LAJMI I FUNDIT:

Mësimi

64 Artikuj

Si të zgjohet dëshira për mësim te fëmijët me tri veprime

Si të zgjohet dëshira për mësim te fëmijët me tri veprime

Prindër dhe fëmijë
Bora deri në një metër mbyll 280 shkolla në Shqipëri

Bora deri në një metër mbyll 280 shkolla në Shqipëri

Shqipëri
Pesë mënyra se si ta rrisni kapacitetin intelektual

Pesë mënyra se si ta rrisni kapacitetin intelektual

Këshilla Lifestyle
Gjimnazet bojkotojnë mësimin, i bashkohen studentëve

Gjimnazet bojkotojnë mësimin, i bashkohen studentëve

Shqipëri
Shkencëtarët kanë zbuluar se në cilën pjesë të ditës fëmijët më së miri mbajnë në mend

Shkencëtarët kanë zbuluar se në cilën pjesë të ditës fëmijët më së miri mbajnë në mend

Fëmija juaj
10 mënyra për ta ndihmuar fëmijën në mësim

10 mënyra për ta ndihmuar fëmijën në mësim

Këshilla për prindër
Shkollat presin sot 480 mijë nxënës

Shkollat presin sot 480 mijë nxënës

Shqipëri
Shtatori i rikthen në kujtimet e shkollës: Rrëfimet ekskluzive të të famshmëve shqiptarë që ishin në një klasë

Shtatori i rikthen në kujtimet e shkollës: Rrëfimet ekskluzive të të famshmëve shqiptarë që ishin në një klasë

Butrint Avdyli
Është zbuluar edhe një anë e tmerrshme e kancerit – shikoni si ndikon ai në fëmijët e prindërve të sëmurë

Është zbuluar edhe një anë e tmerrshme e kancerit – shikoni si ndikon ai në fëmijët e prindërve të sëmurë

Shëndetësi Lajme
Mënyra se si të përmirësojmë kujtesën

Mënyra se si të përmirësojmë kujtesën

Kujtesa
Nesër fillon gjysmëvjetori i dytë në të gjitha shkollat e Kosovës

Nesër fillon gjysmëvjetori i dytë në të gjitha shkollat e Kosovës

Arsim
Në 27 shkolla të Shqipërisë nuk ka nisur mësimi

Në 27 shkolla të Shqipërisë nuk ka nisur mësimi

Shqipëri
10 mënyra për të motivuar fëmijën që të mësojë

10 mënyra për të motivuar fëmijën që të mësojë

Prindër dhe fëmijë
Fjalët na kanë humbur, natyra e dijes po ndryshon përsëri!

Fjalët na kanë humbur, natyra e dijes po ndryshon përsëri!

Shkencë
Si të mësoni më shpejt?

Si të mësoni më shpejt?

Kujtesa
Truk për të mësuar më shpejt Mjeshtërojeni artin e mësimit me teknikën “Feynman”

Truk për të mësuar më shpejt Mjeshtërojeni artin e mësimit me teknikën “Feynman”

Këshilla Lifestyle