandaloz vjetor

OBRM-PDUKM: Ministrja e Kulturës fsheh anëtarët e komisioneve që do të mbledhin 4,5 milionë denarë për programin skandaloz vjetor

Maqedonia e Veriut
OBRM-PDUKM: Më shumë barna falas përmes listës pozitive dhe klinikave të reja në Shtip dhe Shkup

OBRM-PDUKM: Më shumë barna falas përmes listës pozitive dhe klinikave të reja në Shtip dhe Shkup

Maqedonia e Veriut
Mickoski: Do të duhen edhe dy vjet për të ndryshuar dokumentet e udhëtimit

Mickoski: Do të duhen edhe dy vjet për të ndryshuar dokumentet e udhëtimit

Maqedonia e Veriut
Opozita maqedonase akuzon Qeverinë se po tenton t’i shpëtojë zyrtarët nga lista e zezë

Opozita maqedonase akuzon Qeverinë se po tenton t’i shpëtojë zyrtarët nga lista e zezë

Politikë
OBRM-PDUKM: LSDM dhe BDI e kanë shkatërruar shëndetësinë

OBRM-PDUKM: LSDM dhe BDI e kanë shkatërruar shëndetësinë

Politikë
Milloshoski: Propozimi gjerman ishte më i mirë dhe në të nuk kërkoheshin ndryshime kushtetuese

Milloshoski: Propozimi gjerman ishte më i mirë dhe në të nuk kërkoheshin ndryshime kushtetuese

Politikë