LAJMI I FUNDIT:

Nehat Thaçi

171 Artikuj

Prokuroria Speciale e hedh poshtë kallëzimin penal ndaj Selim Selimit dhe Nehat Thaqit

Prokuroria Speciale e hedh poshtë kallëzimin penal ndaj Selim Selimit dhe Nehat Thaqit

Drejtësi
Zëvendësministri i Drejtësisë: Janë vërtetuar keqpërdorimet e Nehat Thaçit

Zëvendësministri i Drejtësisë: Janë vërtetuar keqpërdorimet e Nehat Thaçit

Drejtësi
Nehat Thaçi pezullohet nga detyra e drejtorit të SHKK-së

Nehat Thaçi pezullohet nga detyra e drejtorit të SHKK-së

Kosovë
Kallëzim penal kundër ish-ministrit Selimi dhe drejtorit të SHKK-së, Nehat Thaçi

Kallëzim penal kundër ish-ministrit Selimi dhe drejtorit të SHKK-së, Nehat Thaçi

Drejtësi
Pensionet, vizita e ministrit të jashtëm gjerman dhe keqpërdorimet në Shërbimin Korrektues të Kosovës – ngjarjet që karakterizuan javën që lam pas

Pensionet, vizita e ministrit të jashtëm gjerman dhe keqpërdorimet në Shërbimin Korrektues të Kosovës – ngjarjet që karakterizuan javën që lam pas

Jehona Hulaj
Thaçi i përgjigjet Haxhiut: Ke zgjedhur njeriun e gabuar për luftë politike, ministrja ishte e njoftuar mandatin e kaluar për dhënien me qira të pronës

Thaçi i përgjigjet Haxhiut: Ke zgjedhur njeriun e gabuar për luftë politike, ministrja ishte e njoftuar mandatin e kaluar për dhënien me qira të pronës

Politikë
Zëvendësministri i Drejtësisë: Në dyshimet për keqpërdorime në SHKK janë përfshirë – Selim Selimi, Nehat Thaçi dhe një kompani private

Zëvendësministri i Drejtësisë: Në dyshimet për keqpërdorime në SHKK janë përfshirë – Selim Selimi, Nehat Thaçi dhe një kompani private

Kosovë
Keqpërdorime në Shërbimin Korrektues të Kosovës, nisin procedurat për shkarkimin e Nehat Thaçit

Keqpërdorime në Shërbimin Korrektues të Kosovës, nisin procedurat për shkarkimin e Nehat Thaçit

Drejtësi
Deri tani kanë votuar 408 të burgosur

Deri tani kanë votuar 408 të burgosur

Kosovë
Nehat Thaçi takoi drejtorin e Departamentit për Siguri Publike në OSBE

Nehat Thaçi takoi drejtorin e Departamentit për Siguri Publike në OSBE

Kosovë
Në burgjet e Kosovës po vuajnë dënimin mbi 1,400 persona

Në burgjet e Kosovës po vuajnë dënimin mbi 1,400 persona

Kosovë
​Pandemia dhe kontrabanda sfiduan Shërbimin Korrektues në vitin 2020

​Pandemia dhe kontrabanda sfiduan Shërbimin Korrektues në vitin 2020

Kosovë
Thaçi priti në takim shefin  EULEX-it, flasin për sigurinë në institucione korrektues

Thaçi priti në takim shefin EULEX-it, flasin për sigurinë në institucione korrektues

Kosovë
Drejtori i SHKK-së priti në takim ambasadorin e Hungarisë, diskutuan për mundësinë e bashkëpunimit mes dy vendeve

Drejtori i SHKK-së priti në takim ambasadorin e Hungarisë, diskutuan për mundësinë e bashkëpunimit mes dy vendeve

Kosovë
Shërbimi Korrektues i Kosovës bëhet me Gardë Ceremoniale

Shërbimi Korrektues i Kosovës bëhet me Gardë Ceremoniale

Kosovë
Deputeti Etem Arifi dorëzohet në organet e drejtësisë

Deputeti Etem Arifi dorëzohet në organet e drejtësisë

Kosovë
Rreth 150 zyrtarë të Shërbimit Korrektues të Kosovës pjesë e trajnimit në Colorado të SHBA-së

Rreth 150 zyrtarë të Shërbimit Korrektues të Kosovës pjesë e trajnimit në Colorado të SHBA-së

Kosovë
Thaçi takoi kryetarin e Odës së Avokatëve, diskutuan për situatën pandemike

Thaçi takoi kryetarin e Odës së Avokatëve, diskutuan për situatën pandemike

Kosovë
Bie numri i të burgosurve dhe paraburgosurve, shkak pandemia

Bie numri i të burgosurve dhe paraburgosurve, shkak pandemia

Kosovë
Dy të burgosur e 26 zyrtarë korrektues të infektuar me COVID-19

Dy të burgosur e 26 zyrtarë korrektues të infektuar me COVID-19

Kosovë
Zëvendës-ndihmës sekretari i SHBA-së letër Nehat Thaçit, shprehet i gatshëm të vazhdojë bashkëpunimin në luftën kundër korrupsionit

Zëvendës-ndihmës sekretari i SHBA-së letër Nehat Thaçit, shprehet i gatshëm të vazhdojë bashkëpunimin në luftën kundër korrupsionit

Kosovë
Mbahet takimi për Hartimin e Draft Ligjit të Shërbimit Korrektues të Kosovës

Mbahet takimi për Hartimin e Draft Ligjit të Shërbimit Korrektues të Kosovës

Kosovë
Shërohen nga coronavirusi 16 zyrtarë të SHKK-së, pozitiv janë edhe katër të tjerë

Shërohen nga coronavirusi 16 zyrtarë të SHKK-së, pozitiv janë edhe katër të tjerë

Jehona Hulaj
Rritja e rasteve me COVID-19, të burgosurit nuk janë prekur nga virusi

Rritja e rasteve me COVID-19, të burgosurit nuk janë prekur nga virusi

Kosovë