LAJMI I FUNDIT:
Nikolla Gruevski

Nikolla Gruevski

1566 Artikuj

Info

Nikolla Gruevski ka qenë kryeministër i Maqedonisë nga viti 2006 deri në vitin 2016. Ka qenë kryetar i partisë OBRM-PDUKM për një periudhë të gjatë. Tanimë ai ka ikur dhe ka fituar statusin e azilit në Hungari.

Ish-kryeministri Gruevski është një qytetar i lirë, emri i tij nuk figuron në listën e Interpolit

Ish-kryeministri Gruevski është një qytetar i lirë, emri i tij nuk figuron në listën e Interpolit

Maqedonia e Veriut
Rasti “TNT”, Nikolla Gruevski dënohet me nëntë vite burgim ndërsa Mile Janakieski me tre vite

Rasti “TNT”, Nikolla Gruevski dënohet me nëntë vite burgim ndërsa Mile Janakieski me tre vite

Maqedonia e Veriut
Do të ketë kërkesë të re për ekstradimin e Nikolla Gruevskit

Do të ketë kërkesë të re për ekstradimin e Nikolla Gruevskit

Maqedonia e Veriut
LSDM: Mickoski i merr urdhërat nga Gruevski, po punojnë për interesa të huaja

LSDM: Mickoski i merr urdhërat nga Gruevski, po punojnë për interesa të huaja

Maqedonia e Veriut
LSDM: OBRM-PDUKM dhe Mickoski akoma po mundohen t’i arsyetojnë veprimet kriminale të Nikolla Gruevskit

LSDM: OBRM-PDUKM dhe Mickoski akoma po mundohen t’i arsyetojnë veprimet kriminale të Nikolla Gruevskit

Maqedonia e Veriut
Gjykata e Lartë ia vërtetoi Gruevskit dënimin për rastin “Dhuna në Qendër”

Gjykata e Lartë ia vërtetoi Gruevskit dënimin për rastin “Dhuna në Qendër”

Gjyqësi
Gruevski duhet të vuaj 11 vjet burg, për 3 lëndë ka aktvendim të shkallës së parë

Gruevski duhet të vuaj 11 vjet burg, për 3 lëndë ka aktvendim të shkallës së parë

Gjyqësi
Reagon Gruevski: Në Maqedoni për momentin nuk gjykojnë gjykatat, por politika

Reagon Gruevski: Në Maqedoni për momentin nuk gjykojnë gjykatat, por politika

Maqedonia e Veriut
“Parcelat në Vodno: Prokuroria kërkon dënim më të madh për Gruevskin dhe Mijallkovin

“Parcelat në Vodno: Prokuroria kërkon dënim më të madh për Gruevskin dhe Mijallkovin

Maqedonia e Veriut
Nikolla Gruevski dënohet me 7 vjet burg në rastin “Parcelat në Vodno”

Nikolla Gruevski dënohet me 7 vjet burg në rastin “Parcelat në Vodno”

Gjyqësi
Gruevski: Prokuroria nuk ka dëshmi se kam vjedhur para nga partia ime politike

Gruevski: Prokuroria nuk ka dëshmi se kam vjedhur para nga partia ime politike

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski: Gruevski një ditë do të duhet të kthehet dhe të përballet me dënimin

Kovaçevski: Gruevski një ditë do të duhet të kthehet dhe të përballet me dënimin

Maqedonia e Veriut
Prokurorja Stefanova kërkon dënim maksimal për Gruevskin për rastin “Parcelat në Vodno”

Prokurorja Stefanova kërkon dënim maksimal për Gruevskin për rastin “Parcelat në Vodno”

Maqedonia e Veriut
Gruevski: Qeveria aktuale ka lobuar për të më futur në listën e zezë

Gruevski: Qeveria aktuale ka lobuar për të më futur në listën e zezë

Maqedonia e Veriut
Publikohen emrat e të sanksionuarve nga SHBA-ja, në mesin e tyre edhe dy shqiptarë

Publikohen emrat e të sanksionuarve nga SHBA-ja, në mesin e tyre edhe dy shqiptarë

Shqipëri
SHBA-të fusin në listën e zezë Gruevskin dhe Mijallkovin

SHBA-të fusin në listën e zezë Gruevskin dhe Mijallkovin

Maqedonia e Veriut
Gjykata ngriu tre banesat që Kamçev pretendon se i përkasin Gruevskit

Gjykata ngriu tre banesat që Kamçev pretendon se i përkasin Gruevskit

Gjyqësi
Josifoviq: Alek Teranova po kërkonte një kompani të patundshmërive për Gruevskin

Josifoviq: Alek Teranova po kërkonte një kompani të patundshmërive për Gruevskin

Maqedonia e Veriut
Trajanovski: Gruevski nuk më ka thënë se ka parcela në Vodno

Trajanovski: Gruevski nuk më ka thënë se ka parcela në Vodno

Maqedonia e Veriut
“Burg, arratisje dhe non-grata, fati i “zi” i tre ish-kryeministrave në një foto me ish-presidentin George Bush

“Burg, arratisje dhe non-grata, fati i “zi” i tre ish-kryeministrave në një foto me ish-presidentin George Bush

Shqipëri
Gruevski: Për 11 vite qeveri, asnjëherë nuk ndryshuam librat e historisë

Gruevski: Për 11 vite qeveri, asnjëherë nuk ndryshuam librat e historisë

Maqedonia e Veriut
Konfirmohet dënimi me burg për Gruevskin për rastin “Dhuna në Qendër”

Konfirmohet dënimi me burg për Gruevskin për rastin “Dhuna në Qendër”

Gjyqësi
Gurevski kërkon hetim të pavarur për rastin tragjik në Tetovë

Gurevski kërkon hetim të pavarur për rastin tragjik në Tetovë

Politikë
Ristoska: Gruevski mund të akuzohet për pastrim parash

Ristoska: Gruevski mund të akuzohet për pastrim parash

Maqedonia e Veriut