LAJMI I FUNDIT:

Mursel Zymberi

14 Artikuj

​Rreth 70 për qind e shërbyesve civilë janë vaksinuar me dozën e parë

​Rreth 70 për qind e shërbyesve civilë janë vaksinuar me dozën e parë

Shëndetësi
Punëtorët socialë me kërkesa për qeverinë, paralajmërojnë protesta

Punëtorët socialë me kërkesa për qeverinë, paralajmërojnë protesta

Kosovë
Në administratë ka sektorë ku punëtorët s’kanë vend as për t’u ulur

Në administratë ka sektorë ku punëtorët s’kanë vend as për t’u ulur

Kosovë
Zymberi: Me Ligjin e Pagave deputetët bënë luftë politike për poenë politikë

Zymberi: Me Ligjin e Pagave deputetët bënë luftë politike për poenë politikë

Kosovë
Sindikata e Shërbimit Civil kërkon nga Kuvendi që të emëroi anëtarët e Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës të Kosovës

Sindikata e Shërbimit Civil kërkon nga Kuvendi që të emëroi anëtarët e Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës të Kosovës

Kosovë
Edhe Sindikata e Shërbyesve Civil të Kosovës kërkon përkrahje financiare nga Qeveria për punëtorët e saj

Edhe Sindikata e Shërbyesve Civil të Kosovës kërkon përkrahje financiare nga Qeveria për punëtorët e saj

Kosovë
Stafi civil në panik nga zvogëlimi i numrit të ministrive

Stafi civil në panik nga zvogëlimi i numrit të ministrive

Kosovë
“Pro et contra” pezullimit të Ligjit për Paga: Përplasen Sindikata e Arsimit dhe Shëndetësisë me atë të Shërbyesve Civilë

“Pro et contra” pezullimit të Ligjit për Paga: Përplasen Sindikata e Arsimit dhe Shëndetësisë me atë të Shërbyesve Civilë

Kosovë
Shërbyesit civilë nuk i gëzohen Ligjit për Pagat

Shërbyesit civilë nuk i gëzohen Ligjit për Pagat

Financa
Shërbyesit civil nga nesër në grevë, Zymberi: Nëse pakënaqësia rritet do të ketë paralizim të shtetit (Video)

Shërbyesit civil nga nesër në grevë, Zymberi: Nëse pakënaqësia rritet do të ketë paralizim të shtetit (Video)

Jehona Hulaj
Të hënën në grevë edhe 25 mijë shërbyes civilë: Ne jemi shteti, pa neve shteti nuk funksionon (Video)

Të hënën në grevë edhe 25 mijë shërbyes civilë: Ne jemi shteti, pa neve shteti nuk funksionon (Video)

Kosovë
Rreth 20 mijë punëtorë të shërbimit civil paralajmërojnë grevë në fund të muajit janar

Rreth 20 mijë punëtorë të shërbimit civil paralajmërojnë grevë në fund të muajit janar

Kosovë
Reagimet për pagat e qeveritarëve: Sindikata e Shërbyesve Civilë kërcënon Qeverinë me grevë

Reagimet për pagat e qeveritarëve: Sindikata e Shërbyesve Civilë kërcënon Qeverinë me grevë

Kosovë
Shërbyesit civilë kërkojnë ngritje dhe nivelizm pagash

Shërbyesit civilë kërkojnë ngritje dhe nivelizm pagash

Kosovë