LAJMI I FUNDIT:

Monumentet

13 Artikuj

Posta e Kosovës lëshon në qarkullimin pullat postare ku janë të vendosura Guri i Shpumë, Guri i Dellocit dhe Guri i Plakës

Posta e Kosovës lëshon në qarkullimin pullat postare ku janë të vendosura Guri i Shpumë, Guri i Dellocit dhe Guri i Plakës

Ekonomi
Vendrritja e Tulipanit shqiptar shpallet “Monument Natyre”, por sfidat për mbrojtjen janë të mëdha

Vendrritja e Tulipanit shqiptar shpallet “Monument Natyre”, por sfidat për mbrojtjen janë të mëdha

Shqipëri
Monumentet e periudhës sovjetike po kthehen në fantazma

Monumentet e periudhës sovjetike po kthehen në fantazma

Cult+
Përgjigja e Irakut për piramidat e Egjiptit

Përgjigja e Irakut për piramidat e Egjiptit

Histori
Çeku: Janë mbi 1 mijë monumente që forcat serbe i kanë shkatërruar gjatë luftës, do të kërkojmë dëmshpërblim për to

Çeku: Janë mbi 1 mijë monumente që forcat serbe i kanë shkatërruar gjatë luftës, do të kërkojmë dëmshpërblim për to

Kosovë
Monumentet shqiptare në veri të Kosovës janë zëvendësuar me histori serbo-ruse

Monumentet shqiptare në veri të Kosovës janë zëvendësuar me histori serbo-ruse

Kosovë
Lufta kundër monumenteve historike

Lufta kundër monumenteve historike

Cult+
Varri monumental i Kapllan Pashës, pjesë e emblematikës së monedhave

Varri monumental i Kapllan Pashës, pjesë e emblematikës së monedhave

Cult+
Tërmeti në Shqipëri dhe dëmet në monumentet e kulturës

Tërmeti në Shqipëri dhe dëmet në monumentet e kulturës

Cult+
Bazilika Cistern në Stamboll: Mrekullia e arkitekturës bizantine

Bazilika Cistern në Stamboll: Mrekullia e arkitekturës bizantine

Cult+
Monumentet që flasin për njerëzimin

Monumentet që flasin për njerëzimin

Cult+
Restaurimi i Kishës së Ristozit nxjerr në dritë mbishkrimin e vitit të ndërtimit

Restaurimi i Kishës së Ristozit nxjerr në dritë mbishkrimin e vitit të ndërtimit

Cult+
Dita Botërore e Monumenteve dhe Vendbanimeve historike

Dita Botërore e Monumenteve dhe Vendbanimeve historike

Cult+