MTV EMA

MTV EMA

MTV Europe Music Awards (i quajtur fillimisht MTV European Music Awards, i njohur shkurtimisht si MTV EMA) janë çmime të paraqitura nga Paramount International Networks për të nderuar artistët dhe muzikën në kulturën pop.

MTV EMA mbahet çdo vit në një vend të ndryshëm të Evropës. Ceremonia vjetore e prezantimit përfshin performanca nga artistë të shquar dhe prezantimin e atyre çmimeve që kanë një interes më popullor.

Çmimet janë një pasqyrim i skenës muzikore ndërkombëtare dhe kontinentale. Ato janë përfaqësuese të origjinës gjeografike dhe të arritjeve në zhanre dhe disiplina të ndryshme muzikore, që tregojnë diversitetin dhe shtrirjen e MTV EMA.

89 Artikuj