LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

113 Artikuj

Aliu priti në takim shefin e zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, flasin për projektet e infrastrukturës rrugore

Aliu priti në takim shefin e zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, flasin për projektet e infrastrukturës rrugore

Kosovë
Ndërtimet rreth Liqenit të Badovcit, kallëzimi penal i dorëzuar nga shoqëria civile kundër MMPH-së (Dokument)

Ndërtimet rreth Liqenit të Badovcit, kallëzimi penal i dorëzuar nga shoqëria civile kundër MMPH-së (Dokument)

Kosovë
Komuna e Prishtinës sqarohet për ndërtimet në afërsi të Badovcit, fajin ia hedh Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Komuna e Prishtinës sqarohet për ndërtimet në afërsi të Badovcit, fajin ia hedh Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Kosovë
Matoshi kërkon nga kryetarët e komunave të ndalojnë ndezjen e fishekzjarrëve për festat e fundvitit

Matoshi kërkon nga kryetarët e komunave të ndalojnë ndezjen e fishekzjarrëve për festat e fundvitit

Kosovë
Rreth 352 mijë ndërtime në Kosovë nuk e kanë të trajtuar aspektin sizmik

Rreth 352 mijë ndërtime në Kosovë nuk e kanë të trajtuar aspektin sizmik

Kosovë
Matoshi: 400 mijë euro nga MMPH për ndërtimin e Parkut Memorial të UÇK-së në Jezerc të Ferizajt

Matoshi: 400 mijë euro nga MMPH për ndërtimin e Parkut Memorial të UÇK-së në Jezerc të Ferizajt

Kosovë
MMPH i dhuron 350 kontejnerë Bujanovcit, Lugina kërkon edhe më shumë investime nga Kosova

MMPH i dhuron 350 kontejnerë Bujanovcit, Lugina kërkon edhe më shumë investime nga Kosova

Kosovë
Peshqit në Drin të Bardhë po ngordhin prej ujërave të zeza

Peshqit në Drin të Bardhë po ngordhin prej ujërave të zeza

Kosovë
Matoshi përuron projektin 400 mijë euro në Janjevë të Lipjanit

Matoshi përuron projektin 400 mijë euro në Janjevë të Lipjanit

Ekonomi
Matoshi: Shpellën e Gadimes e gjetëm në gjendje të mjerueshme

Matoshi: Shpellën e Gadimes e gjetëm në gjendje të mjerueshme

Kosovë
Fillojnë punimet në rregullimin e shtratit të lumit dhe shëtitores në fshatin Magure të Lipjanit

Fillojnë punimet në rregullimin e shtratit të lumit dhe shëtitores në fshatin Magure të Lipjanit

Ekonomi
Ministri Matoshi vlerëson përkrahjen e Gjermanisë në fuqizimin e inspektoratit

Ministri Matoshi vlerëson përkrahjen e Gjermanisë në fuqizimin e inspektoratit

Kosovë
Ministri Matoshi nënshkruan kontratën për ndërtimin e ujësjellësit në fshatin Orllan

Ministri Matoshi nënshkruan kontratën për ndërtimin e ujësjellësit në fshatin Orllan

Kosovë
Murati: Punimet në rrugën Prishtinë-Mitrovicë janë vonuar nga mungesa trevjeçare e financimit

Murati: Punimet në rrugën Prishtinë-Mitrovicë janë vonuar nga mungesa trevjeçare e financimit

Kosovë
Sot fillon trajtimi i ndërtimeve pa leje në Kosovë

Sot fillon trajtimi i ndërtimeve pa leje në Kosovë

Të Tjera
Neglizhenca e institucioneve e lë Kosovën pa deponi të mbetjeve të rrezikshme (Video)

Neglizhenca e institucioneve e lë Kosovën pa deponi të mbetjeve të rrezikshme (Video)

Kosovë
Rruga që shpie te Ujëvara e Mirushës fillon të ndërtohet këtë vit (Video)

Rruga që shpie te Ujëvara e Mirushës fillon të ndërtohet këtë vit (Video)

Valdete Berisha
A ka rrezik për mungesë të ujit të pijshëm në Kosovë?

A ka rrezik për mungesë të ujit të pijshëm në Kosovë?

Kosovë
Ministria e Mjedisit nuk i bart 300 mijë euro Vushtrrisë, 65 fshatra pa ujë

Ministria e Mjedisit nuk i bart 300 mijë euro Vushtrrisë, 65 fshatra pa ujë

Financa
Matoshi: Pavarësisht dështimit të projektit për mbeturinat, 12 milionët e BE-së do të mbesin në Kosovë (Video)

Matoshi: Pavarësisht dështimit të projektit për mbeturinat, 12 milionët e BE-së do të mbesin në Kosovë (Video)

Kosovë
Fushë Kosova përshëndet anulimin e projektit 12 milionësh të BE-së për deponinë e mbeturinave, fajëson Ministrinë e Mjedisit për jotransparencë

Fushë Kosova përshëndet anulimin e projektit 12 milionësh të BE-së për deponinë e mbeturinave, fajëson Ministrinë e Mjedisit për jotransparencë

Kosovë
Pas protestës, banorët e fshatit Kusar i dërgojnë kërkesë kryetarit Ardian Gjini

Pas protestës, banorët e fshatit Kusar i dërgojnë kërkesë kryetarit Ardian Gjini

Kosovë
Ministri Matoshi dhe ambasadori i Turqisë, Sakar dakordohen për bashkëpunim në fushën e mjedisit

Ministri Matoshi dhe ambasadori i Turqisë, Sakar dakordohen për bashkëpunim në fushën e mjedisit

Kosovë
Asnjë hidrocentral në Kosovë nuk posedon leje mjedisore

Asnjë hidrocentral në Kosovë nuk posedon leje mjedisore

Të Tjera