LAJMI I FUNDIT:

Mielli

32 Artikuj

Edhe amvisat më me përvojë bëjnë gabime: Kur përdorin miell të butë dhe kur përdorin miell të fortë?

Edhe amvisat më me përvojë bëjnë gabime: Kur përdorin miell të butë dhe kur përdorin miell të fortë?

Nga duart tua
Për lavaman perfekt të pastër ju nevojitet vetëm një përbërës, të cilin në kuzhinë e ka secila amvisë

Për lavaman perfekt të pastër ju nevojitet vetëm një përbërës, të cilin në kuzhinë e ka secila amvisë

Bëje vet
Maqedoni, çmimi i grurit trefish më i ulët se i miellit

Maqedoni, çmimi i grurit trefish më i ulët se i miellit

Ekonomi
Kosova ndalon eksportin e përkohshëm të drithërave, miellit, vajit ushqimor, sheqerit dhe kripës

Kosova ndalon eksportin e përkohshëm të drithërave, miellit, vajit ushqimor, sheqerit dhe kripës

Bujqësi
Ngritja e çmimit të naftës dhe paniku për mungesë të miellit e vajit ushqimor në tregun e Kosovës – ngjarjet kryesore e javës në ekonomi

Ngritja e çmimit të naftës dhe paniku për mungesë të miellit e vajit ushqimor në tregun e Kosovës – ngjarjet kryesore e javës në ekonomi

Albert Spahiu
Sa gjatë mund të qëndrojë mielli? Kjo është mënyra më e mirë për ta zgjatur afatin e përdorimit të tij!

Sa gjatë mund të qëndrojë mielli? Kjo është mënyra më e mirë për ta zgjatur afatin e përdorimit të tij!

Të njohim produktet
Rritja e çmimeve në Kosovë – qytetarët thonë se do të jetë vështirë e përballueshme

Rritja e çmimeve në Kosovë – qytetarët thonë se do të jetë vështirë e përballueshme

Meridiana Statovci
Vuçiq: Nga e enjtja nuk do të ketë eksport të miellit, grurit, misrit dhe vajit

Vuçiq: Nga e enjtja nuk do të ketë eksport të miellit, grurit, misrit dhe vajit

Botë
Qytetarët në Tiranë mbajnë radhën të furnizohen me miell, frikë nga përkeqësimi i konfliktit në Ukrainë

Qytetarët në Tiranë mbajnë radhën të furnizohen me miell, frikë nga përkeqësimi i konfliktit në Ukrainë

Shqipëri
Trendi i ri në larjen e flokëve: Mielli ripërtërin flokët nga rrënjët

Trendi i ri në larjen e flokëve: Mielli ripërtërin flokët nga rrënjët

Flokë dhe stil
Mësoni si të aktivizoni tharmin me tri veprime

Mësoni si të aktivizoni tharmin me tri veprime

Nga duart tua
Si ta pastroni enëlarësen me ndihmën e miellit

Si ta pastroni enëlarësen me ndihmën e miellit

Bëje vet
Maqedoni: Do të hiqet ndalesa për eksportin e miellit

Maqedoni: Do të hiqet ndalesa për eksportin e miellit

Ekonomi
Industria e miellit mbush tregun e Kosovës

Industria e miellit mbush tregun e Kosovës

Kosovë
Kjo është mënyra më e mirë e ruajtjes së miellit

Kjo është mënyra më e mirë e ruajtjes së miellit

Nga duart tua
Për shkak të këtyre katër gabimeve, krepat bëhen të këqija dhe as që do të mund t’i hani!

Për shkak të këtyre katër gabimeve, krepat bëhen të këqija dhe as që do të mund t’i hani!

Oreksndjellëse
Përleshje ndërmjet një gruaje dhe një burri në Bosnjë dhe Hercegovinë – për një thes miell

Përleshje ndërmjet një gruaje dhe një burri në Bosnjë dhe Hercegovinë – për një thes miell

Ballkan
Alternativat më ekonomike dhe më të shëndetshme për të zëvendësuar miellin e bardhë

Alternativat më ekonomike dhe më të shëndetshme për të zëvendësuar miellin e bardhë

Të njohim produktet
Mielli është pluhur magjik: Përdorimi super i dobishëm i cili nuk ka lidhje me zierjen!

Mielli është pluhur magjik: Përdorimi super i dobishëm i cili nuk ka lidhje me zierjen!

Bëje vet
Kosova ka shpenzuar 665 milionë euro për import të grurit

Kosova ka shpenzuar 665 milionë euro për import të grurit

Bujqësi
Nuk shesin miell derisa të përcaktohet çmimi i importit nga shtetet alternative

Nuk shesin miell derisa të përcaktohet çmimi i importit nga shtetet alternative

Biznes
Mjaftoi një çast që nëna të ishte e zënë, fëmijët shfrytëzuan rastin të ‘gatuajnë një tortë’ (Video)

Mjaftoi një çast që nëna të ishte e zënë, fëmijët shfrytëzuan rastin të ‘gatuajnë një tortë’ (Video)

Fun Lajme
Buka në Shqipëri prodhohet nga gruri për kafshët, i importuar nga Rusia dhe Serbia (Video)

Buka në Shqipëri prodhohet nga gruri për kafshët, i importuar nga Rusia dhe Serbia (Video)

Shqipëri
Serbia prej nesër do të vendosë kundërmasa ndaj Maqedonisë për shkak të importit të vështirësuar të miellit

Serbia prej nesër do të vendosë kundërmasa ndaj Maqedonisë për shkak të importit të vështirësuar të miellit

Politikë