LAJMI I FUNDIT:

MTI

297 Artikuj

Inspektorati largon nga tregu ndërprerësin elektrik ‘Easypact CVS’, thotë se nuk është i sigurt

Inspektorati largon nga tregu ndërprerësin elektrik ‘Easypact CVS’, thotë se nuk është i sigurt

Të Tjera
Policia malazeze arreston ish-sekretarin e MTI-së të Kosovës, u kap me rreth 50 kg drogë në veturë

Policia malazeze arreston ish-sekretarin e MTI-së të Kosovës, u kap me rreth 50 kg drogë në veturë

Kronika e Zezë
Kur pandemia COVID-19 e shndërron pasionin në biznes

Kur pandemia COVID-19 e shndërron pasionin në biznes

Biznes
Miratimi në parim i Projektbuxhetit, prezantimi i Strategjisë së Energjisë dhe nisja e hetimeve për importin e ëmbëlsirave dhe biskotave nga Serbia – disa nga ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Miratimi në parim i Projektbuxhetit, prezantimi i Strategjisë së Energjisë dhe nisja e hetimeve për importin e ëmbëlsirave dhe biskotave nga Serbia – disa nga ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Albert Spahiu
Deputetë nga opozita nuk marrin pjesë në raportim, Hajdari: Do të rishikojmë të gjitha zonat ekonomike

Deputetë nga opozita nuk marrin pjesë në raportim, Hajdari: Do të rishikojmë të gjitha zonat ekonomike

Biznes
Ngritët 100 për qind numri i ankesave të konsumatorëve në MTI, trajtohen vetëm gjysma e tyre

Ngritët 100 për qind numri i ankesave të konsumatorëve në MTI, trajtohen vetëm gjysma e tyre

Të Tjera
Qeveria e Kosovës miraton ndryshimet në Ligjin për Zonat Ekonomike

Qeveria e Kosovës miraton ndryshimet në Ligjin për Zonat Ekonomike

Të Tjera
Sekretari i MTI-së mohon se ka kërcënuar ministrin Krasniqi: E gjitha është inskenim, nivel i ultë i një ministri

Sekretari i MTI-së mohon se ka kërcënuar ministrin Krasniqi: E gjitha është inskenim, nivel i ultë i një ministri

Kosovë
Kërcënohet ministri i MTI-së Vesel Krasniqi

Kërcënohet ministri i MTI-së Vesel Krasniqi

Kosovë
Kosova pranon 35 kërkesa nga kompanitë për statusin e investitorit strategjik

Kosova pranon 35 kërkesa nga kompanitë për statusin e investitorit strategjik

Të Tjera
Berjani: MTI-ja t’i shfuqizoj të gjitha udhëzimet që janë nxjerrë pa pëlqimin e naftëtarëve, pandemia shkaktoi miliona euro humbje

Berjani: MTI-ja t’i shfuqizoj të gjitha udhëzimet që janë nxjerrë pa pëlqimin e naftëtarëve, pandemia shkaktoi miliona euro humbje

Energjetika
Zona Ekonomike në Vushtrri, brenda vitit pritet të jetë e gatshme për biznese

Zona Ekonomike në Vushtrri, brenda vitit pritet të jetë e gatshme për biznese

Biznes
​Formohen disa grupe për shqyrtimin e aplikimeve për investime strategjike

​Formohen disa grupe për shqyrtimin e aplikimeve për investime strategjike

Ekonomi
​Veseli: MTI ka angazhuar inspektorat të veçantë për inspektimin e makinerisë

​Veseli: MTI ka angazhuar inspektorat të veçantë për inspektimin e makinerisë

Të Tjera
​Ministria e Tregtisë lëshon në përdorim bazën e të dhënave për tregtinë në shërbime

​Ministria e Tregtisë lëshon në përdorim bazën e të dhënave për tregtinë në shërbime

Të Tjera
Klubi i Prodhuesve përkrah iniciativën që institucionet publike t’i mbështesin prodhimet vendore

Klubi i Prodhuesve përkrah iniciativën që institucionet publike t’i mbështesin prodhimet vendore

Prodhime Vendore
Syla për masat e reja ndaj COVID-19: Kemi filluar me shqiptimin e gjobave, 90 për qind e popullatës po i mban maskat

Syla për masat e reja ndaj COVID-19: Kemi filluar me shqiptimin e gjobave, 90 për qind e popullatës po i mban maskat

Kosovë
Oda e Afatizimit kërkon përkrahje për prodhuesit vendor

Oda e Afatizimit kërkon përkrahje për prodhuesit vendor

Biznes
Formohet trupa e inspektimeve për zbatimin e masave të pandemisë COVID-19

Formohet trupa e inspektimeve për zbatimin e masave të pandemisë COVID-19

Të Tjera
Krasniqi: Në Pakon e Rimëkëmbjes do t’i mbështesim rreth 70 për qind të bizneseve

Krasniqi: Në Pakon e Rimëkëmbjes do t’i mbështesim rreth 70 për qind të bizneseve

Biznes
Shoqata e Hotelierëve: Së shpejti pritet vendimi për lejimin e dasmave

Shoqata e Hotelierëve: Së shpejti pritet vendimi për lejimin e dasmave

Të Tjera
Begaj dhe zyrtarë të MIT-së, biseduan për fazat e realizimit të projektit të Inkubatorit të Biznesit

Begaj dhe zyrtarë të MIT-së, biseduan për fazat e realizimit të projektit të Inkubatorit të Biznesit

Të Tjera
MTI për një vit shpenzoi gjysmë milioni euro për udhëtime jashtë vendit

MTI për një vit shpenzoi gjysmë milioni euro për udhëtime jashtë vendit

Kosovë
Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë u bë dorëzim-pranimi i detyrës së ministrave

Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë u bë dorëzim-pranimi i detyrës së ministrave

Të Tjera