LAJMI I FUNDIT:

mr.sci

26 Artikuj

Si t’i parandaloni strijat gjatë shtatzënisë?

Si t’i parandaloni strijat gjatë shtatzënisë?

Shtatzëna
A është rrezik nëse rrëzoheni tash kur jeni shtatzënë?

A është rrezik nëse rrëzoheni tash kur jeni shtatzënë?

Shtatzëna
Kollitja e vazhdueshme e shtatzënës, a mund të shkaktojë abortin?

Kollitja e vazhdueshme e shtatzënës, a mund të shkaktojë abortin?

Shtatzëna
Si t’i digjni kaloritë pas lindjes? Sa kalori digjen gjatë gjidhënies?

Si t’i digjni kaloritë pas lindjes? Sa kalori digjen gjatë gjidhënies?

Për nënat
A duhet të rruhet regjioni pubik gjatë shtatzënisë?

A duhet të rruhet regjioni pubik gjatë shtatzënisë?

Shtatzëna
A i kanë mushkonjat më shumë në qejf gratë shtatzëna?

A i kanë mushkonjat më shumë në qejf gratë shtatzëna?

Shtatzëna
Rënia e flokëve pas lindjes

Rënia e flokëve pas lindjes

Për nënat
Ramazani, shtatzënia dhe gjidhënia

Ramazani, shtatzënia dhe gjidhënia

Temat Javore
Linea nigra, a e parashikon gjininë e bebes?

Linea nigra, a e parashikon gjininë e bebes?

Shtatzëna
A e shijon bebja gjatë shtatzënisë ushqimin që ju e hani?

A e shijon bebja gjatë shtatzënisë ushqimin që ju e hani?

Shtatzëna
Sa muaj pas abortit duhet të ruheni që të mos mbeteni shtatzënë?

Sa muaj pas abortit duhet të ruheni që të mos mbeteni shtatzënë?

Këshilla dhe arsye
Kujdesi për dhëmbët gjatë shtatzënisë

Kujdesi për dhëmbët gjatë shtatzënisë

Shtatzëna
A janë të sigurt antibiotikët që të merren gjatë shtatzënisë?

A janë të sigurt antibiotikët që të merren gjatë shtatzënisë?

Shtatzëna
A është rrushi mik i shtatzënave?

A është rrushi mik i shtatzënave?

Temat Javore
Artriti psoriatik

Artriti psoriatik

Temat Javore
Artriti urik

Artriti urik

Temat Javore
Diabeti dhe syri

Diabeti dhe syri

Temat Javore
Astma dhe kujdesi gjatë ditëve të nxehta

Astma dhe kujdesi gjatë ditëve të nxehta

Temat Javore
A është rrezik që shtatzënat të hanë vezë të papërpunuara termikisht ose gjysmë të ziera?

A është rrezik që shtatzënat të hanë vezë të papërpunuara termikisht ose gjysmë të ziera?

Shtatzëna
Pse gërhasin shtatzënat?

Pse gërhasin shtatzënat?

Shtatzëna
Kirurgjia intime – snobizëm apo problem shëndetësor?

Kirurgjia intime – snobizëm apo problem shëndetësor?

Temat Javore
Sa janë të forta dhimbjet e lindjes?

Sa janë të forta dhimbjet e lindjes?

Bebja
Kanceri i mushkërive, ‘vrasësi’ më i madh

Kanceri i mushkërive, ‘vrasësi’ më i madh

Temat Javore
Trajtimi kirurgjik i kancerit të gjirit

Trajtimi kirurgjik i kancerit të gjirit

Temat Javore