LAJMI I FUNDIT:

MPJ e Maqedonisë

756 Artikuj

Osmani: Ukraina është vetëm stacioni i parë i ambicies imperialiste ruse, në radhë është Ballkani

Osmani: Ukraina është vetëm stacioni i parë i ambicies imperialiste ruse, në radhë është Ballkani

Politikë
Osmani: Bosnja dhe Hercegovina nuk i pranon pasaportat me emrin e vjetër

Osmani: Bosnja dhe Hercegovina nuk i pranon pasaportat me emrin e vjetër

Maqedonia e Veriut
Osmani: Një numër i madh i shteteve po lejojnë kthimin e njerëzve pa fletëudhëtime

Osmani: Një numër i madh i shteteve po lejojnë kthimin e njerëzve pa fletëudhëtime

Politikë
Osmani në Venedik: Krizën me kërkesat e shtuara për dokumente të reja udhëtimi, do ta tejkalojmë me riorganizim më të mirë

Osmani në Venedik: Krizën me kërkesat e shtuara për dokumente të reja udhëtimi, do ta tejkalojmë me riorganizim më të mirë

Politikë
Osmani: Bëjmë përpjekje maksimale që diaspora të mos ballafaqohet me problemin e nxjerrjes së dokumenteve personale

Osmani: Bëjmë përpjekje maksimale që diaspora të mos ballafaqohet me problemin e nxjerrjes së dokumenteve personale

Politikë
Frosina Remenski emërohet konsull në Venecia të Italisë

Frosina Remenski emërohet konsull në Venecia të Italisë

Maqedonia e Veriut
Xhaferi dhe Osmani në stacionin mobil për pasaporta në Bruksel: Jemi duke punuar për shërbime më të shpejta dhe efikase për qytetarët

Xhaferi dhe Osmani në stacionin mobil për pasaporta në Bruksel: Jemi duke punuar për shërbime më të shpejta dhe efikase për qytetarët

Maqedonia e Veriut
30 euro do të kushtojë fletë-udhëtimi për qytetarët me pasaportë të vjetër që duhet të kthehen në Maqedoni

30 euro do të kushtojë fletë-udhëtimi për qytetarët me pasaportë të vjetër që duhet të kthehen në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Osmani: Qytetarët që do të ndodhen jashtë vendit pas 12 shkurtit, do të mund të kthehen me fletë-udhëtimi

Osmani: Qytetarët që do të ndodhen jashtë vendit pas 12 shkurtit, do të mund të kthehen me fletë-udhëtimi

Politikë
Osmani nga Roma: Anëtarësimi në BE para vitit 2030 dhe 6 miliardë euro për vitet e ardhshme

Osmani nga Roma: Anëtarësimi në BE para vitit 2030 dhe 6 miliardë euro për vitet e ardhshme

Politikë
Osmani: Qytetarët të cilët janë jashtë vendit dhe nuk kanë dokumente me emrin e ri, të paraqiten tek përfaqësitë diplomatike

Osmani: Qytetarët të cilët janë jashtë vendit dhe nuk kanë dokumente me emrin e ri, të paraqiten tek përfaqësitë diplomatike

Politikë
Maqedoni, shënohet dita ndërkombëtare e përkujtimit të holokaustit

Maqedoni, shënohet dita ndërkombëtare e përkujtimit të holokaustit

Maqedonia e Veriut
MPJ: Evakuohen nga Gaza tre shtetas të RMV-së të cilët më parë me dëshirë kanë qëndruar në Palestinë

MPJ: Evakuohen nga Gaza tre shtetas të RMV-së të cilët më parë me dëshirë kanë qëndruar në Palestinë

Maqedonia e Veriut
Hasani: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut ndajnë një vizion të përbashkët për të ardhmen

Hasani: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut ndajnë një vizion të përbashkët për të ardhmen

Politikë
Osmani-Hasani: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria janë të gatshme t’i hapin kapitujt dhe kjo nuk duhet të zvarritet

Osmani-Hasani: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria janë të gatshme t’i hapin kapitujt dhe kjo nuk duhet të zvarritet

Politikë
Bujar Osmani: Jam shumë i ndjeshëm kur shoh elemente të diskriminimit etnik

Bujar Osmani: Jam shumë i ndjeshëm kur shoh elemente të diskriminimit etnik

Politikë
Ministri i Jashtëm i Shqipërisë sot për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut

Ministri i Jashtëm i Shqipërisë sot për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut

Politikë
MPJ: Me sukses zbatohet projekti për forcimin e kapaciteteve të NATO-s në ministri

MPJ: Me sukses zbatohet projekti për forcimin e kapaciteteve të NATO-s në ministri

Maqedonia e Veriut
MPJ: Gabim teknik në shfaqjen e flamurit të Maqedonisë në turneun e tenisit

MPJ: Gabim teknik në shfaqjen e flamurit të Maqedonisë në turneun e tenisit

Maqedonia e Veriut
SDM: Osmani bashkëpunëtorët e tij të afërt i ka punësuar si konsull në New York dhe Budapest

SDM: Osmani bashkëpunëtorët e tij të afërt i ka punësuar si konsull në New York dhe Budapest

Politikë
Bujar Osmani uron Kosovën për liberalizimin e vizave: Moment historik

Bujar Osmani uron Kosovën për liberalizimin e vizave: Moment historik

Maqedonia e Veriut
Bujar Osmani: Në vitin 2024 vazhdojmë drejt BE-së

Bujar Osmani: Në vitin 2024 vazhdojmë drejt BE-së

Politikë
Bujar Osmani: Politikanët e papërgjegjshëm rrezikojnë të përsërisin gabimin e vitit 2008 në Bukuresht

Bujar Osmani: Politikanët e papërgjegjshëm rrezikojnë të përsërisin gabimin e vitit 2008 në Bukuresht

Politikë
Osmani: Sot mund të ishte ditë feste edhe ke ne, urime Ukrainës dhe Moldavisë për fillimin e negociatave me BE-në

Osmani: Sot mund të ishte ditë feste edhe ke ne, urime Ukrainës dhe Moldavisë për fillimin e negociatave me BE-në

Politikë