LAJMI I FUNDIT:
MPB Maqedoni

MPB Maqedoni

6065 Artikuj

Info

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni

Ministër: Oliver Spasovski
Zv.Ministër: Agim Nuhiu

Policia në Shkupi gjobiti 155 shoferë, 23 për tejkalim të shpejtësisë

Policia në Shkupi gjobiti 155 shoferë, 23 për tejkalim të shpejtësisë

Maqedonia e Veriut
Dy gra të sulmuara nga bashkëshortët në Shkup

Dy gra të sulmuara nga bashkëshortët në Shkup

Kronikë e Zezë
Vrau motrën dhe nipin në Kumanovë, arrestohet i dyshuari

Vrau motrën dhe nipin në Kumanovë, arrestohet i dyshuari

Kronikë e Zezë
Incident në Kumanovë, vriten dy persona dhe plagoset një tjetër

Incident në Kumanovë, vriten dy persona dhe plagoset një tjetër

Kronikë e Zezë
Aksident në rrugën Resnjë-Bukovë, lëndohet një person

Aksident në rrugën Resnjë-Bukovë, lëndohet një person

Kronikë e Zezë
Toshkovski: Kam marrë njoftim, BE nuk do të bëjë probleme për udhëtim me pasaporta të vjetra

Toshkovski: Kam marrë njoftim, BE nuk do të bëjë probleme për udhëtim me pasaporta të vjetra

Maqedonia e Veriut
Toshkovski: Vetëm 3.000 pasaporta mund të japim në ditë

Toshkovski: Vetëm 3.000 pasaporta mund të japim në ditë

Maqedonia e Veriut
Shqiptohen 171 masa në Shkupi, 16 për tejkalim të shpejtësisë

Shqiptohen 171 masa në Shkupi, 16 për tejkalim të shpejtësisë

Politikë
Është hapur një hetim për të zbuluar pse kanë mbërritur 20,000 formularë pasaportash në Maqedoni

Është hapur një hetim për të zbuluar pse kanë mbërritur 20,000 formularë pasaportash në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Babai ka rrahur djalin e mitur, nëna e ka denoncuar ne policinë e Shkupit

Babai ka rrahur djalin e mitur, nëna e ka denoncuar ne policinë e Shkupit

Kronikë e Zezë
Një baba dhe djali i tij i mitur nga komuna e Zhelinës janë përleshur

Një baba dhe djali i tij i mitur nga komuna e Zhelinës janë përleshur

Kronikë e Zezë
Gjendet i vdekur një person në Shkup

Gjendet i vdekur një person në Shkup

Kronikë e Zezë
Bojmaçaliev: Kanë arritur formularët e rinj, janë ndërruar mbi 1.3 milion pasaporta

Bojmaçaliev: Kanë arritur formularët e rinj, janë ndërruar mbi 1.3 milion pasaporta

Maqedonia e Veriut
Ndalohet një 26-vjeçar nga Kumanova, kërkohej me urdhër qendror

Ndalohet një 26-vjeçar nga Kumanova, kërkohej me urdhër qendror

Kronikë e Zezë
Kërkohej me urdhër qendror, arrestohet një person në Tetovë

Kërkohej me urdhër qendror, arrestohet një person në Tetovë

Maqedonia e Veriut
Në të gjithë territorin e RMV-së janë shqiptuar 205 gjoba për shoferë të cilët kanë tejkaluar shpejtësinë

Në të gjithë territorin e RMV-së janë shqiptuar 205 gjoba për shoferë të cilët kanë tejkaluar shpejtësinë

Kronikë e Zezë
Shqiptohen 209 gjoba në Shkup, 24 për tejkalim të shpejtësisë

Shqiptohen 209 gjoba në Shkup, 24 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi
Ndalohet një 51-vjeçar, ka sulmuar një 82-vjeçare nga Kriva Pallanka

Ndalohet një 51-vjeçar, ka sulmuar një 82-vjeçare nga Kriva Pallanka

Kronikë e Zezë
Arrestohet një 61-vjeçar nga Kërçova, kërkohej me urdhër qendror

Arrestohet një 61-vjeçar nga Kërçova, kërkohej me urdhër qendror

Kronikë e Zezë
Toshkovski: Pasaporta e vjetër vlen në Gjermani dhe Zvicër, ndërsa nuk vlen në Maqedoni

Toshkovski: Pasaporta e vjetër vlen në Gjermani dhe Zvicër, ndërsa nuk vlen në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Aksident në Kavadar, humb jetën një motoçiklist

Aksident në Kavadar, humb jetën një motoçiklist

Kronikë e Zezë
Zbardhet grabitja në Koçan, ndalohen tre të mitur

Zbardhet grabitja në Koçan, ndalohen tre të mitur

Kronikë e Zezë
Kovaçki: Ministri i ri i Brendshëm tregoi se nuk ka njerëz të privilegjuar

Kovaçki: Ministri i ri i Brendshëm tregoi se nuk ka njerëz të privilegjuar

Maqedonia e Veriut
Sigurimi i Mickoskit sulmoi një oficer policie jashtë një lokali

Sigurimi i Mickoskit sulmoi një oficer policie jashtë një lokali

Kronikë e Zezë