LAJMI I FUNDIT:

Nuredin Ibishi

159 Artikuj

Ibishi: Kosova duhet të fillojë reciprocitetin me Serbinë për arrestime (Video)

Ibishi: Kosova duhet të fillojë reciprocitetin me Serbinë për arrestime (Video)

Kosovë
Ibishi kërkon reciprocitet deri në lirimin e Thaçit (Video)

Ibishi kërkon reciprocitet deri në lirimin e Thaçit (Video)

Politikë
Ibishi: Numri i madh i aksidenteve, shqetësuese për qytetarët

Ibishi: Numri i madh i aksidenteve, shqetësuese për qytetarët

Siguri
Deputeti Nuredin Ibishi: S’i kam borxh askujt

Deputeti Nuredin Ibishi: S’i kam borxh askujt

Kosovë
Haxhiu: Çfarë nuk po dëgjojmë nga deputetët e pushtetit!

Haxhiu: Çfarë nuk po dëgjojmë nga deputetët e pushtetit!

Kosovë
Ibishi për Demarkacionin: Kam faktet e mia, nuk e di a do ta votojë

Ibishi për Demarkacionin: Kam faktet e mia, nuk e di a do ta votojë

Politikë
Sulmet me granata e bomba që mbetën nën hetime

Sulmet me granata e bomba që mbetën nën hetime

Kosovë
Valdete Bajrami ka një lutje për deputetin Ibishi: Voto kundër demarkacionit!

Valdete Bajrami ka një lutje për deputetin Ibishi: Voto kundër demarkacionit!

Kosovë
E pranon deputeti i LDK-së, Ibishi: Demarkacioni nuk është në rregull, por do ta votoj

E pranon deputeti i LDK-së, Ibishi: Demarkacioni nuk është në rregull, por do ta votoj

Kosovë
Ibishi: Sulmi i mbrëmshëm mund të shfrytëzohet për të kryer sulme terroriste

Ibishi: Sulmi i mbrëmshëm mund të shfrytëzohet për të kryer sulme terroriste

Politikë
Ushtria peng i Listës Serbe, jo i Demarkacionit

Ushtria peng i Listës Serbe, jo i Demarkacionit

Siguri
A mund të bëhet Ushtria e Kosovës pa e pyetur Listën Serbe?

A mund të bëhet Ushtria e Kosovës pa e pyetur Listën Serbe?

Kosovë
“Kosova mund të bëhet me ushtri edhe pa votat e Listës Serbe”! (Video)

“Kosova mund të bëhet me ushtri edhe pa votat e Listës Serbe”! (Video)

Siguri
Veç tri thirrje për trafikim me njerëz (Video)

Veç tri thirrje për trafikim me njerëz (Video)

Siguri
Pas paraqitjes së AKSH-së, mblidhet Komisioni për Punë të Brendshme dhe Siguri

Pas paraqitjes së AKSH-së, mblidhet Komisioni për Punë të Brendshme dhe Siguri

Kosovë