LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale

107 Artikuj

Gjatë këtij viti në Kosovë u braktisën 14 fëmijë

Gjatë këtij viti në Kosovë u braktisën 14 fëmijë

Sociale
Ministria e Punës paralajmëron padi për shpifje ndaj punëtores që bëri kallëzim penal për kolegët e saj

Ministria e Punës paralajmëron padi për shpifje ndaj punëtores që bëri kallëzim penal për kolegët e saj

Drejtësi
Një punëtore bën kallëzim penal ndaj shtatë zyrtarëve të Ministrisë së Punës

Një punëtore bën kallëzim penal ndaj shtatë zyrtarëve të Ministrisë së Punës

Kosovë
Rrëfimi i vajzës së mitur, e cila u trafikua nga “i dashuri”

Rrëfimi i vajzës së mitur, e cila u trafikua nga “i dashuri”

Sociale
Edhe një kompani private ofron të rregullojë problemin me ashensor në Shtëpinë e të Moshuarve

Edhe një kompani private ofron të rregullojë problemin me ashensor në Shtëpinë e të Moshuarve

Kosovë
Telegrafi raportoi për problemin me ashensor në Shtëpinë e të Moshuarve, kompania vendore shprehet e gatshme ta riparojë

Telegrafi raportoi për problemin me ashensor në Shtëpinë e të Moshuarve, kompania vendore shprehet e gatshme ta riparojë

Kosovë
Thirrja e qytetarit në karrocë në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë: Kemi mbetur të mbyllur që një vit, nuk e kanë rregulluar ashensorin

Thirrja e qytetarit në karrocë në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë: Kemi mbetur të mbyllur që një vit, nuk e kanë rregulluar ashensorin

Kosovë
MPMS: Nga sot qytetarët mund të tërheqin nga 130 euro asistencë mujore  

MPMS: Nga sot qytetarët mund të tërheqin nga 130 euro asistencë mujore  

Financa
Ministria e Punës sqaron përse nuk janë ekzekutuar një pjesë e pensioneve

Ministria e Punës sqaron përse nuk janë ekzekutuar një pjesë e pensioneve

Financa
Ministri Reçica dhe ambasadori zviceran Kolly dakordohen për vazhdim të projekteve në të mirë të qytetarëve

Ministri Reçica dhe ambasadori zviceran Kolly dakordohen për vazhdim të projekteve në të mirë të qytetarëve

Kosovë
Mungesa e infrastrukturës për personat me aftësi të kufizuara dhe sfidat e tyre në Kosovë

Mungesa e infrastrukturës për personat me aftësi të kufizuara dhe sfidat e tyre në Kosovë

Mirjeta Hajzeraj
Ministri Reçica kërkon nga deputetët ta votojnë Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Ministri Reçica kërkon nga deputetët ta votojnë Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Kosovë
Mblidhet Këshilli Ekonomik Social, diskuton për Kontratën Kolektive dhe pagën minimale

Mblidhet Këshilli Ekonomik Social, diskuton për Kontratën Kolektive dhe pagën minimale

Të Tjera
Reçica me bashkëpunimin konkret me Fondin Monetar Ndërkombëtar për reformat sociale

Reçica me bashkëpunimin konkret me Fondin Monetar Ndërkombëtar për reformat sociale

Kosovë
Ende nuk kanë filluar punimet për ashensorin e ri në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë, personat me nevoja të veçanta vazhdojnë të kenë probleme

Ende nuk kanë filluar punimet për ashensorin e ri në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë, personat me nevoja të veçanta vazhdojnë të kenë probleme

Kosovë
Projektligji për Inspektoratin e Punës dhe për Këshillin Ekonomiko-Social kalojnë në Komisionin për Ekonomi

Projektligji për Inspektoratin e Punës dhe për Këshillin Ekonomiko-Social kalojnë në Komisionin për Ekonomi

Të Tjera
Viktimat e dhunës nuk gjejnë strehë afatgjate te shteti

Viktimat e dhunës nuk gjejnë strehë afatgjate te shteti

Kosovë
Ashensori i vogël ia vështirëson jetën 70 vjeçarit me karrocë, tash e një vit mbeti brenda në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë

Ashensori i vogël ia vështirëson jetën 70 vjeçarit me karrocë, tash e një vit mbeti brenda në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë

Mirjeta Hajzeraj
Ministria e Punës: Shtyhet deri më 31 dhjetor afati për paraqitje në zyrat komunale të pensioneve

Ministria e Punës: Shtyhet deri më 31 dhjetor afati për paraqitje në zyrat komunale të pensioneve

Financa
Reçica: Jemi të përkushtuar që pagën minimale dhe kontratën kolektive t’i jetësojmë sa më parë

Reçica: Jemi të përkushtuar që pagën minimale dhe kontratën kolektive t’i jetësojmë sa më parë

Financa
Ministria e Punës me njoftim për të gjithë ata që nuk kanë marrë 130 euro nga Pakoja Emergjente

Ministria e Punës me njoftim për të gjithë ata që nuk kanë marrë 130 euro nga Pakoja Emergjente

Financa
MPMS u kërkon ndjesë qytetarëve që u dërgoi gabimisht mesazhin se ishin përfitues të 130 eurove të Pakos Emergjente

MPMS u kërkon ndjesë qytetarëve që u dërgoi gabimisht mesazhin se ishin përfitues të 130 eurove të Pakos Emergjente

Financa
Reçica dhe Minxhozi flasin për njohjen e sigurimeve sociale dhe pensioneve mes Kosovës dhe Shqipërisë

Reçica dhe Minxhozi flasin për njohjen e sigurimeve sociale dhe pensioneve mes Kosovës dhe Shqipërisë

Kosovë
Banka Botërore mbështet ministrin Reçica për reformat ndërmarra

Banka Botërore mbështet ministrin Reçica për reformat ndërmarra

Ekonomi