LAJMI I FUNDIT:

Negociatat

17 Artikuj

Pikëpamja e “Guardian”-it për të ardhmen e Kosovës: Evropa duhet të bëjë më shumë

Pikëpamja e “Guardian”-it për të ardhmen e Kosovës: Evropa duhet të bëjë më shumë

Opinione
Bujar Osmani vizaton në dërrasën e zezë kuadrin e negociatave

Bujar Osmani vizaton në dërrasën e zezë kuadrin e negociatave

Maqedonia e Veriut
VITI 2012: 100-vjetori i pavarësisë së Shqipërisë dhe protestat për reciprocitet me Serbinë

VITI 2012: 100-vjetori i pavarësisë së Shqipërisë dhe protestat për reciprocitet me Serbinë

Agron Shala
Janjiq: Beogradi nuk është i gatshëm për dialog serioz me Kosovën, qeveritë serbe vazhdojnë të jetojnë me deluzionin e tyre ideologjik

Janjiq: Beogradi nuk është i gatshëm për dialog serioz me Kosovën, qeveritë serbe vazhdojnë të jetojnë me deluzionin e tyre ideologjik

Politikë
Negociatat me BE-në, Ursula von der Leyen: Një premtim i dhënë duhet mbajtur

Negociatat me BE-në, Ursula von der Leyen: Një premtim i dhënë duhet mbajtur

Shqipëri
Holanda e dyzuar për Shqipërinë, frikë nga një mocion i partive ekstremiste

Holanda e dyzuar për Shqipërinë, frikë nga një mocion i partive ekstremiste

Shqipëri
Cakaj: Shtyrja e negociatave, lajm jo inkurajues për Shqipërinë

Cakaj: Shtyrja e negociatave, lajm jo inkurajues për Shqipërinë

Shqipëri
Hahn: BE nisi negociatat me Serbinë edhe pse duhet zgjidhur situatën rreth dialogut me Kosovën

Hahn: BE nisi negociatat me Serbinë edhe pse duhet zgjidhur situatën rreth dialogut me Kosovën

Kosovë
Hungaria: BE të çelë negociatat me Shqipërinë në qershor. E papranueshme shtyrja e vendimit

Hungaria: BE të çelë negociatat me Shqipërinë në qershor. E papranueshme shtyrja e vendimit

Shqipëri
Negociatat, Mogherini apelon opozitën: Mos i ktheni shpinën rolit tuaj

Negociatat, Mogherini apelon opozitën: Mos i ktheni shpinën rolit tuaj

Shqipëri
Më 19 dhjetor seminari për “Shitjet B2B dhe Negociatat” në Hilton Garden Inn

Më 19 dhjetor seminari për “Shitjet B2B dhe Negociatat” në Hilton Garden Inn

Biznes
Tryeza për dialogun: S’mund të ketë negociata për ndryshim të kufijve

Tryeza për dialogun: S’mund të ketë negociata për ndryshim të kufijve

Kosovë
Asociacioni, ndërmjet Kushtetutës dhe negociatave politike

Asociacioni, ndërmjet Kushtetutës dhe negociatave politike

Kosovë
Basha: BE 13 kushte për Shqipërinë

Basha: BE 13 kushte për Shqipërinë

Shqipëri
Rama: Kemi datë për negociatat

Rama: Kemi datë për negociatat

Shqipëri
Ambasada Amerikane: Vendim pozitiv, rrisni ritmin e reformave

Ambasada Amerikane: Vendim pozitiv, rrisni ritmin e reformave

Shqipëri
Negociatat shtyhen për në qershor të vitit 2019

Negociatat shtyhen për në qershor të vitit 2019

Shqipëri