LAJMI I FUNDIT:
MPB Maqedoni

MPB Maqedoni

6068 Artikuj

Info

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni

Ministër: Oliver Spasovski
Zv.Ministër: Agim Nuhiu

Aksion policor në objektet hotelierike në Shkup

Aksion policor në objektet hotelierike në Shkup

Maqedonia e Veriut
Shkup, plaçkitet një i mitur në afërsi të sallës Universale

Shkup, plaçkitet një i mitur në afërsi të sallës Universale

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, policia zbulon 13 refugjatë

Maqedoni, policia zbulon 13 refugjatë

Maqedonia e Veriut
Për dhjetë muaj në rajonin e Tetovës, 54 aksidente komunikacioni të shkaktuara nga kafshët

Për dhjetë muaj në rajonin e Tetovës, 54 aksidente komunikacioni të shkaktuara nga kafshët

Maqedonia e Veriut
Gostivar, kërcënohet 18 vjeçarja se do të publikohen fotografitë e saj

Gostivar, kërcënohet 18 vjeçarja se do të publikohen fotografitë e saj

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Hetimi për vrasjen e Martin Janushev është në fazë të avancuar

Spasovski: Hetimi për vrasjen e Martin Janushev është në fazë të avancuar

Maqedonia e Veriut
Banori i Zherovjanit inskenoi rrëmbimin e tij për shkak të borxheve

Banori i Zherovjanit inskenoi rrëmbimin e tij për shkak të borxheve

Maqedonia e Veriut
MPB dhe FFM organizojnë fushatë kundër dhunës në ngjarjet sportive

MPB dhe FFM organizojnë fushatë kundër dhunës në ngjarjet sportive

Bashkim Iljazi
Vazhdojnë hetimet për vrasjen e Dilaver Bojkut

Vazhdojnë hetimet për vrasjen e Dilaver Bojkut

Maqedonia e Veriut
SHGM dërgoi shkresë në MPB për arrestimin e gazetarëve

SHGM dërgoi shkresë në MPB për arrestimin e gazetarëve

Bashkim Iljazi
MPB jep detaje për vrasjen e Martin Janushev në Shkup

MPB jep detaje për vrasjen e Martin Janushev në Shkup

Bashkim Iljazi
MPB: Punojmë intenzivisht për kapjen e vrasësit të Janushevit

MPB: Punojmë intenzivisht për kapjen e vrasësit të Janushevit

Bashkim Iljazi
Gjendet e vdekur një grua në banesën e saj në Shkup

Gjendet e vdekur një grua në banesën e saj në Shkup

Bashkim Iljazi
Shkup, 40 aksidente komunikacioni vetëm gjatë fundjavës

Shkup, 40 aksidente komunikacioni vetëm gjatë fundjavës

Bashkim Iljazi
Maqedoni, 10 vjeçari lëndon gishtat duke lujatur me plumba

Maqedoni, 10 vjeçari lëndon gishtat duke lujatur me plumba

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, 34 vjeçari kryen vetëvrasje

Maqedoni, 34 vjeçari kryen vetëvrasje

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, Sindikata e policisë shpreh revoltën për Buxhetin e vitit 2018

Maqedoni, Sindikata e policisë shpreh revoltën për Buxhetin e vitit 2018

Maqedonia e Veriut
Shkup , lëndohet 15 vjeçari në një rrahje në autobus

Shkup , lëndohet 15 vjeçari në një rrahje në autobus

Maqedonia e Veriut
MPB ngriti padi penale kundër një inspektori në SPB Shkup

MPB ngriti padi penale kundër një inspektori në SPB Shkup

Maqedonia e Veriut
Gjendet i vdekur 36 vjeçari në Shkup

Gjendet i vdekur 36 vjeçari në Shkup

Maqedonia e Veriut
Detaje për vrasjen e futbollistit në Shkup

Detaje për vrasjen e futbollistit në Shkup

Maqedonia e Veriut
MPB jep sqarime për dy arrestimet e djeshme të kameramanëve para Gjykatës në Shkup

MPB jep sqarime për dy arrestimet e djeshme të kameramanëve para Gjykatës në Shkup

Maqedonia e Veriut
Plaçkitet një bankë në Butel të Shkupit

Plaçkitet një bankë në Butel të Shkupit

Maqedonia e Veriut
MPB: Zbardhen dy rastet për personat të cilët janë fotografuar me armë në zgjedhjet lokale

MPB: Zbardhen dy rastet për personat të cilët janë fotografuar me armë në zgjedhjet lokale

Bashkim Iljazi