LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

27 Artikuj

Nga Korridori Blu tek bypass-i Elbasanit, Balluku prezanton projektet infrastrukture

Nga Korridori Blu tek bypass-i Elbasanit, Balluku prezanton projektet infrastrukture

Shqipëri
Çmimi i energjisë në Shqipëri, Balluku: Fasha 800 kW mund të mos aplikohet as në nëntor

Çmimi i energjisë në Shqipëri, Balluku: Fasha 800 kW mund të mos aplikohet as në nëntor

Shqipëri
Balluku në Berlin: Shqipëria kthehet në eksportues energjie në 2030, rol në sigurinë e Ballkanit

Balluku në Berlin: Shqipëria kthehet në eksportues energjie në 2030, rol në sigurinë e Ballkanit

Shqipëri
Ministrja Balluku: Gazi amerikan do të futet në Ballkan nëpërmjet Portit të Vlorës, do të zëvendësojë gazin rus

Ministrja Balluku: Gazi amerikan do të futet në Ballkan nëpërmjet Portit të Vlorës, do të zëvendësojë gazin rus

Shqipëri
Ministrja Balluku: Shqipëria nuk do të ketë kufizime të energjisë elektrike

Ministrja Balluku: Shqipëria nuk do të ketë kufizime të energjisë elektrike

Shqipëri
Kompania amerikane vendos dy termocentrale lundruese në Vlorë, mbulojnë 15 për qind të konsumit të energjisë në vend

Kompania amerikane vendos dy termocentrale lundruese në Vlorë, mbulojnë 15 për qind të konsumit të energjisë në vend

Shqipëri
Shqipëria drejt ngritjes së parqeve për prodhimin e energjisë nga era, Balluku: 6 kompani përzgjidhen për fazën e dytë të ankandit

Shqipëria drejt ngritjes së parqeve për prodhimin e energjisë nga era, Balluku: 6 kompani përzgjidhen për fazën e dytë të ankandit

Shqipëri
Shqipëria prezanton nesër planin e masave për përballimin e krizës energjetike

Shqipëria prezanton nesër planin e masave për përballimin e krizës energjetike

Shqipëri
Çmimi i naftës në Shqipëri, Balluku përgënjeshtron lajmet për uljen e çmimit të naftës në bursë

Çmimi i naftës në Shqipëri, Balluku përgënjeshtron lajmet për uljen e çmimit të naftës në bursë

Shqipëri
Qeveria shqiptare bën thirrje për kursimin e energjisë elektrike

Qeveria shqiptare bën thirrje për kursimin e energjisë elektrike

Shqipëri
Nga Porto Romano, te korridori Blu e termocentrali i gazit në Vlorë, Balluku prezanton projektet në Holandë

Nga Porto Romano, te korridori Blu e termocentrali i gazit në Vlorë, Balluku prezanton projektet në Holandë

Shqipëri
Qeveria shqiptare miraton ndërtimin e dy impianteve për prodhimin e energjisë nga dielli në Korçë

Qeveria shqiptare miraton ndërtimin e dy impianteve për prodhimin e energjisë nga dielli në Korçë

Shqipëri
Dalin pamjet e para nga kantieri i ndërtimit të Tunelit të Llogarasë

Dalin pamjet e para nga kantieri i ndërtimit të Tunelit të Llogarasë

Shqipëri
Balluku takon Rizvanollin: Ftesë Kosovës për t’u bërë pjesë e projektit të portit të lundrueshëm të gazit në Vlorë

Balluku takon Rizvanollin: Ftesë Kosovës për t’u bërë pjesë e projektit të portit të lundrueshëm të gazit në Vlorë

Shqipëri
Rama takon Pompeon: Terminali që do të sjellë gazin amerikan në Vlorë zgjon interesa të shumanshme

Rama takon Pompeon: Terminali që do të sjellë gazin amerikan në Vlorë zgjon interesa të shumanshme

Shqipëri
Balluku: Linja e re e interkonjeksionit Shqipëri-Greqi futet në punë brenda vitit 2030

Balluku: Linja e re e interkonjeksionit Shqipëri-Greqi futet në punë brenda vitit 2030

Shqipëri
Bursa e përbashkët e energjisë Shqipëri-Kosovë pritet të fillojë operimin në 3-mujorin e dytë të vitit

Bursa e përbashkët e energjisë Shqipëri-Kosovë pritet të fillojë operimin në 3-mujorin e dytë të vitit

Shqipëri
Shqipëria me taksa të ulëta për mjetet elektrike, Balluku: Zëvendësoni makinat me lëndë djegëse

Shqipëria me taksa të ulëta për mjetet elektrike, Balluku: Zëvendësoni makinat me lëndë djegëse

Shqipëri
Hapet rruga e re për në Parkun Arkeologjik të Apolonisë, një mundësi e mirë për vizitorët

Hapet rruga e re për në Parkun Arkeologjik të Apolonisë, një mundësi e mirë për vizitorët

Shqipëri
Shqipëria planifikon rritje të çmimit për familjet që konsumojnë mbi 700 kW energji

Shqipëria planifikon rritje të çmimit për familjet që konsumojnë mbi 700 kW energji

Shqipëri
Qeveria shqiptare kompenson transportin urban për të mbajtur çmimin e biletave të pandryshuar

Qeveria shqiptare kompenson transportin urban për të mbajtur çmimin e biletave të pandryshuar

Shqipëri
Shqipëria dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për njohjen reciproke të lejeve të drejtimit

Shqipëria dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për njohjen reciproke të lejeve të drejtimit

Shqipëri
Rritet përsëri çmimi i naftës në Shqipëri, arrin nivelin 233 lekë [1.88 euro] për litër

Rritet përsëri çmimi i naftës në Shqipëri, arrin nivelin 233 lekë [1.88 euro] për litër

Shqipëri
Dha dorëheqje nga drejtimi i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu emërohet zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë

Dha dorëheqje nga drejtimi i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu emërohet zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë

Shqipëri