LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

28 Artikuj

Zgjatet afati për subvencione për kulturat bujqësore

Zgjatet afati për subvencione për kulturat bujqësore

Bujqësi
AAK i përgjigjet Pecit pas kërkesës për shkëputjen e kontratës për objektin ku kjo parti kishte zyrat

AAK i përgjigjet Pecit pas kërkesës për shkëputjen e kontratës për objektin ku kjo parti kishte zyrat

Kosovë
Demelezi: Politika dhe dokumente strategjike për zhvillimin e bujqësisë organike

Demelezi: Politika dhe dokumente strategjike për zhvillimin e bujqësisë organike

Bujqësi
Subvencionet nga Ministria e Bujqësisë, sot hapet thirrja për fermerët

Subvencionet nga Ministria e Bujqësisë, sot hapet thirrja për fermerët

Bujqësi
Peci: Qeveritë e të së kaluarës kanë abuzuar me fermerët

Peci: Qeveritë e të së kaluarës kanë abuzuar me fermerët

Bujqësi
Gripi i shpendëve konfirmohet në Durrës, Dibër dhe Korçë, raportohen mbi 358 mijë pula të ngordhura

Gripi i shpendëve konfirmohet në Durrës, Dibër dhe Korçë, raportohen mbi 358 mijë pula të ngordhura

Shqipëri
Gripi i shpendëve, rreth 340 mijë shpendë të ngordhur në të gjithë Shqipërinë

Gripi i shpendëve, rreth 340 mijë shpendë të ngordhur në të gjithë Shqipërinë

Shqipëri
Raportohen 200 mijë shpendë të ngordhur në Durrës, Ministria e Bujqësisë sqaron publikun

Raportohen 200 mijë shpendë të ngordhur në Durrës, Ministria e Bujqësisë sqaron publikun

Shqipëri
PSD aksion te Ministria e Bujqësisë: Bujqit nuk kanë llogari me i mbjellë tokat në Kosovë

PSD aksion te Ministria e Bujqësisë: Bujqit nuk kanë llogari me i mbjellë tokat në Kosovë

Kosovë
Mashtrimet me subvencione, Ministria e Bujqësisë përballet me mungesë stafi pas arrestimeve të 50 zyrtarëve

Mashtrimet me subvencione, Ministria e Bujqësisë përballet me mungesë stafi pas arrestimeve të 50 zyrtarëve

Bujqësi
Kosova dhe Shqipëria konkretizojnë bashkëpunimin në bujqësi

Kosova dhe Shqipëria konkretizojnë bashkëpunimin në bujqësi

Ekonomi
Administrohen dhe propozohen prova të reja në gjykimin ndaj ish-ministrit Rikalo dhe të tjerëve

Administrohen dhe propozohen prova të reja në gjykimin ndaj ish-ministrit Rikalo dhe të tjerëve

Drejtësi
Ministri Peci në Tiranë: Do ta rrisim bashkëpunimin në bujqësi mes Kosovës e Shqipërisë

Ministri Peci në Tiranë: Do ta rrisim bashkëpunimin në bujqësi mes Kosovës e Shqipërisë

Bujqësi
Në Vragoli të Fushë Kosovës, vihet gurthemeli i Parkut Teknologjik të Integruar Bujqësor

Në Vragoli të Fushë Kosovës, vihet gurthemeli i Parkut Teknologjik të Integruar Bujqësor

Bujqësi
Ministria e Bujqësisë fton fermerët për furnizimin e rezervave shtetërore

Ministria e Bujqësisë fton fermerët për furnizimin e rezervave shtetërore

Bujqësi
Peci: Përmes bashkëpunimit institucional drejt mbrojtjes së pyjeve

Peci: Përmes bashkëpunimit institucional drejt mbrojtjes së pyjeve

Kosovë
Kosova dhe Iowa nënshkruajnë marrëveshjen e bashkëpunimit në bujqësi

Kosova dhe Iowa nënshkruajnë marrëveshjen e bashkëpunimit në bujqësi

Bujqësi
Përgjimet telefonike që zbuluan korrupsionin në bujqësi

Përgjimet telefonike që zbuluan korrupsionin në bujqësi

Drejtësi
Skandali i korrupsionit ‘Subvencionet 2021’: U raportua se gruri u mboll në pyll

Skandali i korrupsionit ‘Subvencionet 2021’: U raportua se gruri u mboll në pyll

Bujqësi
Grantet dhe subvencionet e gëlltitura nga zyrtarët

Grantet dhe subvencionet e gëlltitura nga zyrtarët

Bujqësi
​Dëmet në bujqësi janë të mëdha, kompensimi pas vlerësimeve

​Dëmet në bujqësi janë të mëdha, kompensimi pas vlerësimeve

Bujqësi
Mustafa: Blegtorët do të kenë më shumë mbështetje  

Mustafa: Blegtorët do të kenë më shumë mbështetje  

Bujqësi
Ministri Mustafa dërgon ekipe në Pejë për të vlerësuar dëmet në bujqësi

Ministri Mustafa dërgon ekipe në Pejë për të vlerësuar dëmet në bujqësi

Kosovë
Diana Ziviq ia dorëzon detyrën Besian Mustafës

Diana Ziviq ia dorëzon detyrën Besian Mustafës

Kosovë