LAJMI I FUNDIT:

Musa Limani

15 Artikuj

Ngritja e vazhdueshme e çmimeve të konsumit, kërkohet reflektim i qeverisë

Ngritja e vazhdueshme e çmimeve të konsumit, kërkohet reflektim i qeverisë

Biznes
A mund t’i rrisë çmimet në Kosovë ndërhyrja ushtarake ruse në Ukrainë?

A mund t’i rrisë çmimet në Kosovë ndërhyrja ushtarake ruse në Ukrainë?

Të Tjera
Viti me rritjen më të lartë të çmimeve

Viti me rritjen më të lartë të çmimeve

Financa
Pasuria e krimit në shfrytëzim të institucioneve shtetërore në Kosovë

Pasuria e krimit në shfrytëzim të institucioneve shtetërore në Kosovë

Financa
Qeveria parashikon rritje ekonomike 10 për qind, ekonomistët pesimistë

Qeveria parashikon rritje ekonomike 10 për qind, ekonomistët pesimistë

Financa
Punëtorët e sektorit privat: Orar i stërzgjatur me pak pushim

Punëtorët e sektorit privat: Orar i stërzgjatur me pak pushim

Ekonomi
Qeveria e do shuarjen e AKP-së, por nuk ka plan çfarë më tutje

Qeveria e do shuarjen e AKP-së, por nuk ka plan çfarë më tutje

Ekonomi
Ekonomia e Kosovës pritet të tkurret me 7.2 për qind, ekspertët japin rekomandimet

Ekonomia e Kosovës pritet të tkurret me 7.2 për qind, ekspertët japin rekomandimet

Financa
Pandemia rrit shkallën e varfërisë në Kosovë

Pandemia rrit shkallën e varfërisë në Kosovë

Të Tjera
A ka Kosova rezerva të mjaftueshme shtetërore, në rast të ndonjë epidemie?

A ka Kosova rezerva të mjaftueshme shtetërore, në rast të ndonjë epidemie?

Të Tjera
Patundshmëritë në Kosovë, sektori më tërheqës për diasporën

Patundshmëritë në Kosovë, sektori më tërheqës për diasporën

Të Tjera
Lojërat e fatit në Kosovë nuk mund t’i ndalë as ligji

Lojërat e fatit në Kosovë nuk mund t’i ndalë as ligji

Biznes
Kreditë dhe tatimet po i falimentojnë bizneset

Kreditë dhe tatimet po i falimentojnë bizneset

Biznes
S’ka buxhet për zgjedhjet lokale, shpenzohen për qendroret

S’ka buxhet për zgjedhjet lokale, shpenzohen për qendroret

Kosovë
Limani: Trepça te riaktivizohet, jo të privatizohet

Limani: Trepça te riaktivizohet, jo të privatizohet

Kosovë