LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

113 Artikuj

Ariu sulmon bagëtitë në Pouskë të Prizrenit, vihen në kërkim të tij

Ariu sulmon bagëtitë në Pouskë të Prizrenit, vihen në kërkim të tij

Kosovë
Matoshi: Nxënësit, ambasadorë të mjedisit

Matoshi: Nxënësit, ambasadorë të mjedisit

Lajme
Institucionet, 260 milionë euro borxhe

Institucionet, 260 milionë euro borxhe

Financa
Matoshi: Po luftojmë ndotjen e ajrit

Matoshi: Po luftojmë ndotjen e ajrit

Të Tjera
Matoshi: Kemi pastruar 903 deponi gjatë tre muajve të fundit

Matoshi: Kemi pastruar 903 deponi gjatë tre muajve të fundit

Të Tjera
MMPH bën thirrje për përdorimin racional të ujit

MMPH bën thirrje për përdorimin racional të ujit

Të Tjera
Ministria e Mjedisit dhe GIZ nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi për menaxhimin e ndryshimeve klimatike

Ministria e Mjedisit dhe GIZ nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi për menaxhimin e ndryshimeve klimatike

Të Tjera
OAK kërkojnë nga Ministria e Mjedisit që të largohen taksat ‘antiligjore’ për bizneset

OAK kërkojnë nga Ministria e Mjedisit që të largohen taksat ‘antiligjore’ për bizneset

Biznes
Ministria e Mjedisit nis projektin për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit dhe kënaçeve

Ministria e Mjedisit nis projektin për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit dhe kënaçeve

Të Tjera
Kosova nuk ka zgjidhje për ndotjen e ajrit

Kosova nuk ka zgjidhje për ndotjen e ajrit

Kosovë
Matoshi: 1.2 milion euro janë grante për komunat, jo për “Ta pastrojmë Kosovën”

Matoshi: 1.2 milion euro janë grante për komunat, jo për “Ta pastrojmë Kosovën”

Të Tjera
Matoshi kërkon përkrahje nga USAID-i për projektet mjedisore

Matoshi kërkon përkrahje nga USAID-i për projektet mjedisore

Të Tjera
Zvicra do t’i ndajë 20 milionë franga Kosovës për menaxhimin e resurseve ujore

Zvicra do t’i ndajë 20 milionë franga Kosovës për menaxhimin e resurseve ujore

Të Tjera
Rahoveci bëhet me impiant për trajtimin e ujërave të zeza

Rahoveci bëhet me impiant për trajtimin e ujërave të zeza

Të Tjera
Ajri i ndotur vlerësohet të jetë i lartë në Kosovë, por cili është qëndrimi i Ministrit të Mjedisit? (Video)

Ajri i ndotur vlerësohet të jetë i lartë në Kosovë, por cili është qëndrimi i Ministrit të Mjedisit? (Video)

Kosovë
Ministria e Mjedisit: Peleti më i rrezikshëm se thëngjilli, sidomos nëse është nga Serbia

Ministria e Mjedisit: Peleti më i rrezikshëm se thëngjilli, sidomos nëse është nga Serbia

Energjetika
Pritet të ndalohet shitja e thëngjillit

Pritet të ndalohet shitja e thëngjillit

Energjetika
Ministria e Mjedisit propozon ndalimin e përdorimit të thëngjillit për ngrohje në institucionet publike

Ministria e Mjedisit propozon ndalimin e përdorimit të thëngjillit për ngrohje në institucionet publike

Energjetika
Qeveria ndanë 50 mijë euro për deponinë e mbeturinave inerte në Prizren

Qeveria ndanë 50 mijë euro për deponinë e mbeturinave inerte në Prizren

Kosovë
Importimi i veturave të vjetra dëmton qytetarët

Importimi i veturave të vjetra dëmton qytetarët

Të Tjera
Ministria e Mjedisit me projekt 170 mijë euro për komunën e Shtimes

Ministria e Mjedisit me projekt 170 mijë euro për komunën e Shtimes

Të Tjera
Matoshi: Kompanitë e ujësjellësit të paguajnë borxhet

Matoshi: Kompanitë e ujësjellësit të paguajnë borxhet

Të Tjera
Kamenica do të bëhet me stacione hidrometrike dhe hidrometeorologjike

Kamenica do të bëhet me stacione hidrometrike dhe hidrometeorologjike

Të Tjera
Ministria e Mjedisit ndanë 50 mijë euro për deponinë e mbeturinave në Pejë

Ministria e Mjedisit ndanë 50 mijë euro për deponinë e mbeturinave në Pejë

Të Tjera