LAJMI I FUNDIT:

Motori

28 Artikuj

Sa shpesh duhet të ndërrohet vaji i automjetit, a keni dëgjuar për mitin e 4,800 kilometrave?

Sa shpesh duhet të ndërrohet vaji i automjetit, a keni dëgjuar për mitin e 4,800 kilometrave?

Auto Lajme
Dashamirësi i makinave modifikoi kamionçinën me një motor të një aeroplani luftarak – si shkoi testi?

Dashamirësi i makinave modifikoi kamionçinën me një motor të një aeroplani luftarak – si shkoi testi?

Auto Lajme
Çfarë do të thotë kur ndizet drita e motorit tek vetura juaj, simboli që duhet merret gjithsesi parasysh nga shoferët e mirë

Çfarë do të thotë kur ndizet drita e motorit tek vetura juaj, simboli që duhet merret gjithsesi parasysh nga shoferët e mirë

Auto Lajme
Honda zbulon V8 e saj të parë – është për një varkë

Honda zbulon V8 e saj të parë – është për një varkë

Auto Lajme
Aplikimi për markimin e tingullt të veturës elektrike të Porsche u refuzua nga autoritetet evropiane të markave tregtare

Aplikimi për markimin e tingullt të veturës elektrike të Porsche u refuzua nga autoritetet evropiane të markave tregtare

EVs
Aston Martin pranon se do të ishte në telashe nëse nuk do të arrinte marrëveshje me Mercedes rreth përdorimit të motorit

Aston Martin pranon se do të ishte në telashe nëse nuk do të arrinte marrëveshje me Mercedes rreth përdorimit të motorit

Auto Lajme
GM investon mbi 2 miliardë dollarë në impiantet për veturat me motor me djegie

GM investon mbi 2 miliardë dollarë në impiantet për veturat me motor me djegie

Auto Lajme
Motori i ri i Ferrari FXX – V12 – po del në ankand

Motori i ri i Ferrari FXX – V12 – po del në ankand

Auto Fun
Kjo video shpjegon se si motorët e vegjël të Formula 1 mund të prodhojnë 1,000 kuaj fuqi

Kjo video shpjegon se si motorët e vegjël të Formula 1 mund të prodhojnë 1,000 kuaj fuqi

Auto
Sa karburant harxhon një motor makine kur nuk lëviz nga vendi?

Sa karburant harxhon një motor makine kur nuk lëviz nga vendi?

Trend
Ky është motori në miniaturë që është plotësisht funksional – dhe fuqia e tij mund t’ju befasojë

Ky është motori në miniaturë që është plotësisht funksional – dhe fuqia e tij mund t’ju befasojë

Auto Lajme
Si punon motori me benzinë, videoja e regjistruar në formatin 4K tregon proceset e punës

Si punon motori me benzinë, videoja e regjistruar në formatin 4K tregon proceset e punës

Auto Lajme
Aty ku s’hyn as bageri, hyjnë 4-rrotëshat e Segway, Polaris dhe ATV Stels

Aty ku s’hyn as bageri, hyjnë 4-rrotëshat e Segway, Polaris dhe ATV Stels

Marketing
Çfarë duhet të bëni nëse motori i veturës nxehet?

Çfarë duhet të bëni nëse motori i veturës nxehet?

Auto Lajme
Boeing 747 ateron me motorin e djegur në aeroportin e Hong Kongut

Boeing 747 ateron me motorin e djegur në aeroportin e Hong Kongut

Dështime
Shumë ose pak vaj në motorin tuaj? Kjo nuk është aspak e mirë

Shumë ose pak vaj në motorin tuaj? Kjo nuk është aspak e mirë

Auto Lajme
Ford legjendar mori një motor nga një tank

Ford legjendar mori një motor nga një tank

Auto Lajme
Këto gjashtë gabime mund të shkatërrojnë makinën tuaj

Këto gjashtë gabime mund të shkatërrojnë makinën tuaj

Auto Lajme
Me rastin e frenimit me motor, a është zero shpenzimi i karburantit?

Me rastin e frenimit me motor, a është zero shpenzimi i karburantit?

Trend
Kamera brenda motorit të makinës – çfarë ndodh me të gjatë ngasjes?

Kamera brenda motorit të makinës – çfarë ndodh me të gjatë ngasjes?

Auto Lajme
Si ngrihet motori në rrotën e prapme

Si ngrihet motori në rrotën e prapme

Trend
Pasagjerët tmerrohen kur shohin zjarrin që kaplon motorin e aeroplanit

Pasagjerët tmerrohen kur shohin zjarrin që kaplon motorin e aeroplanit

Nga Bota
Udhëtari shikoi nga dritarja e aeroplanit, pa njërin nga motorët që ishte duke rënë

Udhëtari shikoi nga dritarja e aeroplanit, pa njërin nga motorët që ishte duke rënë

Interesante
Pasagjeri pa nga dritarja motorin e aeroplanit që ishte përfshirë nga zjarri: Mendoja se gjëra të tilla ndodhin vetëm nëpër filma (Video)

Pasagjeri pa nga dritarja motorin e aeroplanit që ishte përfshirë nga zjarri: Mendoja se gjëra të tilla ndodhin vetëm nëpër filma (Video)

Nga Bota