LAJMI I FUNDIT:

Nonda Bulka

11 Artikuj

Duke vrarë miza

Duke vrarë miza

Fjala+
Faqemender pleshti

Faqemender pleshti

Fjala+
SHPORTA E SHPRESAVE TË HUMBURA

SHPORTA E SHPRESAVE TË HUMBURA

Fjala+
DIPLOMATËT VENË E VIJNË

DIPLOMATËT VENË E VIJNË

Fjala+
Viti 1972: Viti i mbrapshtë

Viti 1972: Viti i mbrapshtë

Agron Shala
SA KUSHTON NJË NJERI?

SA KUSHTON NJË NJERI?

Cult+
Nismat e socrealizmit asgjësues në Shqipëri: Shkrimtarët e pushkës kundër shkrimtarëve të mendjes

Nismat e socrealizmit asgjësues në Shqipëri: Shkrimtarët e pushkës kundër shkrimtarëve të mendjes

Histori
Nonda Bulka për Nolin e “çuditshëm”: Si e zotëroi aq mirë shqipen, kur në Shqipëri qëndroi veç katër vjet?

Nonda Bulka për Nolin e “çuditshëm”: Si e zotëroi aq mirë shqipen, kur në Shqipëri qëndroi veç katër vjet?

Cult+
Fjalët e fundit që shkrimtarët e mëdhenj shqiptarë i thanë para vdekjes

Fjalët e fundit që shkrimtarët e mëdhenj shqiptarë i thanë para vdekjes

Fakte
Njëqind flamurë pa një

Njëqind flamurë pa një

Fjala+
“Jam arbër dhe arbri është gjithmonë i lashtë dhe i ri”

“Jam arbër dhe arbri është gjithmonë i lashtë dhe i ri”

Analiza