LAJMI I FUNDIT:

migrena

90 Artikuj

Ky ilaç popullor në moment shëron dhembjen e kokës dhe migrenën. Vepron më shpejt se çdo tabletë!

Ky ilaç popullor në moment shëron dhembjen e kokës dhe migrenën. Vepron më shpejt se çdo tabletë!

Mjekësi alternative
Migrena e rritë rrezikun e komplikimeve gjatë shtatzënisë

Migrena e rritë rrezikun e komplikimeve gjatë shtatzënisë

Shtatzëna
Çaji dhe kafja e rrisin rrezikun e migrenës

Çaji dhe kafja e rrisin rrezikun e migrenës

Shëndetësi Lajme
Ndalojeni migrenën brenda pak sekondave me këtë përbërës 100 për qind natyral

Ndalojeni migrenën brenda pak sekondave me këtë përbërës 100 për qind natyral

Mjekësi alternative
Pesha dhe kokëdhimbja

Pesha dhe kokëdhimbja

Shëndetësi Lajme
Dhembja e kokës gjatë shtatzënisë: Shkaktarët dhe shërimi

Dhembja e kokës gjatë shtatzënisë: Shkaktarët dhe shërimi

Shtatzëna
Kobalt kundër migrenës dhe ankthit

Kobalt kundër migrenës dhe ankthit

Shëndetësi Lajme
A mund vërtet të na dhembë koka për shkak që kemi pirë kafe edhe kur dhembja është simptomë e sëmundjes së rrezikshme

A mund vërtet të na dhembë koka për shkak që kemi pirë kafe edhe kur dhembja është simptomë e sëmundjes së rrezikshme

Këshilla mjekësore
Çka i shkakton dhimbjet e kokës në mëngjes?

Çka i shkakton dhimbjet e kokës në mëngjes?

Këshilla mjekësore
Recetë: Lëngu i limonit me kripë himalaje mund ta ndalojë migrenën brenda pak minutave

Recetë: Lëngu i limonit me kripë himalaje mund ta ndalojë migrenën brenda pak minutave

Mjekësi alternative
Kuptojeni sëmundjen nga dhimbja e kokës

Kuptojeni sëmundjen nga dhimbja e kokës

Shëndetësi Lajme
Nëse keni këto shenja, dhimbja e kokës mund të jetë migrenë

Nëse keni këto shenja, dhimbja e kokës mund të jetë migrenë

Këshilla mjekësore
20 sëmundjet që shkaktojnë dhimbjen më të madhe te pacientët

20 sëmundjet që shkaktojnë dhimbjen më të madhe te pacientët

Të tjera
Pse zgjohemi me dhimbje koke?

Pse zgjohemi me dhimbje koke?

Shëndetësi Lajme
Ilaçi i parë për trajtimin e migrenës del në treg pas pak javëve

Ilaçi i parë për trajtimin e migrenës del në treg pas pak javëve

Shëndetësi Lajme
Shenjat që paralajmërojnë migrenën

Shenjat që paralajmërojnë migrenën

Shëndetësi Lajme
Përse femrat janë më të prekura nga dhimbja e kokës

Përse femrat janë më të prekura nga dhimbja e kokës

Këshilla mjekësore
Simptomat e migrenës, shkaktarët dhe trajtimi i tyre

Simptomat e migrenës, shkaktarët dhe trajtimi i tyre

Të tjera
Gjyshet kanë të drejtë: Ndryshimi i motit vërtet shkakton dhembje në kyçe!

Gjyshet kanë të drejtë: Ndryshimi i motit vërtet shkakton dhembje në kyçe!

Shëndetësi Lajme
Migrena ndërlidhet me probleme të zemrës

Migrena ndërlidhet me probleme të zemrës

Të tjera
Ilaçi më i mirë për migrenë: Gjendet në organizmin tuaj!

Ilaçi më i mirë për migrenë: Gjendet në organizmin tuaj!

Mjekësi alternative
Çokollata nuk është gjithmonë e “ëmbël”

Çokollata nuk është gjithmonë e “ëmbël”

Shëndetësi Lajme
Qetësimi dhe kurimi i migrenës me Aloe Vera

Qetësimi dhe kurimi i migrenës me Aloe Vera

Të njohim produktet
Zbulohet ilaçi që do t’u sjell lehtësi miliona personave që vuajnë nga migrena

Zbulohet ilaçi që do t’u sjell lehtësi miliona personave që vuajnë nga migrena

Shëndetësi Lajme